Äntligen

Äntligen har laddaren till mobilen hittat hem och jag kan nu börja använda mobilen igen :D Sitter hemma hos far med hans tjej och har det mysigt medan regnet bara öser ner och åskan dundrar. Får hoppas att det inte håller på länge så att jag kan kila mot Therese snart. Antar att det bara blir mys framför tvn ikväll. Bilder ifrån midsommar kommer troligen senare.

Mot dalarna

Packar för fulla muggar och springer fram och tillbaka i lägenheten. Ja, det är vad jag gör just nu. För om mindre än en timme så bär det av mot Dalarna med Thereses familj för att fira midsommar :) Ser fram emot det riktigt mycket! Så ska nu ta och fixa det allra sista!

Grattis farmor!

Var och firade farmor på hennes 87:de födelsedag igår. Snart 90 hela år! Trots det är hon så pigg och aktiv, och tur det :)














Ögonlock som tegelstenar

Har nu bäddat ner mig i sängen igen eftersom natten varit en plåga. Varken jag eller Therese hade det lätt att somna igår men hon somna och tur var det eftersom hon skulle upp och jobba idag, men jag blev dessvärre vaken ett bra tag till. Så nu är ögonen som tegelstenar. Hoppas även att vädret bättrar sig lite så att solen kikar fram :) Annars går dagen mest åt till att ta det lugnt och ladda inför helgen :)

sol på himmelen

Nu ska jag strax åka mot pappa med sol på himmelen :D Får se om jag ska fixa lite där och tjäna mig någon peng! Kanske även far mot Malin lite senare för att klippa topparna och fräscha upp håret lite så här nu när sommaren kommit. Det är ju även midsommar till helgen så får se om det blir nå mer inlägg innan det, eftersom jag troligen kommer att spendera min midsommar i Dalarna och åker redan på Torsdag. Annars trevlig midsommar alla! :) 


Pannkakstårta

Nu är jag hemkommen ifrån Therese. Klockan har passerat tolv så skriver då om gårdagen.
Startade denna underbara och soliga dag med en pannkakstårta till frukost!
Ni må tro att det var den första pannkakstårta jag någonsin gjort. För att vara det så blev den oemotståndligt god, och både jag och T blev mycket nöjda med resultatet även fast det inte såg ut som en pannkakstårta. Sakta men säkert med mätta magar efter det så slängde vi på oss bikinisarna och la oss ute i solen och hade det skönt. 









Eftersom grädden var slut blev det glass, vilket smälte fort!

2010.06.15

Med filtarna i högsta hugg sätter sig jag och Therese ned och myser med en film och inväntar morgondagen. Kl 9 imorgon bär det av till Gävle för lite shopping, bio samt andra trevliga saker :)

2010.06.14

Favoritlåten just nu!
Kilar ner i solen och myser med jordgubbar doppade i chocklad, ihih :)


Sommarlov!

Första helgen på sommarlovet har inte varit annat än kanoners! Men känner ändå inte riktigt än att det är lov men antar att de känslorna rullar in så fort solen kommer :)
Gårdagen spenderades hemma hos Jonny med Malin och Rickard. Badade tunna och hade det allmänt trevligt :) Första gången jag badade tunna faktiskt, och riktigt kul var de. Något jag vill göra fler gånger! 
Väntar nu på mat för att sedan kunna kila vidare hem till T och ladda upp med ett gäng filmer :) Passar perfekt in på en söndag som denna!


Tusen tack för en kanon helg gumman! 


Måndag

Dagen har varit bra! Dels för att jag vaknade upp bredvid en mycket trött E som inom några minuter och efter en dusch blev mycket piggare och gladare. :) Tog tåget ner mot gävle vid 8.50 för att möta upp klassen vid biblioteket. Blev där i ca 40 minuter innan vi slutade så kändes skapligt onödigt att åka fram och tillbaka. Väl framme i Bollnäs tog jag mig en cykeltur hem till min kära syster och hälsade på. Fikade lite smått och hade det trevligt
Näe, ska nu ta och slänga på mig lite andra kläder och ta mig en sväng mot gymmet.


Grattis Sara modin!

Idag fyller nämligen min pärla Sara Modin år! Grattis grattis gumman :) ♥


Vaknade av en tjatande mamma idag.. eftersom jag total vägrade att kliva upp. Men upp kom jag och stressigt till tåget blev det men nu sitter jag här i skolan och väntar in redovisningen som ska ske. Har haft projektvecka vilket innebar att vi skulle göra ett radioprogram som har varit rätt så kul faktiskt. Ikväll väntas r o l i g h e t e r!

2010.05.03

Var och lyssnade på när min kära syster Carola sjöng igår. Det var avslutningen med hennes kör och dom var nå otroligt duktiga! Hinner tyvärr inte skriva mer för är tvungen att springa iväg till bussen för att ta tåget mot bollnäs. Fick tid på sjukhuset idag för att kolla upp ryggen, så hoppas att det går bra!






trött tjej

Hade precis lagt mig i sängen för att försöka sova innan jag får ett sms av Malin som ber mig skicka iväg några bilder som hon knäppte på mig då jag var hårmodell till henne, plus att Sara ringer några sekunder senare. Så tog mig ork till att kliva upp och skicka iväg allt, men nu blir det väl istället att jag blir kvar sittandes här ett bra tag vilket inte är bra.. 

Så när jag ändå är på gång så slänger jag in ett inlägg här. :) Dagen har varit bra och jag har mått helt okej. Mötte upp t efter skolan för att kila hem till henne och fixa brännan lite eftersom solen var i högsta hugg! Blev liggandes ett bra tag innan vi bestämde oss för en springtur. Sprang dryga 3km. Det var faktiskt riktigt skönt och lättare än vad jag trodde att det skulle vara eftersom jag inte sprungit på evigheter, men en sak som låter riktigt bra i mina öron just nu är att jag får lite sovmorgon imorgon, kommer sitta skönt nu för har varit så trött på senaste. 

Ser nu att klockan börjar bli och känner redan att jag inte kommer orka sitta uppe länge till.. men det bästa är att jag skickat iväg allt nu och då blir det att stänga ner och kila iväg mot sängen igen och sova som en stock :)

1 juni

Det är redan första juni och vädret gillas enormt! Ryggen värker än men hoppas på att det snart går över. Som vissa av er kanske inte vet så gjorde jag något på dansträningen förra veckan som ryggen fick ta stryk av. Inte roligt. Men jag klagar i alla fall inte, nu när solen är framme vilket den kommer att vara hela veckan vad jag vet? Nu kilar jag ut i solen med sara en stund!

RSS 2.0