En ny vecka är här

Hej fina ni! Det är måndag, men jag har fortfarande för mig att det är tisdag då jag trodde det var måndag igår med tanke på att jag var ledig fredag & lördag och jobbade söndag.. Men min vecka har börjat bra! Vaknade glad och kände mig pepp på allt! Så har hunnit träffat Elina, tränat, ätit god frukost och donat hitills. Ikväll väntas kvällsjobb så ska mysa ner mig en stund extra i sängen nu!! 
 

Där jag tycker om att va

Jag hade verkligen en supermysig fredag igår som jag avslutade med middag på kalles med hjärtat! Åh jag är så kär! Men nu har lördagen börjat ticka och jag ska strax bege mig mot gymmet för att köra en snabbis. Det är så himla skönt att få vara tillbaka efter lite uppehåll. Lyckan rusar inom mig! Sedan väntas ärenden att bli uträttade på stan innan jag möter upp Angelica för en snabb date! Åh nu kryper det i kroppen, dags att ge sig av! Puss
 

Rör på fötterna

Godmorgon kära fredag! Jag har fullt upp hela dagen idag och jag älskar det! Denna fredag kommer bli så underbar, hela helgen kommer bli fin! Först ett besök på friskis innan en mys-promenad väntas med Maja. Efter det laddar jag upp för LYS-MELKS-KLADDKAKA?! med kära syster och sedan avslutar jag fredagen med dundermys med min andra hälft med ett besök på restaurang och sedan mys hemma. Glad fredag på er alla!
 
 
 

När jag får bestämma

Söndag och storhandling är nästa sak att bocka av från dagens lista. Har fått i oss gotta i form av mammas hembakta tunnbröd och massor goa av vitaminer, så himla himla gott. Annars blir det en tidig kväll för mig, då jag ska iväg med 3 tåget inatt för att jobba. Därför måste jag nu kila för att få allting gjort!!  
 
 
 

Min lediga helg

Det är lördag och som jag nämnde tidigare har jag ledig helg. Det är så obeskrivligt skönt att vara ledig just nu, det känns i hela kroppen. Gårdagen spenderades med min andra hälft med tacos, film, och massa mys hemma. Ikväll svirar jag istället om och följer med syster och hennes vänner ut för att bowla och ha det trevligt. Njuter!
 

Nu är det nära

Vaknade faktiskt helt utvilad och pigg imorse trotts få timmar med sömn då jag jobbade sent igår. Men denna torsdag levererar! Är så glad nu! Om en liten stund ska jag även få bli ompysslad hos frisören. Som jag längtat! Sedan är det jobb hela kvällen som gäller och imorgon är det äntligen fredag och jag har ledig helg!!
 
 

2014 är nu här!

1 vecka har snart passerat på 2014 och jag kan säga att mitt år har börjat så himla bra! Jag är så himla redo för vad detta år har att ge att jag inte kan sluta le. Det är nu man kan börja om på nytt, med en go start, bort med det gamla, in med det nya. Mina mål har redan skrivits och jag längtar efter att få bocka av dem! Idag var första dagen jag satte min fot på efterlängtade Friskis&Svettis för i år, och känslan var fantastisk! Jag kommer helt klart överösa er med massor av goa matbilder, svettiga träningsinlägg, mysiga vardagsbilder och givetvis massor av annat som mitt liv har att erbjuda nu, så är ni nyfikna får ni mer än gärna hänga på! Lyckliga kramar från mig!
 

RSS 2.0