Glädjerus

Vet ni? Efter mitt spinningpass igår kom det fram en kvinna till mig och sa: "Du, jag måste bara få berätta att jag tycker inte alls om spinning, över huvetaget, jag försöker så mycket men det går bara inte, förrän idag, på ditt pass! Då tyckte jag för första gången att det var så himla kul!" Förstår ni hur mycket det värmer i hjärtat på mig att få höra en sådan sak som instruktör. Man känner sig betydelsefull och att det man gör är bra! Kan inte sluta le! 
 

Carola 40 år!

Direkt efter jobbet igår åkte vi iväg för att överraska min syster Carola med mat och mys. Hon visste inget om att vi alla väntade inne på restaurangen, så när hon väl kom innan för dörrarna kom tårarna av glädje, så det var en bra överraskning! En underbar lördagskväll och födelsedagsfirning för min fina syster Puss på dig! 
 

Flowers

Att i dörren mötas av blommor, tusen pussar och världens mysigaste famn på en fredag av ens kära. Det är den perfekta starten på helgen och ett hjärta som fylls av lycka! 
 

Svettisdagarna 2014

Helt fantastiskt! Massor av träning, sprutande svett, umgänge, utmaningar, ömma kroppar, mat, skratt, föreläsningar, frukostbuffé, hotelövernattning m.m gjorde helgen som var helt och hållet obeskrivligt bra!! Min första gång på svettisdagarna och jag är super nöjd! Glädje & motivationshöjare delux! Kärlek till träningen! 


Söndagsgöra

Hej på er! Sista dagen på veckan är här och jag har massor att göra! Har burit upp vår gamla soffa på vinden, tvättat och städat. Ska alldeles strax kila ner på stan för en en fika med Clara innan jag svirar om och hoppar upp på spinningcykeln och leder. Efter det bär det raka vägen till affären för att storhandla innan vi åker ut till Erics pappa för att hälsa på. Sedan är det matlådor som ska göras och tvätten skall hängas in och sist men inte minst planera inför kommande vecka. Hej å hå, hur ska detta gå! Klockan är ju redan 14.00.....
 

1 November

Hockey, god mat, massa mys och en helt underbar kväll med min andra hälft får bli årets halloween firande för oss och därmed avsluta denna härliga lördag. Denna kille, min älskling, mitt allt, du gör mig till den lyckligaste! 
 

Halloween Spin

Dagen till ära bjöd Friskis & Svettis på ett 3 timmars långt spinningpass. Självklart var jag där och körde! Så himla kul men dra mig baklänges vad jobbigt de var! Imorgon är det min tur att leda mitt pass, längtar reeedan!! 
 

Riktigt fredagsmys

Igår styrde jag bilen hem till Bollnäs för att hälsa på. Blev en mysig lunch och massa prat med mamma innan jag åkte vidare till pappa för att krama om honom några extra gånger! Blev mört & kallt så himla fort så va tvungen att åka hem rätt snabbt. Väl hemma plockade jag upp syster för att åka iväg och hämta godaste pizzan innan det var dags att mysa ner oss i soffan framför idol där vi spenderade resten av kvällen. Syskontids-livsnjutning! ♥ 
 

RSS 2.0