Dags att ta tag i det här

Hej, hopp.. hade ergonomiprov i idag, gick skapligt bra faktiskt Sen har jag inte mått något vidare idag heller, mådde riktigt illa imorse men som tur är har illamåendet lagt sig lite men har huvudvärk och magont nu istället. Hoppas jag inte blir sjuk nu för det vill jag verkligen inte. Nog om det! Ikväll har jag laddat upp med plugg igen eftersom det inte blev av sist jag skulle plugga.. som vanligt. Nu ska mina fingrar få svepa över tangentbordet så att arbetena blir klara och inlämnade ikväll!

Har tyvärr ingen kamera så kommer inte bli några bilder på ett tag!

Dubbelpass

Som alla andra onsdagar har vi haft en hel dag med foto och det har varit riktigt roligt, fick mycket gjort! Väl hemma i Bollnäs hade jag bokat ett spinningpass så det var bara att bege sig mot sporthallen. Herregud vad jobbigt det var! Trodde jag skulle svimma efter bara några minuter men det var verkligen hur skönt som helst. Efter passet träffade jag på syster Lotta och hon skulle självklart ha med mig på afron också.. så passade på att köra ett pass till på samma gång när man ändå blev bjuden!

Nu ska jag sätta mig och mysa framför teven med mamma och Emelie!


Plättar till middag

Fick idag reda på att vi ska ha skrivit klart svenska talet tills nästa lektion.. usch, jag gillar inte det där med tal! Så min kväll idag består utav en massa pluggande och kladdkakan som blev kvar från igår, haha. Har även en massa annat skolarbete kvar att göra som jag egentligen skulle ha lämnat in för längesen. Så nu laddar jag upp med ett gäng plättar innan det är dags för en lång kväll med plugg..


Magaluf

Fick klartecken igår om att resan till Magaluf är bokad och klar! Det betyder att den 9 augusti åker jag och brudarna Malin, Alex och Sara iväg och har det underbart i 1 vecka. Ska bli så otroligt härligt, och jag längtar redan!


Chill och nice

Idag har varit en sådan dag då jag inte gjort mycket alls, bara tagit det lugnt hela dagen lång. Så har ingenting vettigt att skriva alls förutom att jag ska stänga ner datorn nu och pussa upp min pojkvän som sitter här bredvid mig i soffan och ser läcker ut!

Känns som det var igår..

.. jag skrev att det var fredag. Den här veckan har gått så himla fort! Men konstigt nog går sista lektion vi har nu otroligt seegt, vill sluta nu. Ska hem och träna idag, sedan åker jag tillbaka till gävle och som tur är får Eric inte göra mycket nu efter operationen så det blir en kväll med mys. Det vill säga, hela helgen blir full med mys!


Jumpsuit från H&M

Har kikat på den här jumpsuiten ett tag nu och den är ju riktigt söt och somrig. Så jag klickade hem den nyss!



Hemkommen från sjukhuset

Igår opererade älskling örat. Eftersom ett ben i hans öra tidigare gått av vilket påverkade hörseln rejält så har dem nu satt in en protes gjord av titanuim som ersättning så nu hoppas vi på att han kommer att höra bättre! Såhär söt var han när han kom hem ifrån sjukhuset igår ;)


Fotografering

Har haft foto hela dagen i skolan idag. Hann inte med någonting tråkigt nog, men tar igen vid nästa lektion! Nu sitter jag i alla fall på tåget hem och är hur trött som helst, nästan så att jag inte kan hålla ögonen öppna. Som tur är kommer mamma och hämtar mig på station så att jag slipper gå hem med all packning. Väl hemma ska jag sova, sova, sova. Gud så skönt det ska bli, haha!


Härliga tisdag

Min dag, den har varit ruggigt bra!


Helt slut

Bestämde med syster att skippa simningen idag och köra ett gympass istället. Det var riktigt skönt och kan tänka mig att det kommer kännas imorgon.. haha. Blir så sjukt glad av att träna + att jag mår riktigt bra av det! Just nu sitter jag och mumsar på lite blodpudding eftersom jag inte hann äta riktigt mellan gympasset och dansen och det är hur gott som helst! Men ska ta och sätta på en film nu som jag kan somna till eftersom jag ska upp tidigt till körlektionen imorgon!

Ny start

Och ny vecka! Känns underbart att få vakna upp bredvid sin pojkvän (som det är 4 månader med idag) medan solen skiner in genom fönstret och det är nästan 6+ grader ute! Så idag åker nog skinnjackan på. Börjar efter lunch idag så har bara engelska och sedan väntas ett härligt simpass med syster Carola och efter det en härlig dansträning. Jag kommer sova gott inatt känner jag.


