andra avenyn

med syster nu!! :) Gjorde precis klart naturkunskapen och allt de andra. Så nu blir det bara att mysa framför tvn. Uppdaterar lite mer om helgen bara jag kommit hem och kan föra över lite bilder. hörs senare!

en underhållande, sista lektion

Sitter nu i grupprummet med mina härliga kamrater, Carro, Trixi, Frida och Maria, med bara några minuter kvar tills vi slutar. Håller på med någon uppgift vi fick i webbdesignen, går sakta men säkert framåt! Halsen värker som fan än, men fick nå tabletter av skolsyster så, får se om dem hjälper.
Blir att åka ner på stan med Malin en stund när vi kommer fram till bollnäs. Har kollat på några klädsidor nu och är grymt sugen på lite shopping! och eftersom jag nyligen fått in lite extra med pengar så blir det nog att jag slår till på något plagg. Efter blir det att luncha med tess och senare iväg och träna gym med syster. Självklart blir det dans ikväll med!

redovisning..

... på mediekunskapen om bara några minuter! Har funderat ett bra tag nu på hur det kommer gå för oss? Men vi får iallafall halva lektionen på oss att fixa och slipa lite på det. Men det dåliga är att jag knappt vet vad jag och carro ska prata om? Skulle vilja ha mer tid på mig att göra klart allt eftersom jag var sjuk första gången vi höll på med det och sen hade vi bara en lektion till innan idag.. Men det kommer gå bra!

sprutan är nu tagen!

Var nå sjukt nervös när jag skulle gå in och ta sprutan eftersom jag är jätterädd för sprutor! Men gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Har inte så jätte ont i armen nu, men känns att dom sprutat in någonting iaf. Får se om jag lyckas hålla mig frisk eller om jag blir liggandes med feber som många andra :(
Emelie kanske kommer ikväll om hon inte följer med syster på något möte om Mary Kay. Får även säga grattis till henne som precis blivit storesyster ännu en gång till en liten kille som heter Liam. Bild kommer säkert :D
mycket seg skoldag

TROR JAG SOMNAR SNART!

Har haft matte i någon timme nu, så har inte så långt kvar av dagen. Känns som om jag sovit under hela genomgången av matten.. Men ska bli skönt att få sätta sig på tåget och kanske sova en stund? Blir troligen hem och mysa framför tvn med mamma idag, och däremot lägga mig tidigt så att jag inte är så trött i morgon!.. 
/veronica

homework is killing me

Det har hänt så otroligt mycket kul nu på sista tiden och jag har inte haft något internet så att jag kunnat uppdatera något här. Har även haft en massa plugg som jag varit tvungen att ta itu med eftersom jag varit hemma från skolan 1 vecka. Fy vad man missar, så får se till att vara frisk resten av terminen!

Vart en helt galen kul fredag med karoke och trevligt umgänge! men jag fick tyvärr tillbringa nästan hela eftermiddagen med att dricka te eftersom jag fortfarande hade ont i halsen :( men är bättre nu!
Hade även en jätte bra dag igår. Tog tåget till Gävle med Therese runt 9, så att vi var där i god tid och kunde åka hem tidigt. Kom hem glad, och nöjd med handlandet.Senare på kvällen blev det chockladmask och mys framför tvn med hennes familj.Måste även gratta mamma som fyllde år 25 oktober, men kunde inte ladda upp något då :)'

Men nu väntas sängen, och en lång skoldag imorgon.
godnatt/veronica.

RSS 2.0