Lördagens fina stund

Efter att ha blivit klara i lägenheten for vi hem och åt, jag slängde ihop en kladdkaka lite snabbt och åkte sedan iväg för att inhandla lördagens godaste. Maten satt otroligt fint, kladdkakan mättade perfekt på det och sedan var det dags att slänga sig framför teven med hjärtat i någon timma innan det sista, goda dukades fram. Så ikväll fick jag min alldeles egna underbara skål med favoriter. Helt för mig själv! (plus älsklingens skål med surisar och lite annat såklart, han gillar inte lakrits). Men med detta tillsammans med min fina blev lördagen fullbordad!


Äntligen färdigmålat

Igår blev vi äntligen klara med all målning i lägenheten! Nu är det vitt, vitt, vitt och helt underbart. Som vi kämpat och stått i från dag till dag. Nu väntas det bästa av allt såklart, flera timmar spenderandes på ikea samt inredning och inflytt! Har längtat så galet mycket efter denna dag. Att få bli sambos med min andra hälft på riktigt, och ha vårt egna place. Att enbart få bo och kunna spendera varje ledig minut tillsammans med killen jag älskar, där kärleken bara blir starkare dag för dag är fantastiskt! NU kliar det i mina inredningsinstinkter!


Från morgon till kväll

Godmorgon fina! Laddade upp med en dunder frukost imorse bestående av gröt, smoothie och macka för att stå mig till lunch. Men har precis kommit hem en snabbis för att hämta lite saker innan jag åker tillbaka för att måla igen. Blir så ledsen när färgen inte fäster som jag vill utan det måste målas lager på lager..

I alla fall har jag rätt bråttom, mycket som ska göras! Först iväg och köpa mer färg, sedan måla, iväg och bygga lite muskler och sedan hem för att rensa garderoben samtidigt som det ska tvättas. Väl när det är gjort åker jag och älsklingen ut till Ikea innan myset drar igång! Åh längtar!


Det tar på krafterna

Hej å hå! Efter 12 timmars konstant målande med undantag för en lunch-date med Maja samt middags-date med hjärtat ligger jag tillslut mör och trött i sängen med ett stort kvällsmål att mätta magen med samt en bok att läsa i innan jag somnar. Det är inte det enklaste att måla en lägenhet har jag märkt och än är vi inte klara. Planen är att stiga upp tidigt imorgon och fortsätta innan jag far vidare mot Ikea för att kika runt en stund. Efter det vill jag faktiskt lyxa till lillördagskvällen med något mysigt tillsammans med min älskade. Men med vad har jag inte riktigt bestämt mig ännu!


Tillbaka till rutinerna

Jag kan äntligen säga äntligen! Har nu avverkat mina 4 veckor med arbete och känslan av att nu kunna slappna av ett tag och hitta tillbaka till mina vanliga rutiner igen är obeskrivlig. Att ha jobbat har varit kul men både stress och oro har orsakat att både kropp och knopp blivit lidande på senaste.  Så med ny vecka, nya friska tag, fina saker att se fram emot och härliga mål att uppnå är jag mer än redo att sätta igång!

Min dag i helhet har bestått av spackling samt slipning i nya lägenheten. Imorgon ska de målas för fulla muggar! Längtar ivrigt tills allt blir klart så man kan börja flytta in alla möbler! Så nu har jag krupit ned i sängen bredvid min finaste för lite kramar och mys innan ögonen sluts inför en fullspäckad tisdag. Godnatt på er!


Välkommen fredag

Som jag har längtat efter att få svepa med fingrarna över tangenterna igen. Känslan är kort och gott fantastisk! Blir nästan lite frustrerad på mig själv över att inte ta mig tid till de saker jag vill, men långa dagar med jobb samt lägenhetsfixning har stått på schemat. Ja ni hörde rätt, det ena bra efter de andra har hänt och jag är obeskrivligt lycklig! Jobbar även mina sista dagar nu i helgen med start ikväll och sedan blir jag förhoppningsvis ledig en stund! Men nu ska jag slänga på mig lite kläder och kila ner på stan, tänker njuta av mina få lediga timmar av denna fredag och helg! Ha det bäst fina ni!


RSS 2.0