Nail polish

Nu när våren är här så kommer massor utav våriga nagellack pryda mina naglar. Igår fick det dock blir ett lite mindre vårigt men snyggt grönt lack ifrån H&M.


Bra slut på veckan

Fick nå ryck igår och började städa rummet som såg ut som ett bombnedslag. Som tur var fick jag hjälp av Eric så nu är det städat och fint, men får se hur länge det håller i sig. Är suveränt duktig på att stöka ner! Veckan avslutade jag med en härlig långpromenad och fika nere på stan med Eric, syster Carola och mamma. Efter det ett långt varmt bad och ansiktsmask med älskling och sedan mys framför teven.


Middag hos syster

Ikväll har jag och älskling blivit bortbjudna till syster Lotta på middag och mys. Ska bli riktigt trevligt! 



Chocolate dream

Vilket otroligt härligt väder det var idag, skinande sol! Så passade självklart på att ta med Eric på en promenad ner på stan för att kika lite. Men blev så otroligt fika sugna så bestämde oss för att gå hem och baka något.. men vi orkade inte baka så köpte färdig smet för att göra muffins istället. La i smeten i formarna och la sen i en ruta vit choklad. Hade dem inne i ugnen ca 10-15 min. Dem blev riktigt kladdiga och goda!


Röd kavaj

Jag har fastnat helt för röda kavajer, hur snygga som helst. Jag ska absolut ha en! Den här kommer från H&M.

Mängder av snö

Jag som hoppades på vår nu snart men nej, istället slår det om och det bara öser ner snö hör i Bollnäs nu.. ganska så typiskt. Men nu ska jag ta och plumsa mig vidare hem till Malin för att åka iväg på träningen och sedan kommer älskling och gör mig sällskap!


Fikapaus

Träffade min saknade Malin på tåget hem idag. Bestämde oss för att gå och ta en snabb fika på stan i väntan på bussen men blev istället där någon timme länge än väntat eftersom vi hade så otroligt mycket att prata om! Alla borde ha en vän som Malin!


Vilken härlig fredag!

Kom till skolan imorse och fick reda på att vi slutar redan vid lunch! Hur bra som helst ju.. då hinner jag springa in med mitt CV som jag lagt åt sidan hur länge som helst, träna med syster och fixa en massa inför ikväll! Jag stortrtrivs just nu!  Jag ska verkligen njuta som tusan utav helgen!



 




Jag orkar inte plugga

Sov hemma igår och det var inte någon höjdare att behöva kliva upp tidigt imorse och sätta sig på tåget.. Tur att jag slipper det imorgon när det är fredag i alla fall! Annars har det varit en skön torsdag, men just nu är det en massa plugg som väntar som ska bli klart tills imorgon.. känns inte riktigt bra!


Rulltårta

Jag och älskling bestämde oss för att göra en rulltårta efter ett besök på affären idag. Haha och resultatet blev såhär! Den blev faktiskt mycket godare än vad den ser ut.. haha!


Hem till Bollnäs en snabbis

Börjar lära mig mer och mer om kameran, börjar ju bli riktigt kul att fota nu! Har haft foto hela dagen och sara har försökt att lära mig mycket om kamerans alla finesser men det går konstigt nog in genom ena örat och ut genom det andra, men det har varit en riktigt härligt dag! Jag lär mig sakta men säkert. Men slutar nu och jag ska skynda mig iväg till tåget för att åka hem till Bollnäs en snabbis.


Kyckling och curry

Körlektionen imorse gick jättebra! Väntar nu på nästa körlektion som jag ska ha nästa tisdag så blir att nöta teorin rätt så hårt nu. Eftersom jag började senare idag och tog tåget rätt så tidigt in till Gävle så mötte jag upp min älskling för att äta lunch. Det blev pasta inne på nian. Curry är ju så gott!


Färgning på Emelie

Färgade även håret på Emelie igår, blev riktigt bra!

Före:


Efter:


Today

Tröja - Gina Tricot

Shorts - H&M

Armband - Snö of sweden



Guess what

Gjorde en lite impulsiv sak igår och färgade mitt hår mörkare. Såhär blev resultatet. Dock lite mörkare än vad jag trodde att det skulle bli. Fast är nog lite brunare/ljusare i verkligheten, blev riktigt mörkt på kortet ser jag.




Grattis Julia!

Var och firade Julia idag. Sötnosen fyllde hela 3 år :)

 


Dagens

Tänkte att jag skulle lägga upp en outfit för idag, hehe!

