Crazy, stupid, love.

Har nu kommit hem efter att ha varit på bio med älskling, den var riktigt bra tyckte jag! Värd att se när den kommer ut om ett tag! Så nu ligger vi i sängen och kikar på robinson och jag känner mig riktigt duktig när älskling ligger här bredvid mig och mumsar på chips medan jag sitter med en skål yoghurt och müsli! Haha, kände att jag skulle vara lite nyttigare nu när jag kört igång med träningen. Ska iväg på ett härligt gympass imorgonbitti med Elina eftersom vi börjar sent, ska bli skönt! Så nu ska jag ladda genom att sova, godnatt!


Bioklubben

Hade Samhällskunskap A på förmiddagen idag där läraren gick igenom det vi skulle göra under kusrens gång osv, efter det fick vi sluta. Rätt så skönt om man inte har någon till lektion på eftermiddagen men det hade jag.. Så har nyligen ätit lite lunch och ska snart iväg på nästan lektion, Fotografiskbild B som jag hoppas kommer bli kul!

Sen tänkte jag säga att för er som ofta går på bio, är man medlem i bioklubben, så samlar man poäng på det man köper i kiosken osv, och jag har samlat ihop tillräckligt med poäng och blivit silvermedlem vilket betyder att man får GRATIS biobiljetter till förhandsvisningar på vissa filmer lr rabatt på vissa saker man köper i kiosken lr liknande. Så efter skolan ska jag och förhoppningsvis Eric gå på bio på "Crazy, stupid, love". Så bli medlem du också om du inte redan är det!

Valbo med syster

Mötte upp Ellinor på stan direkt efter skolan igår där vi tog bussen vidare mot Valbo för att kika. Blev där en bra stund men fick inte med mig något hem eftersom jag har brist på pengar. Åkte sen in till stan där vi gick in på waynes och åt. Självklart tog jag det gamla vanliga där, nämligen "favoriten-salladen" som är såå otroligt god!


Dubbelpass..

Startade dagen med ett dubbelpass bestående av gym och spinning. Riktigt skönt, så nu är jag slut och kommer förmodligen ha världens träningsvärk imorgon med tanke på att jag fick det efter förra gympasset! Börjar sent idag med, 12.30 så ska slänga på mig lite kläder snart och cykla iväg! Hoppas att dagen i skolan går fort så jag får åka hem och mysa med min underbara pojk och äta god mat! Men måste även sätta mig ner och plugga på lite teori när jag väl kommit hem..

Härligt träningspass!

Mitt första spinngspass på F&S är nu avklarat och gud så härligt det var, svetten bara sprutade från mig!! Så nu sitter jag här nöjd och glad och äter min goda frukost! Men eftersom jag börjar senare idag sätter jag nog på en film nu och halvsover lite till den!


Spinning imorgon!

Har sovmorgon till kl. 12.30 imorgon men ändå bokar jag ett spinningspass 07.15 imorgonbitti då jag borde sova?!? Men det ska bli skönt att komma iväg och träna sådär på morgonkvisten ändå känner jag, så hinner jag bli trött tills på kvällen så slipper jag sitta uppe halva natten då jag ska sova. Så därför ska jag stänga ner och krypa ner i sängen och försöka sova nu!

Sista kvällen på helgen

Denna söndag spenderade jag med min mysiga pojkvän! Vi åkte iväg till hans pappa och kikade på fotboll (självklart vann laget som han håller på!!!!!) och självklart hade vi en massa gotta att mumsa på till, fast jag somnade dock.. haha! 



Med min favorit!

Fredagskväll med mig själv

Ikväll var det myskväll som stod högst upp på listan eftersom jag är alldeles för trött för att göra något! Så har nu plockat fram den stora tobleronen och ett STORT glas med vatten. Vatten är det bästa som finns när man mumsar på choklad! Så ska knäppa på filmen "Trust", mumsa vidare och sedan somna och invänta morgondagen, godnatt på er alla!


Äntligen måste jag säga!

Wihooo, äntligen har jag fått mitt efterlängtade träningskort i handen! Bestämde mig igår kväll för att om det någonsin skulle bli av lära jag köpa ett träningskort snarast, så idag åkte jag ner till Friskis&Svettis och köpte mig ett så nu ska det tränas för min del! Både gym, gruppträningar osv. Är så himla taggad på att börja träna nu så ger mig av på ett träningspass redan imorgonbitti! Glad tjej!


Tummen upp

Har precis ätit upp en skål yoghurt med hur god müsli som helst! Älskar den! I skolan idag var det CV:n som skulle skrivas och det är ju inte det lättaste men jag fick ihop ett som tur va! Efter det kilade jag ner mot stan i hopp om att hitta en APU-plats och faktiskt så hittade jag en! Jag kommer nämligen ha praktik på Ginatricot som jag hoppas kommer bli kul :) Men just nu ska jag ta och träna lite innan jag faktiskt tar och lägger mig och kikar på en film som jag troligen kommer somna till för jag är så himla trött! 


