Smålängtan

Idag vaknade jag tidigt även fast jag borde ha sovit länge eftersom jag ska jobba natt.. Men kunde inte alls somna om..Får se hur trött jag blir sen.. Har i alla fall hunnit med att få lite sol och ska alldeles strax åka iväg och träna. Längtar så tills jag får bära denna läckra hatt på stranden till någon härlig långklänning i sommar, hihi! 
 
 

Vårruset 2014

Årets vårrus i Gävle höll hus igår och givetsvis var jag med och deltog tillsammans med systeryster! Direkt efter jobbet åkte vi och handlade lite gotta innan vi satte oss i solen, satte på musiken och laddade upp med massa prat i någon timma. Bästa uppladdningen! Lite halvnervösa cyklade vi iväg och några minuter senare var vi igång! När vi väl passerade mållinjen kunde vi inte varit mer nöjda och glada! Så galet grymma och så galet kul! 


Alvas dop

I lördags vankades det dop för min systers brors barn och oj så fantastiskt fint det var! Det var perfekt. Solen sken och alla var glada. Är så himla glad över att få vara bonus-faster till lilla Alva ♥ hjärtat värmer! Så min helg var helt fantastiskt bra! Hann även besöka söderhielmska för första gången i år och spenderade nästintill varenda minut med världens finaste syster förutom söndag som spenderades på jobbet. Annars en riktig syster-helg så att säga! 
 
 

RSS 2.0