Tröja - Gina Tricot

Midjekjol - Såfin


Ikea

På vägen hem från Gävle idag svängde vi självklart in på ikea för att äta. Så otroligt gott där! Åt kotlettrad som vanligt ;) Sprang även in på några affärer och kika.


Allt i ett

Har nyligen klivit upp och ätit frukost. Åkte en sväng till klassfesten igår i alla fall, blev en härlig kväll. Ska nu snart ta en promenad hem till Erics mamma i det otroligt härliga vårvädret och fixa lite saker innan han åker iväg. Sedan ska jag övningsköra ända hem till Bollnäs.

Pannkakor

Gjorde pannkakor med Eric för några dagar sedan, riktigt gott var det! Här kommer några bilder.


Äntligen fredag!

Nu är det helg och det behövs! Självklart blev dansen inställd idag med, så det blev ingen träning tråkigt nog. Åkte då hem till älskling för att umgås med honom eftersom han åker iväg på studentkryssning imorgon! Låter riktigt roligt :) Har varit så underbart att ha varit sambos i en vecka nu och fler kommer det ju bli! Men nu ska vi ta och göra oss i ordning för att gå ut och äta, en härlig början på helgen! Sedan får vi se om vi myser ner oss i soffan eller om jag kilar iväg och tittar in på klassfesten som är ikväll!


Jag saknar det

Nu var det riktigt längesen jag tränade vill jag säga! Dansen har blivit inställd så många gånger nu, dels för att jag haft sportlov och varit borta, sjuka lärare plus att Bollnäs haft sportlov. Känner att jag måste ta tag i träningen nu, men som tur är så är det dans imorgon kväll vilket jag längtar till!

Sedan har jag problem med gymkort. Ska köpa ett men då är frågan om jag ska göra det i Bollnäs eller Gävle? Eftersom jag spenderar mycket tid här i Gävle skulle det vara perfekt, så kan jag sova i Gävle hos Eric och slippa kliva upp så tidigt på morgonen. Men köper jag i Bollnäs har jag träningssällskap, det är roligt tycker jag! Känner att jag bli mer peppad och motiverad då. Får gnaga på det där ett tag till, men innan helgen ska det vara bestämt!


Gävle

Måste säga att det är riktigt skönt att slippa kliva upp mitt i natten och sedan ta tåget mot skolan för att sitta där i 45 minuter och vänta på att lektionen ska börja. Eftersom Erics pappa är bortrest i 1 månad så passar vi självklart på att ockupera lägenheten ;) Nu ska det fotas på lektionen sedan ska jag hem och göra pannkakor till mig och Eric!


Movie time

Söndag, sista dagen på lovet?!... Medan alla Bollnäsbor får lov idag. Har inte gjort mycket alls idag, bara tagit det lugnt faktiskt. Sprang runt lite i affärer med Eric tidigare i Gävle idag innan jag åkte tillbaka till Bollnäs. Sovmorgon imorgon så sätter på en film nu.




Aloe Berry Nektar

Någon som vet om detta fungerar/är bra? Jag ska i alla fall prova det i några veckor nu och se om det fungerar. Denna är precis som orginalet men med en lite sötare smak av tranbärs- och öppeljuice. Detta ska tas lite utav varje morgon. Stärker naglar, hår och ger huden mer lyster. Stärker även tarmslemhinnan och hjälper därmed kroppen att behålla sitt naturliga försvar. Förbättrar upptaget av vitaminer och antioxidanter från kosten samt motverkar för mycket magsyra. Påverkar även tarmens mikroflora, så att proteinupptaget underlättas. De goda egenskaperna kommer från mikroskopiska växtämnen som effektivt tas upp av kroppen och sedan samverkar.

Några isbitar i glaset förvandlar den till en både nyttig och läskande drink!


B-G

Från Bik Bok:
Linne - 149:-
Byxdress - 149:-
Underkläder(bh+trosa) - 99:-

Örhänge ifrån Gina Tricot som jag och Malin delade på - 79:- (Bild ifrån Malin)


H&M spring 2011

Finns så mycket nytt och snyggt till våren/sommaren inne på H&M nu! Som tur är erbjöd Malin mig att följa med till valbo imorgon, får springa in och ta en titt!








 

 

 



Hemma!

Efter 5 härliga dagar i Värmland är jag nu hemma! Inga brutna ben eller armar så jag lever, och det har varit riktigt roligt! Har dessvärre inte haft någon mottagning alls där vi var förutom längst uppe på fjället så det var synd. Här kommer lite bilder.

















Tävling!

Jag är nu med och tävlar om produkter från Caroline Winbergs exklusiva märke! Ta en titt in hos Malin och var med och tävla du också!



RSS 2.0