Smarrig smörgåstårta

Fick besök av pappa och hans fru igår där vi gick loss på smörgåstårtan de hade med sig. Så himmelskt god! Så fick jag mina älskade vita tallrikar som jag länge varit så avis på syster som har dem. Så nu pryder dem även mitt skåp alldeles perfekt hihi. Dagen ära ska jag strax möta upp världens finaste syster för massa shopping och mys på stan medan min andra hälft åkter iväg för att göra klart sin tatuering! En riktig långt och mysig fredag ska de bli! 
 
 

Måndags frukosten

Åh solen skiner men molnen ligger och lurar... Jag har precis njutit av en utsökt frukost tillsammans med mina fina blommor jag fick av syster när jag fyllde år. Det livar upp så mycket! Men ska nu kila ner på stan med älskling innan jag kör ett snabbt pass på gymmet och avslutar med ett kort jobbpass innan sängen väntar igen!
 

Ni gör min dag speciell

I lördags var det min dag och den kunde inte varit bättre! Släkten kom och hälsa på, vi mumsade godsaker, öppnade paket, skrattade, pratade och kramades. Jag är så lycklig! Mot kvällskvisten bjöd min älskade mig på churchstreet som sen övergick i mys hemma. Tusen, tusen, tack alla som gjorde min dag minnesvärd!   ♥
 
 
 
 
 
 

Lakritspannkakor

Äntligen är solen här, blir så glad då! Vispade snabbt ihop en pannkakssmet till frukost imorse då jag va så hungrig. Slängde i lite lakritspulver med och det vart gott! Spännande med nya smaker plus att jag älskar lakrits hihi! Är ledig idag så ska bara ta det lugnt, en promenad, kika på lägenhet och gå på yoga tänkte jag! 
 

En efterlängtad träff

Godmorgon! Filmen igår var jättebra förresten! Väcktes med pussar och mys av min andra hälft imorse innan han åkte vidare och jag for ut på en lång och mysig promenad med min saknade Maja. Värmer i hjärtat efter det! Tur vi ses på fredag igen! Så nu sitter jag och mumsar på gofrullen som smakar ostkaka med saftsås, im in heaven! 
 

Smått och gott

En regnig och grå tisdag.. Men en perfekt dag för ett besök i tvättstugan, köra ett svettigt pass på gymmet, gå en runda på stan och avsluta med ett mysigt biobesök. Fick biljetter till Non-Stop häromdagen, ska bli intressant!
 

Morgonmyser

Är nyligen hemkommen från en mysig promenad i boulognern. Kunde inte alls sova och hann precis gå en sväng innan solen försvann och molnen gled in. Burr.. Så nu sitter jag invirad i massa filtar i soffan och myser! 
 

Fredagen fortsätter

Var ner på stan en sväng alldeles nyss och fick faktiskt med mig en skjorta hem. Brukar inte använda det annars men denna trivs jag i, hihi. Armlös, vit och stilig! Om en liten liten stund kilar jag och min kära ner mot stan för att gå ut och äta. Äntligen får jag ha honom för mig själv en hel helg! 
 

Idag är en fin dag

Hej på er! Äntligen fredag och massvis med sol. Vaknade tom på energi idag men lyckades ändå dra mig iväg till gymmet för att köra ett benpass.Har även hunnit med lite intervaller med fina syster i hemlingby idag, så nu är jag helt slut. Har nog inte sprungit på ½ år haha. Benen skakar. Men det är ju vårruset om några veckor så det gäller att ligga i, Lika så midnattsloppet därefter! Bara massa kul! 
 

RSS 2.0