Regniga dagar

Godmorgon godingar! Fredagen är här och regnet bara öser ner.. Så vad passar inte bättre än att börja dagen med tjejsnack och frukostbuffé med min Johanna, följt av några timmars jobb, ett svettigt spinningpass och avsluta dagen  med biomys med Magic Mike XXL! 


These days

Idag har varit en bra dag! Ni vet, man bara älskar livet, man är snygg och är redo att ta dagen med storm! 
Började med sovmorgon till 10, drog på mig träningskläderna, snörade på mig mina snabbaste skor och gav mig ut på en löprunda. Det gick förvånansvärt bra efter ett allt för långt uppehåll. Efter ca 9,5km stod jag innanför dörren. Supernöjd. Slängde ihop en extra god frukost och åkte sen till jobbet. Hade långrast så bestämde lunchdejt med syster. Mätta och belåtna var det dags för en sista sväng på jobbet för mig. Nu är jag äntligen hemma, har haft pusskalas med hjärtat och är nu redo för sängen. Natti natti! 
 

Vansbro tjejsim 2015

3 delar av fyra i tjejklassikern är avklarade, nu återstår bara löpningen. Denna gång var det Vansbro tjejsim, 1km i öppet vatten som stod på tur. Att simma ute, i mörkt, djupt vatten, med massa sjögräs och ja.. nä fy! Som jag har varit rädd inför detta! Men vet ni vad, jag gjorde det! Detta stärkte mig nå enormt som person och gjorde mig verkligen några cetimeter längre! Jag är så stolt över mig själv, så glad att hur rädd jag än är, så gör jag de! Att hela tiden kämpa med att övervinna mina rädslor och våga tro på mig själv! 
 
I övrigt var det faktiskt rätt skönt i vattnet, ca 18,4 grader, perfekt väder, inte lika strömt som jag trodde det skulle vara. De första 500 metrarna gick dock långsamt, men sedan nästan flög vi fram och jag kunde inte sluta le. Jag kom i mål! Där stod jag med största, fånigaste leendet och bara njöt, kramade om tjejen som jag får turen att utföra allt detta med och bara sa: vi gjorde det syrran, åh vad vi är bäst! 
 

RSS 2.0