Idag är en sån dag

Hej på er... Idag är en sån dag då jag är trött, seg i kroppen, godissugen och allmäns snurrig i huvudet men ändå lite glad faktiskt. Ibland är det så, och det får man ta. Men hade lite sovmorgon idag och det behövdes verkligen, så nu sitter jag i soffan och funderar lite, men bara lite på om jag ska släpa mig till gymmet någon timma ihopp om att bli lite piggare! Sen avverka några timmars jobb innan jag somnar och laddar inför en kanske bättre fredag! 
 

Syster ♥

Min fina älskade syster!


Tjurruset 2014

VI GJORDE DET! Jag är så himla lycklig och stolt över mig själv just nu! Genom lera till axlarna, träsk, iskallt vatten, stockar, stenar, hinderbarnor och andra utmanande moment sprang vi i mål snabbare än väntat! Tiden flög förbi, och himmel vad roligt det var! Tveklöst bland det roligaste jag gjort! Vilken känsla! Hade bästa syster vid min sida hela tiden och vi längtar redan tills nästa års tjurrus! Åhhhhh, kan inte sluta le, är så så glaaad! Kunde inte fått bättre slut på denna helg! Det är det här jag älskar att göra! Här har ni lite skitiga och härliga bilder från idag! 
 
 

1 oktober

1 oktober är här och september passerade på ett ögonblick. Sommaren försvann för snabbt. Men jag gillar hösten med. Dess mysiga promenader, alla gosiga hemmakvällar, alla fina färger jag får fota, att få svettas på gymmet fast det är iskallt ute, alla biobesök, allt roligt jag bokat in framöver och givetvis massvis med mer!
 

RSS 2.0