Redo för helgen

Fredagen har kommit, och för vissa innebär det ledighet men jag jobbar faktiskt helga helgen. Men ser ändå fram emot allt vad den har att erbjuda. Sen måste jag berätta att för bara någon timma sedan var jag och Eric iväg och kikade på en lägenhet. Båda fastnade för den då den va otroligt fin och mysig men vi får se hur det blir med den nästa vecka. Annars kommer min fredag besta av en höstig löprunda alldeles strax innan jag sedan svirar om och gör mig i ordning för 20-år fest för goa My. Så ni får ha en fortsatt fin fredag alla! 
 

Julbak nr.1

Igår efter jobbet åkte jag direkt hem till Elina för lite julbaksmys. Men innan det bjöds det på utsökta amerikanska pannkakor till lunch. Så mätta och glada satte vi sedan igång med bakandet och pysslandet. Jag gillar verkligen julen. Så himla himla mysig i alla dess slag. Sen att nästintill halva pepparkaksdegen försvinner ner i magen under bakningen är en självklarhet, haha. Men efter 5 timmar med 85st lussekatter, och ett härligt gäng pepparkakor gjorda, var vi äntligen klara. Nöjda satte vi oss sedan framför teven med varsitt glas julmust, nybakade lussebullar och pepparkakor och kikade på sunes jul. Perfekt mitt-i-veckan-mys! 
 
 
 
 
 
 

3 år tillsammans

I torsdags firade jag och min andra hälft 3 år tillsammans. Det är lycka, lycka, lycka! ♥ Tiden har gått så otroligt fort.. Men samtidigt är allt så bra nu! Killen har precis slutat arbeta för denna säsong så nu får jag spendera lite extra tid med honom om dagarna. Jag jobbar för fullt samtidigt som jag försöker sätta ihop ett spinningpass, längtar otroligt tills nästa veckas bravader plus att det är exakt 1 månad kvar tills jul idag? Åh, pirr i magen! 
 

Mysig morgonpromenad

Godmorgon! Var ute på en lång och härlig promenad med saknade Linda imorse. Äntligen är hon tillbaka hos mig! Regnet som föll på oss glömdes snabbt bort med tanke på allt som fanns att prata om då det var veckor sedan vi sist sågs! Men har äntligen landat i sängen efter en varm dusch och en god frukost. Om någon timma svirar jag om för att åka iväg och jobba en sväng. Kort tur idag.  Avslutningsvis besöker jag Amanda för lite tisdagsmys. 
 
 
 

Höstförändring

Det märks att vi rullat in i november med dess kyla och mörker. Vill bara stanna i sängen hela dagarna för att jag är så himla seg. Annars flyter allt på bra. Hade bokat tid hos frisören imorse så gick dit som ljushårig och därifrån som mörkhårig. Lite ovant, men så himla nöjd. Så nu ska det vårdas ömt och så småningom växa och bli långt igen. Men nu ska jag hoppa över från soffan till sängen och krypa ner i älsklingens famn. Godnatt på er! 
 

RSS 2.0