090524

Mamma väckte mig vid ungefär 10 imorse och sa att vi skulle åka på kattutställning med syrran och hennes barn, så det var bara att kliva upp och klä på sig. Det var faktiskt kul att kolla på alla katter som fanns där, men jag fastnade mest för katterna som har typ intryckt ansikte. haha dom ser så otroligt sura ut med ändå så farligt söt!
Efter att ha gått omkring där ett tag ville syrran åka iväg till söderhamn på något loppis, men det vat däremot tråkigt. Men hittade iallafall en hel del skor inne på skokanonen, och efter det blev det glass för hela bunten!
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, just nu väntar jag bara på att Sanne ska komma om någon timme.

Julia på bilden - systers barn

Igår åkte jag och Malin även iväg på crousing i Söderhamn, det var kul.

090521Vaknade upp hemma hos min söta syster imorse, medans emelie fortf sov.
Åker snart åka in till bollnäs för att hitta lite käk.
Så får se vad som händer ikväll, Elina frågade om jag ville komma hem till henne och kolla på film eller dra ner till stranden och mysa där med lite folk, låter faktiskt mycket lockande :) Annars blir det troligen Sanne.

jajaammen, ha det bra!

090512

hallooj, dags för mig att fortsätta med bloggandet ett tag nu, får se om det håller!
Har haft fullt upp nu på sistonde så har inte blivit så mycket av skrivandet, men ska försöka ändra på det.

Helgen har varit toppen iaf, åtminstonde i lördags.
Åkte med tjejerna till sthlm, gick på stan, shoppade och yrade omkring på grönan :) blev en hel del handlat och det behövdes! hade en kanon kul dag med mycket skratt och tårar, haha. tusen tack för allt tjejer.

Igår var det inte vilken dag som helst eftersom min gotjej Malin fyllde 16 år :) hann tyvärr inte fira henne då, så blir väl något minikalas för henne till veckan, hoppas jag. grattis på dig älskling :)

Sitter hos Therese nu, ska kika på biljetter till globen, ska förmodligen dit i sommar. Lääääängtar som en tok med tanke på att jag aldrig varit där, så det ska allt bli kul :) sitter också och funderar på om jag ska ta och åka upp till syrran ikväll iaf, fast beror nog på hur sent det blir och hur vädret ser ut.
jaie, finns nog inge mer att skriva nu så..
/ puss&kram sålänge, verre

RSS 2.0