Genomskinligt enkelt

Gröten imorse smakade förvånansvärt gott, galet gott till och med! Kanske var det för att solen sken in med klarblå himmel utanför, eller för att det just är den 21 denna månad, kanske för att det är fredag, kanske för att denna dag är menad till att bli bra, eller varför inte alltihop? I alla fall så fick gröten prydas i min härligt genomskinliga skål jag fick med mig från ikea igår. Fastnade för den direkt! Men nu ska jag fortsätta njuta av dagen! Puss på er!
 

21 september

Idag är det vår dag. Har sett fram emot denna eftermiddag ända sedan jag slog upp ögonen imorse då han pussade mig hejdå för att åka till jobbet. Att få längta så in i bomben tills han äntligen slutat, för att få vara i hans närhet igen. Det pirrar i magen! Planerna är inga märkvärdiga, enbart att vara tillsammans. Laga middag och njuta, kanske ett bio besök eller en lång myskväll hemma, vi tar det som det kommer. Men det bästa är att det just bara är han och jag ikväll! 
 

Min uppladdning

Känner att det kommer bli en bra dag idag. Både humöret och energin är på topp! Frukosten imorse bestod av chokladhavregrynsgröt med macka samt en banan och en varm kopp te till. Mätt, belåten och perfekt uppladning inför det härliga morgonpasset jag körde på gymmet för att kicka igång dagen på riktigt! Hej träningsvärk! Men nu ska lunchen ner i magen innan jag kilar vidare för att uträtta lite ärenden. Hoppas ni får en härlig tisdag!
 
 

Höstmys

Vaknade tidigt imorse, kikade ut genom fönstret och möttes av regn och rusk. Men jag kan ändå tycka att denna tid är så mysig! Levande ljus, filtar, kramar, pussar och massa mys med alla olika sorters godsaker framför en film med den bästa man vet precis som i helgen. Men även härligt svettiga träningspass varvat med mysiga promenader och löprundor. Dock är jag väldigt uppsvälld och seg i hela kroppen efter helgens bravader.. Så dagen har gått åt till städning och fix i lägenheten.
 
Nu däremot har måndagen gått mot sitt slut och jag är mer än redo för morgondagen och kommande vecka som jag verkligen ska ta vara på! Ska först mysa ner mig i min älsklings famn och bara ha det bäst och bli omhållen tills jag somnar, på just det sättet som enbart han kan! Jag älskar nog hösten just för detta, det blir en väldans massa mysandes! 
 
 

Helgens godsaker

Om jag skulle beskriva helgen med ett ord skulle det vara, full, på alla sätt och vis! Fredagen bjöd på lång pannkaksfrukost-date med Maja innan det obligatoriska dundermyset med älsklingen startade då vi åkte iväg och köpte oss den största godispåsen någonsin och kröp sedan ned i soffan och njöt resten av kvällen. På lördagen däremot begav jag mig mot Clarion hotel där syster höll till och lyxade. Vi drack gott, spelade kort, åt ännu mer godsaker och hade det kalasbra med massa prat och skratt. På det blev det en lyckad utgång. Avslutningsvis bestod hela söndagen av sängmys med hjärtat med ännu mer gotta till en film innan det var dags för ögonen att slutas. Sammanfattningsvis har jag i princip bara ätit godis och godsaker, samt njutit av fantastisk sällskap hela långa helgen. Full på alkohol, full på godis, full på glädje, full på kärlek..
 

Vardagslyx i all ära

Med all energi jag hade imorse kände jag att jag ville göra något riktigt extra gott till frukost. Jag bestämde mig snabbt för amerikanska pannkakor med tanke på att det var evigheter sedan jag mumsade på de sist. Resultatet blev över förväntan och som jag njöt, som mina smaklökar njöt! Inte nog med det så bestämdes någon timma senare en pannkaksfrukost-date med min fina Maja imorgonbitti. Längtar så jag spricker! Plus att det är fredag vilket innebär att min helg inte kan börja bättre! 
 

En svettig timme av lycka

Sömnen blev lidande även igår natt, fick inte en minuts sömn så onsdagen spenderades mestadels i sängen. Däremot imorse vände det totalt. Vilken energi! Flög ur sängen med hungrig mage, gjorde iordning en brakfrukost och kilade sedan iväg för att bränna av ett pass på gymmet. Måste ju ta vara på dessa energikickar där jag trivs allra bäst. Musiken pumpade i öronen och allt var så bra! Endorfinerna bara sprudlade! Det slutade med en svettig och skön timme med fokus på ben inklusive lång stretch. Känner redan nu att det kommer kännas i benen imorgon. Kärlek till detta.
 

