Godmorgon lillördag

Jag är verkligen ÖVERLYCKLIG efter nattens besked och vad det var ska jag berätta lite senare idag för just nu sitter jag och njuter av min frukost innan jag kilar iväg till biblioteket för att lämna tillbaka lite böcker. Blev sent igår så är lite småseg idag. Men det är lillördag vilket innebär sommarkväll. Tillåter vädret blir det ner att kika en sväng annars är planerna för dagen bara att ta det lugnt och bara vara så glad som jag kan vara just nu!


Vart tog tiden vägen

Åh hej på er! Har haft så oerhört fullt upp senaste dagarna att jag inte fått en minut över till att sätta mig vid datorn som jag egentligen borde ha gjort. Men nu har jag äntligen slagit mig till ro ensam i soffan med extra gott kvällsfika då min älskade jobbar natt. Dagarna har bestått av att skriva CV och söka massa jobb, så nu håller jag tummarna för de! Måste dock hålla ögonen öppna några timmar till för att invänta ett besked innan jag får sova. Är faktiskt lite smått nervös måste jag säga!


Att ta sig tid

För allt för längesedan kikade jag in här och gav något slags livstecken men har nu sparkat mig i baken och visar äntligen att jag fortfarande lever! Dagarna efter studenten har bara rusat förbi och jag har massor att berätta och mängder med bilder ifrån allt från student, midsommar och andra fina stunder att visa er!

Men... för tillfället får ni vänta ytterligare en dag med bättre uppdatering då jag snart somnar sittandes efter en fullspäckad dag plus att klockan står på 06.30! Därför syns och hörs vi bättre imorgon!


RSS 2.0