Ullared, här kommer vi!

Hej på er! Kom precis hem ifrån jobbet och ska bara packa iordning det sista innan det bär av mot ullared! Bråttom, bråttom, så nu är det dags att kila, hoppas ni får en lika grym helg! Kram på er!
 
 

Antioxidant kick

Ligger just nu och halvsover i soffan med försök att stressa ner och andas ut. Idag är min lediga dag denna vecka så passar på att njuta lite extra. Morgonen bjöd på några fräknar, utsökt gröt, med smak av vanilj, toppat med egenplockade blåbär samt jobbcoach. Eftermiddagen/kvällen bjuder på ett besök på gymmet, mys med A, god mat och en efterlängtad lång dusch. Avslutningsvis denna onsdag spenderar jag i hjärtats varma famn!
 

Mitt 20-års firande

I fredags var det min dag, hela dagen lång! Å inte nog med de så varade detta fantastiska firande ändå från fredag morgon till söndag kväll. Så.. lite av helgen - morgonmys med hjärtat, buffé på olearys, drinkar, systembolags besök, shopping, partaj, mängder av tårta och gotta, paketöppning, glädje, ännu mer mys och brunch på lido. 
Kunde inte haft bättre födelsedagsfirande än detta! Lycklig tjej! Kärlek till er som förgyllde denna helg! 
 
 

Förväntansfull i all är

Veckan har rusat förbi och det är nu det roliga börjar. Jag har veckor med härliga dagar inbokade men just idag är det faktiskt min sista dag som 19 åring, för imorgon vaknar jag upp ett år äldre! Min enda lediga stund idag blir nog nu, så ställde klockan extra tidigt bara för att. Lite av dagen kommer gå åt till att: jobba, åka till ikea, göra stan, handla lite till, städa, sola, träna, och längta till morgondagen! 
 

Färgbombs gott

Är precis hemkommen ifrån jobbet med detta goda i handen och kunde inte haft ett bredare leende än vad jag har just nu. Glädjen är återfunnen och det tänker jag ta vara på. Beger mig därför ut i solen på jakt efter lite färg! 
Styrkan att inte ge upp

Godmorgon men framför allt välkommen efterlängtade fredag och helg! Det har varit en kaotisk vecka med sura miner, sömnlösa nätter, noll träningsmotivation, dåliga matvanor och igenom stressade dagar. Dock är det något jag egentligen måste lära mig att handskas med. Dagar som dessa kommer och går, för livet är inte alltid en dans på rosor även om så ibland önskas. Förmiddagen bjuder istället på solseken, glädje, morgonpussar, en god frukost och några timmars jobb innan kvällens härliga träningspass och myskväll med min andra hälft. Trevlig helg på er! 
 

RSS 2.0