Långhelg i Sundsvall

Det här med uppdatering går som i vågor för mig, jag skriver när det faller mig in helt enkelt. Men just nu sitter vi i bilen påväg mot Sundsvall för ett lång-besök hos Adam och Elin. Ska bli skönt att bara vara, umgås, skratta och bara njuta. Kameran glömdes tråkigt nog hemma. Men instagram är aktiv! Ni får ha en kanonbra helg annars! Kram på er!


Startar den nya veckan

Glad måndag på er! Startade min morgon samt nya vecka med tvättstugan kl. 7 och är äntligen klar.. Så har nu slagit mig ned i soffan innan det är dags att väcka sömntutan till pojkvän och göra oss i ordning. Vi ska bege oss mot köpis för att inhandla lite smått och gott till lägenheten. Solen skiner så det ska bli skönt att få komma ut, trots minusgraderna som stigit. Efter det blir det storhandling, matlagning, en sväng till gymmet och till sist mys framför teven. Ni får ha en fin dag! 
 

Vi kör på pannkaks-torsdag

Vaknade till någon form av snöstorm ute idag, inte okej. Myste istället ner mig i soffan med andra boken av "femtio nyanser av mörker" som är så bra, och sitter faktiskt med den fortfarande, haha! Men fick göra ett uppehåll i läsningen då det var dags för pannkakslagning, det är ju som sagt torsdag! Planerna för idag är få, spendera så mycket tid som möjligt i soffan med boken i handen innan jag ska släppa in damerna på vattengympa. Vill hinna klippa mig med, var längesedan jag besökte en riktig frisör för att fräscha upp håret. Men det kanske få bli fredagslyxet det då, vi får se...
 

Tidiga morgnar

Godmorgon, endast 3 timmars sömn blev det inatt, men är fortfarande lika pigg..  lite halvslö, men med en kopp kaffe i handen ska nog detta fixas! Idag är en bra onsdag faktiskt, som börjar redan om 30 min och sedan är det full rulle till sena kväll. Det gillas! Dessutom är mitt första pass som värd ikväll, riktigt nervös är jag, så önska mig lycka till! 
 

Höjdpunkten på dagen

Suttit och laddat med peppande musik nu innan jag kilar ner mot gymmet för ett gympass. Har längtat så. Ska bli riktigt skönt att få köra slut på överkroppen innan älskling hemlagade soppa landar i magen. Känner att den kommer smaka godare än någonsin efter detta. Men nu är det dags att kila, trevlig tisdagskväll på er! 
 

När det kommer till frukost

Skulle jag kunna äta det hela tiden, varje dag, i alla dess kombinationer. Detta blev dagens, mums så gott! 
 

Det kunde inte börjat bättre

Hej på er men framför allt välkommern 2013 och januari månad! Hoppas allt är bra med med er och att ni fick en kanonbra start på det nya året, det fick jag! Glada och helt fantastiska besked som värmde otroligt i hjärtat. Jag ska nämligen börja jobba på Friskis&Svettis här i Gävle, redan idag. Riktigt skoj! Förutom det är jag gladare, friare, kärare och lyckligare än vad jag varit på länge, för många olika saker. En ny start, 2013 kommer blir ett grymt år, det känns från topp till tå! 
 

RSS 2.0