Onsdagen levererar

Är precis hemkommen från ett helt fantastiskt benpass med Maja! Mina ben bokstavligen skakar och känslan är underbar! Så har precis slängt ihop lite gotta innan jag strax svirar om för att åka till jobbet. Kort pass idag, så är hemma redan runt 21.00! Sen att se summan som landa på kontot idag är bra fint det med! 
 
 
 
 
 

Det är såhär det ska va

Veckan kunde inte börjat bättre! Lång sovmorgon innan svetten bokstavligen sprutade på spinningen, hem och ordna lunch innan jag mötte upp Natalie för mys i höstvädret. Avslutningsvis blev det några kramar och lite prat med kära syster innen jag for hem och fick krypa ner bredvid min älskling i vår nybäddade säng. Stortrivs! 
 
 
 

Blåbärsflickorna

Det blev faktiskt en sväng ut i skogen detta år för att fylla hinken med blåbär. Så med väskan fylld med picknick, glada miner och vår fyrbente vän, bar vi iväg. Väl hemma bakades det en helt utsökt blåbärspaj! Med andra ord, en heltokig mysdag på alla sätt och vis.
 
 
 
 
 
 

Jag har saknat dig

Godmorgon. Sitter med banan i ena handen, kaffe i andra, och med världens största leende samtidigt som jag försöker skriva detta inlägg. Är så himla glad idag! Älskar denna känsla och tänker ta vara på den. För inte så längesen pussade mysigaste Eric mig hejdå för att åka till jobbet, och jag laddar nu upp inför ett härligt magpass inklusive spinningpass med fantastiska Maja! Är så fylld av energi, ni anar inte! 


RSS 2.0