Helt enkelt

Efter en kanonbra fredag och start på helgen avslutade jag och hjärtat kvällen med en mysmiddag på helt enkelt följt av film och ännu mer mys hemma. Bara massa fredagsmys precis som det ska vara. Puss på min älskling! 
 

Hinderbanan

Vilken grej! Det var så himla kul att springa hinderbanan, men SÅ mycket svårare än vad jag trodde! För så höjdrädd som jag är (alla hinder är hägre än vad de ser ut på bilderna) och lite för svag i vissa övningar har jag en del att träna på! Bara bita ihop och nöta nöta nöta! Dem andra var så himla duktiga, så kul att se alla, sån motivation! Är så galet taggad inför toughest nu! 
 

Fredagsfys innan fredagsmys

God morgon, god morgon! 
Det är min lediga helg nu och den invigdes med ett efterlängtat YinYoga pass imorse! Hungrig och väl hemma gjordes det pannkakor till frukost. På schemat idag står en tripp till Östervåla för att springa deras hinderbana för att se hur man ligger till inför toughest som är om drygt 1 månad. Är så himla nervös, men SÅ taggad att jag nästan spricker! Så ska svira om till träningskläderna nu innan dem kommer och hämtar upp mig... Trevlig fredag & helg på er allesammans! 


Bloggen är återupplivad

Hej på er godingar! Long time no see... Efter ett 5 månaders vinter-uppehåll är jag tillbaka! Underbara våren är på ingång, det är fredag, solen skiner här hemma och humöret är på topp! Just nu laddar jag inför ett svettigt spinningpass på mitt saknade Friskis&Svettis innan jag kickar igång jobbhelgen med ett nattpass! Hoppas ni får en fantastisk start på helgen, puss på er! 
 

RSS 2.0