090718

min vecka har varit toppen, även veckan innan med!
vecka 28 åkte jag till småland med elina och hennes bror rasmus för att vara där i 1 vecka på något läger, det var kul att träffa allt folk som var där och bara umgås med elina :D Fast fick ju lite hemlängtan då&då, men annars blev den veckan lyckad tycker jag (:

På måndag den 13 juli bar det av till Stocholm för att kolla på britney spears med Tess !! Skulle egentligen ha åkt buss dit men hennes föräldrar skulle ändå på skansen dagen efter så vi åkte med dem. Det var riktigt kul att se henne men tyckte att hon skulle ha haft blont hår ist för brunt :P Men tråkigt att hon inte sjöng live på alla sånger heller, synd att hon mimar. Efter att vi sett henne tog vi tåget hem till hennes bror för att sova, alla 5 sov i hans etta, men gick bra det å!
Dagen efter blev det shopping och sen skansen, blev till och me med på tv om någon såg ;p så det var också roligt att vara på, blev där ganska sent så blev bara att åka hem till hennes bror igen och åka hem dagen efter ist. men blev fortfarande kvar länge dagen efter eftersom att vi gick på bio: harry potter och halvblodsprinsen :) den var faktiskt bra tyckte jag. Sen åkte vi hem efter att ha sett den, så det var 3 roliga dagar i stockholm :)

Den 16 juli åkte jag, mamma, syster och hennes barn till järvsö zoo för att kolla på alla djur där. & fyyyyy vad jobbigt det var att gå i värmen plus alla uppförsbackar som finns där :O & sen skulle ju julias vagn med också så den fick vi alla turas om att skjutsa ;p haha. men en tråkig dag blev till en rolig iaf, och de är ju bra :D 
mamma :)
syster lisse :)
Jennifer
Julia
& Peter

090701
Ännu en ny månad och jag har inte skrivit på evigheter!
Har spenderat mestadels av mitt lov med emelie, men har även varit med Alexander :) och såklart legat på stranden men blev inte så lång stund idag eftersom det blev åska ;o tråkgt.
jaa, nu på fredag åker jag till småland och blir bort 1 vecka, hoppas det kommer att bli roligt, men kommer även sakna er alla där hemma :( speciellt alexander <3 men som tur är får jag träffa honom en sväng imorn iaf :)
nu blir det fika med systrarna och småbarnen.
hujj


RSS 2.0