Planerar nästa vecka

Söndag och 2a advent. Hoppas ni haft en mysig helg. Det har verkligen jag! Har varit ledig både lördag och söndag och det har jag tagit vara på. Varit och storhandlat båda dagarna med killen så nu är alla julklappar snart inhandlade!! Längtar så tills jul. Sitter och kikar på solsidan med min älskade nu efter att ha mumsat på tacos. Förutom allt det hoppar jag nästan upp och ned i soffan för att jag är så ivrig inför nästa veckas bravader! 
 

I denna stund

Sitter och kikar på nyheterna just nu med en stor frukost och en varm kopp te i handen medan snöovädret lever sitt liv utanför. Jag myser verkligen! Ska om någon timma pulsa iväg och köra ett riktigt härligt benpass med Maja, längtar som en tok! Efter det ska jag köra igenom spinpasset och sedan kilar jag till jobbet innan jag tar helg på riktigt. Varmt välkommen Fredag och helg, du är så efterlängtad. Kram och trevlig helg på er!
 
 
 

Snön faller i Gävle

Godmiddag får jag säga, klockan har ju faktiskt passerat 12. För bara några minuter sedan föll första snön här i gävle, så idag ligger gatorna vita. Äntligen! Jag är så himla glad att jag hann med en lång löprunda innan det börja. Så nu sitter jag hemma med gofrulle, tända ljus och myser med min älskade innan jobbet. Är såå glad att allt flyter på igen efter en tråkig svacka.. Så nu är det bara att ladda om! Ikväll ser jag mycket fram emot att få mysa med min saknade Angelica! Hoppas ni får en mysig dag! 
 
 

Ta vara på tiden

Måndag igen, men jag gillar det! Startade min vecka med en go, men kort löprunda. Slängde i 2 tvättmaskiner och gav mig iväg. Frukosten smakade så mycket bättre efter! Ska om någon timme göra mig iordning för jobb innan ett besök hos Pia väntar och avslutningsvis myser jag ner mig i soffan för att slipa på spinningpasset! 
 

En kväll värd att fira

I fredags efter jobbet for jag raka vägen hem till My där hon glatt mötte mig vid dörren. Hon hade dukat upp med pesto pasta, mozarella sallad, lufttorkad skinka, bröd, ost och en massa gotta till oss. Vilken pärla! Vilken 20-åring helt enkelt! Det mystes sedan på med vin, prat och skratt i flera timmar. Sedan väntades sängen då jobb stod på schemat dagen efter. Men kvällen var helt fantastiskt, stort rattis till min fina My. 
 
 

RSS 2.0