Godmorgon alla!

Hade ställt klockan tidigt idag för att hinna promenera till skolan men när älskling kom in och skulle säga hejdå då han skulle till jobbet och sa att det regnade ute idag kände jag att jag kunde sova liiite längre, vilket var mycket skönt! Men nu sitter jag här och äter min frukost innan jag ska kila iväg. Det blir till att leta APU-plats mesta hela dagen.. Så hoppas att man hittar någon! (Vi kommer att ha APU varje fredag hela året som det ser ut just nu)


Då var det dags igen..

Första dagen i skolan är nu avklarad och det är dags för sista året på gymnasiet!? Allt har gått så himla fort men det känns skönt! Som jag säkert sagt tidigare tycker jag att det är bra att vi börjat skolan för att få in rutinerna igen, så som träning, kost, ha något att göra om dagarna osv. Vi fick ju även våra scheman idag och dem var rätt så okej, så jag kommer få en hel del tid till att träna som jag så länge suktat efter och därmed ha tid till allt plugg som kommer komma! Men det känns som att det kommer bli ett bra år! Planerna just nu ser ut som nedan:

*
Köpa gymkort och börja träna regelbundet! 
* Plugga till körkortet
* Leta lägenhet
* Lägga mig i tid på kvällarna så att jag orkar upp på mornarna!! haha

Väl hemma efter skolan idag var jag trött som vanligt, så det blev en mysig onsdags-kväll med älsklingen! Nu ska jag ta och lägga mig för att orka upp till skolan imorgon, godnatt!


En kväll med brudarna!

Blev bortbjuden hem till Emma igår på myskväll/för att fira Alexandra och Sofia som fyllt år. Vi åt jättegod mat som bakadpotatis, fläskfilé, baconröra, grekisk sallad, vitlökssmör & beasås + en mumsig strawberry daiquiri att smutta på till maten! Emma hade även gjort en mycket god efterrätt som jag älskade! Hade en jättemysig kväll med underbara tjejer!


Längtar lite smått

Har precis krypit ned bredvid min söta sovandes pojkvän som jag tycker så synd om som ska upp så tidigt imorgon och jobba.. Men för mig är sista lediga dagen innan skolan börjar, imorgon, och den är fullbokad! Klockan är ställd på 07.00 och då väntas en morgon-promenad innan jag hoppar in i duschen och fixar inför att vara på stan tills dem öppnar. Där blir det till att möta upp fina Stina och sedan förhoppningsvis lite shopping! Lite senare kilar jag vidare hem till Emma där det blir mys med tjejerna för att fira Sofia och Alex som fyllt år!



Mysig söndag, 21/8

Igår vaknade jag upp bredvid min andra halva som jag kröp tätt intill och bara njöt med, länge också! Klockan var mycket så vi steg upp och åt frukost, kikade lite på teve och bestämde oss sedan för att gå ut och äta och sedan gå på bio. Vi kikade på "bridesmaids" och den var riktigt bra och rolig! Jag hade en oerhört mysig kväll tillsammans med min pojkvän! Puss


En dag i orbaden!

Här kommer lite bilder ifrån en dag då jag och älskling åkte upp till orbaden och umgicks med min syster Maria och hennes familj. Vi åkte vattenring och hade det mysigt. Därmed tappade även lucas sin framtand och där medföljde en riktigt stor glugg ;) så söt!


Vaxning av ben

Dagen innan jag åkte till Magaluf vaxade jag mina ben för första gången! Aj, det kändes! Men har bestämt mig att jag ska fortsätta att vaxa mina ben framöver nu! Åtminstone några gånger till för att se hur resultatet blir. Jag har ganska kraftig hårväxt på mina ben och av regelbunden vaxning ska håret på benen kännas mjukare och dessutom bli färre? Värt att pröva i alla fall! Det är ju dock olika från person till person, men ett alternativ för mig! Det har gått 1 vecka sedan jag vaxa nu och det är fortfarande bra, men lite stickigt.


Firande av älskling!

För ett bra tag sedan (som jag inte hunnit skriva om) skulle vi fira Eric med en picknick där han skulle få en present från hela min familj. Tyvärr kunde inte alla komma men vi hade det riktigt trevligt i alla fall. Här kommer lite bilder ifrån då!

Hela bunten, Lotta, Jennifer, Nicklas, Carola och mamma


Hemma från magaluf!

Åh så bra jag haft det nu på senaste! Men är nu hemma efter en helt underbar vecka i magaluf med de härligaste brudarna! Ni ska självklart få alla fina bilder ifrån veckan så fort jag fått allihopa ifrån min kära vän. Har även en massa annat att berätta så fort jag får tid, men just nu har jag lite fullt upp.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, fixa lite lunch. Sedan ska jag vänta tills älskling slutar då jag bara ska mysa med honom hela kvällen lång, en härlig start på helgen tillsammans med världens finaste! Är så himla lycklig!!!!!


RSS 2.0