Tisdagens frukost

Hej på er! Har nog inte sovit så gott som jag gjorde inatt på länge, ville verkligen inte stiga upp imorse! Vet inte vad som varit fel men har sovit väldigt dåligt på sistone, inte bra.. Men steg upp, slängde ihop min älskade gröt med massor av blåbär och annat gottigt och sen dess har dagen bara sprungit iväg. Halvvägs in i den här veckan och redan onsdag imorgon?! Så dags att krypa ner under täcket bredvid min fina nu. All energi behövs imorgon. Godnatt på er! 
 

Årets första kräftskiva

I lördags svirade jag om till finkläder och hoppade på tåget mot Bollnäs för att åka hem till min saknade vän Malin på kräftskiva. Min första för iår, om inte första någonsin faktiskt? Men gud så fint hon hade ordnat med både paj, vitlöksbröd, ost & kex och diverse smått och gott. En lyckad kväll med underbart sällskap av ett gäng härliga brudar! 
 
 

Lite variation

Frukost, i alla dess slag, färger och former är det bästa jag vet. Men för tillfället har jag snöat in mig på grötfrukosten, men idag kände jag för lite variation. Så slog till på en form av risifrutti toppat med  varma bär samt macka med diverse och en stor kopp te till det. Riktig energikick!
 
Utöver det har jag gjort ett besök på röntgen någon timma för att kika på mitt knä samt min höft, dock utan besked, så det blir ännu ett besök imorgon som jag hoppas blir avbockat. Annars har jag enbart traskat omkring på stan, myst i soffan och tagit det lugnt. Åh, längtar redan till morgondagen vilket innebär fredag, mys och helg. Ett leende för det! 
 

The black jacket

Har länge letat efter den perfekta svarta skinnjackan men inte funnit den. Har enbart sprungit runt i min bruna men har tröttnat. Antingen har dem jag provat varit för stor, för lång, för kort, för dyr eller bara inte fallit mig i smaken. Men sprang in på H&M för inte så längesedan och fann denna, slog till direkt men.. kan fortfarande inte bestämma mig om jag vill behålla den eller inte.. haha blir galen.  
 
 
 

Gudomliga blåbärsgröt

Fortfarande nedbäddad i sängen bland täcken och filtar med en andra kopp te efter frukosten myser jag till solen som skiner in. Härliga morgon! Planerna för dagen är kort och gott små, lite jobbsökande måste jag dock hinna med! Vill inte längre ligga hemma om dagarna och bara låta dem passera, vill ha ett jobb att gå till och fylla dagarna med liv. 
 
Mumsade även imorse på min älskade blåbärsgröt med tanke på att hela frysen är proppad med 8 liter blåbär jag fått av pappa. Men det är ju så gott! Jo, trotts den dåliga uppdateringen kvarstår några underbara läsare som jag beundrar stort, men min fråga är vad är ni intresserad av att få veta/läsa om här på bloggen? Något speciellt?
 

Det är nu det gäller

Tänkte att nu när jag inte har så mycket att göra om dagarna skulle jag ta och uppdatera lite om vad som försigår i mitt liv just nu. Till att börja med stortrivs jag med mitt hjärta i nya lägenheten, dock några saker kvar som ska fixas! Bilder kommer! Men det är galet vad dagarna springer iväg, och jag vill hinna njuta och ta vara på dem, därför har jag bestämt mig. Det ska nu ske en förändring i mitt liv, som egentligen skulle skett för allt för längesen... Ibland blir inte allt som man tänkt sig.
 
En utmaning med mig själv står i fokus. Det jag kan säga är att den handlar om att finna en balans i livet, med mig själv, sluta förbjuda, ha så höga krav, njuta och våga leva. Jag har stått på samma fläck och trampa ett bra tag nu utan någon större förändring. Min syn på vad jag vill åstadkomma har förändrats. Jag måste börja fokusera på mig nu, på vad jag behöver och strunta i alla andra. Jag vill leva och må bra, vill ha en frisk och sund kropp med mycket muskler som orkar vardagen. För det vet jag krävs en hel del samt tålamod. Jag vill inte längre göra skada, på varken mig själv eller mina nära, utan tvärtom, gott. Det är därför dags, det är nu eller aldrig. Jag vill verkligen det här så mycket, jag ska kämpa in i det sista!

Man lever bara en gång och jag vill inte gå miste om livets magiska, fina stunder.. Jag vill känna friheten.


Veckans första dag

Godmorgon på er! Klockan har redan rullat in på eftermiddag och jag sitter fullt redo för att strax traska ner mot arbetsförmedlingen för möte.. Efter det bär det av mot kära Bollnäs för att spendera någon timma. Har inte haft något internet i nya lägenheten vilket gjort att jag inte kunnat blogga men igår löstes det! Jag startade veckans första dag på bästa vis  enligt mig, med en färgglad och mumsig grötfrukost. Dags att kila, fin måndag på er alla! 
 

RSS 2.0