Mitt i njutningen

Jag har verkligen haft en kanonbra dag idag som jag nu avslutar på ett helt och hållet perfekt vis med fina syster elli, med god mat och helt underbart goda drinkar! Åh härliga stund, jag trivs verkligen!

 


Mysmiddag på interpool

Då var det dags! Ska alldeles, alldeles strax traska ner mot interpool för att äta god mat tillsammans med mitt hjärta samtidigt som vi kollar på matchen. Bara att hålla tummarna för SM guld nu! Vore ett perfekt avslut på påsklovet det. Har förövrigt haft ett helt fantastiskt lov att jag inte vill att det ska sluta. Men hoppas att ni alla får en underbarkväll och ett härligt avslut på helgen!


Underbara frukoststund

God Morgon!

Åh, vilken härlig morgon, har varit vaken sedan 7 och donat samt njutit av en underbart god frukost iklädd i one piece med en stor varm kopp te till. Ska strax väcka min andra hälft som sussar så sött! Har fullt upp idag nämligen. Ska försöka plugga en stund nu innan det bär av för att kolla på Eric´s brors fotbollsmatch, efter det ska det fixas och donas inför ikväll då hockeymatchen där brynäs förhoppningvis vinner guld väntas?!


Kalas och prinsesstårtsbak

Min födelsedag var verkligen kanonmysig och spenderades med mina nära och kära hemma i Bollnäs under torsdags kvällen där det först bjöds på födelsedagssång för mig och sen en massa gofika. Åkte sedan tillbaka till Gävle redan igår då min otroligt goa och underbara pojkvän ville baka prinsesstårta till mig så min gårdag spenderades med världens bästa och tårtbakning!


19 år

Ja, då var man 19 år fyllda i torsdags! Känns självklart inte annorlunda nu jämfört med innan förutom att man är lite rikare i plånboken och det är inte helt fel då studenten närmar sig med stormsteg och jag fortfarande inte riktigt hittat något att ha på mig! Endast 55 dagar kvar ju... Men såhär såg jag ut i torsdags iaf.


Bloggfesten i Gävle

Som några kanske vet så hölls en bloggfest för några helger sedan här i Gävle där jag faktiskt var med och deltog som jag är mycket glad över att jag fick! Det bjöds på en otroligt rolig kväll med helt underbara personer! Det blev drinkar, tävlingar, dans och mycket annat trevlig under kvällens gång. Här kommer lite bilder på några av sakerna, dock inte allt som befann sig i de 3 (!) goodiebagsen vi fick under kvällen.


Ett glatt språng tillbaka

Hallå där saknade ni, det var verkligen inte igår kan man säga!
Har haft fullt upp i mitt liv nu på senaste med både med och motgångar vilket gjort att jag inte haft tid eller ork att kika in här och uppdatera. Men bitarna börjar falla på plats och jag börjar sakta men säkert hitta tillbaka. Det har inte varit lätt och det kommer det inte heller att vara men jag har dem finaste personerna man kan ha runt om mig vilket gör mig lycklig och varm i hjärtat! Nog om det för nu ska här bloggas igen då jag saknar det så!

Dagen i helhet har bestått av träning, matlagning, städning, diskning och massa småfix så nu har jag slagit mig till ro i soffan med lite mellanmål. Kvällen ser lugn ut då en fullspäckad morgondag står på schemat. Jag fyller nämligen år! 


RSS 2.0