Fixat jobb!

Nöjd och glad fick jag jobbet på cafét mr. bean! Eftersom Emelie även jobbar där så kommer vi bytas av så kanske jobbar någon dag till veckan :D Inte nog med det träffade jag T idag med, för längesen nu! Tog oss en cykeltur genom hela Bollnäs, skönt och även efterlängtad var hon! Efter det bar det vidare hem till systeryster för att hjälpa till att måla deras altan, riktigt snyggt blev det men är ännu inte klart, så blir nog att spendera några timmar till att hjälpa till där i sommar med. En tjurig Emelie som inte hade stor lust att jobba!
Nystart

Nu har jag bestämt mig. Ska ta en nystart! Det menar jag med att bara starta om på nytt och ta tag i saker som inte blivit av och bara leva i nuet. Så allt börjar idag och min dag började bra eftersom jag vaknade upp bredvid en efterlängtad Emelie. Pratade lite med mamma och bestämde oss för att ta en morgonpromenad runt tjärn, dock sov Emelie. Nu sitter jag här och smaskar lite på min otroligt goda bärsmoothie som jag startar dagen med innan jag väcker Emelie och hoppar in i duschen för att sedan bege mig ner mot stan för lite jobbprat! 
Förkyld

Har dragit på mig en nedrans förkylning nu men hoppas på att den försvinner snabbt nog. Regnet börjar sagta dra sig undan här nere i Småland vilket innebär att jag och Elina äntligen kan gå ut ur husvagnen som vi varit så duktiga att städa, så nu ser den i alla fall någolunda ren ut :D Imorgon väntas den årliga fotbollsturneringen som jag ser fram emot, om jag blivit frisk dock..


Småland

Sitter nu och poppar musik med mycket trevligt umgänge i husvagnen nere i Småland! Kom hit igår på eftermiddagen och stannar tills nästa Lördag. Ska bli trevligt att träffa allt folk igen och ser fram emot en otroligt kul och härlig vecka med massa sol och bad! Ska nu fixa upp mig lite och sedan kile neröver :)

Långvind

Godmorgon :)
Eftersom morgonen bjöd på solsken så far jag, Therese, hennes föräldrar och bror mot långvind och badar i havet! Ha en toppendag allesammans och njut av den otroligt härliga solen!

Midsommar bilder!

Det var riktigt mysigt och väldigt trevligt att fira en riktig midsommar uppe i Dalarna med Thereses familj vill jag lova :)
Gårdagen

Spenderades först och främst med T, sedan med syster och mamma men mestadels med bästavän Malin. Mot kvällen bestämde sig jag och Malin för att äta ute, så beställde hem mat ifrån take off och det smakade riktigt gott! Det blev en bolle special och take off special vilket jag aldrig smakat innan, men något jag rekommenderar! 


Morgondopp i polen

Två tok svettiga personer vaknade upp i morse i samma säng. Med tanke på att det är så kvavt ute så var både jag och Therese skapligt svettiga när vi vaknade i morse efter att ha trängt ihop sig i en 90is säng igår kväll. Första tanken hos oss båda var nog polen och det fick de bli. Slängde på oss badkläderna och inom någon sekund var vi i. Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet idag så får se om det blir något mer dopp innan dagens slut. Sitter nu ute på altan hemma hos T och inväntar kvällen. Blir att se "Dear John". Börja kolla på den tidigare med Malin med somnade dock innan halva och den verkade bra, så kör på den ikväll :)


Fullspäckad dag

Bada, sola och hade det trevligt med Malins familj igår på förmiddagen. Fick senare ett samtal ifrån syster som undrade om jag ville följa med på Karlslund och bada så jag tog mig en promenad dit i det härliga vädret. Blev kvar ett bra tag innan vi åkte hem för att grilla åter igen! Bjöd även dit mamma och där satt vi långt in på kvällen innan vi bestämde oss för att åka ner en sväng till parken och kika om det blev mycket folk på Di leva, och det ramla in folk hela tiden faktiskt. Tog mig sedan vidare mot ren för att umgås med mina kära. Kvällen var toppen och det tackar jag för :)Tony, systers killesyster fixar


Orbaden + grillat!

Tummen upp för dagen! 
Vaknade upp med skinande sol utanför fönstret. Åkte vidare mot T där vi kom på att vi skulle ta oss en sväng mot Orbaden. Så tog vårt pick och pack och satte fart. Väl framme träffade jag syster Maria mf. Åkte hem runt 4 tiden för att invänta grillat, vilket var underbart gott! Just nu har jag landat hemma hos min otroligt saknade Malin och har det mys! 


Gävle

Åkte ju iväg och såg eclipse i Torsdags och den var faktiskt bra. Så ser nu fram emot tills den sista filmen kommer ut. I väntan på att filmen skulle börja tog vi oss en runda på stan och fynda lite på rean medan vi höll igång. Va riktigt mycket rea inne på Vero moda, där jag slog till med några köp! Köpte även ett nytt skal till mobilen och tänkte pröva med en lite läckrare färg som gul/orange. 

Snart morgon

Och jag är inte det minsta trött.. Lite jobbigt att det är så när man väl ska upp i skaplig tid som jag, om några timmar rättare sagt, för att åka in till Gävle och ha det trevligt. För det är nämligen så att jag och Therese beställde biljetter till eclipse igår! Ska bli spännande och se om den är så bra som man hört den sägs vara. Eftersom att Therese redan slocknat är det nog bäst att jag hakar på, så säger godnatt!

RSS 2.0