Snart helg

Har jobbat konstant sen förra veckan och är helt slut nu, men idag är sista jobbdagen innan ledig helg! Helt fantastiskt skönt! Längtar så jag spricker! Behöver verkligen vila och ta det lugnt. Ligger i soffan nu och laddar inför ett cirkelfys-pass om en timma, sen åker jag och avverkar jobbpasset! Ha en trevlig fredag allihopa! 
 

Höstmys

Dagarna bara flyger förbi, redan torsdag om några minuter och snart är det helg...ska dock jobba långpass hela helgen. Men myste runt i boulognern idag då jag slutade tidigare på jobbet vilket var lite tur att jag gjorde, då ett mindre roligt samtal kom tidigare idag.. så var skönt att rensa tankarna lite och bara va. Märks att hösten är här, så mysigt och så fint. Köpte sen med mig mat hem och dök ner i soffan och har inte rört mig ur fläcken sen dess..
 

Just nu

Hej allihopa, sitter just nu och myser i vår nya soffa med en kopp te. Har enbart jobbat, sovit, ätit och tränat idag. Men jag gillar dem dagarna med. Rutiner. Träningen är igång så som jag gillar den igen, nya utmaningar är på gång och jag känner mig starkare för varje dag! Åh det gör mig så himla glad! Sömnen är fortfarande halvkass då jag sover dåligt och oroligt, men har börjat äta magnesium nu som jag hoppas ska hjälpa lite på traven. Nog om det, Eric kom precis hem från jobbet, så ska dricka upp och mysa ner mig bredvid honom i sängen nuuu! Natti! 
 

Tjejmilen 2014

Helt rätt, i lördags var det tjejmilen som stod på listan för mig och syster och givetvis tusentals andra tjejer som hade tagit sig till Stockholm för att springa. Vilken fest! Sånt ståhej, och vilken folkmängd! Min första tjejmil, och fler kommer det bli. Målet var att springa hela vägen runt och det klarade vi! Så stolt! Så nu laddar vi om och blickar framåt för om en månad då det är dags för tjurruset. Så otroligt nervös men på samma gång så taggad!
 

Church Street Saloon

Bättre sent än aldrig.... Mamma och moster kom och hälsade på oss förra torsdagen. Vi bestämde oss ganska snabbt för att besöka church street kvällen till ära. Inte varje dag mamma kommer till Gävle! Så helgen invigdes på bästa sätt med gudomligt god mat och massa prat och mys med mina kära. Vardagslyx. ♥
 

RSS 2.0