onsdag den 30 mars

Har precis ätit lunch, och har nu rast. Funderar över vad man ska hitta på att göra på lovet?! Malin gav mig nyligen ett tips om att åka iväg till stockholm och shoppa lite, skulle ju inte sitta fel!
Efter skolan kilar jag iväg till gymmet en stund och sedan blir det ett härligt danspass. Får se om det blir så att jag åker iväg till therese och umgås eller om jag stannar hemma och försöker få ordning på lite plugg senare..


iphone

Nu har jag äntligen fått min iphone efter en bra tids väntan. It´s perfcet!
Kom nyligen till skolan, börjar snart med webbdesignen men har ingen aning om hur jag ska hinna klart med sidan tills nästa vecka, så lite panik nu. Annars blir det nog inte mycket mer än att längta tills helgen och träna ikväll!

onsdag/tisdag
Haha, gillar bilden.Blev hemma ifrån skolan igår. Hade ingen ork alls till att gå till skolan så fick bli hemma med therese istället. Ett plus var ju att vädret var på topp och vi satt och stekte ute i solen hela förmiddagen. Riktigt skönt! Cyklade även ner på stan en sväng på kvällen och kikade på bandy laget.
Just nu sitter jag och funderar över vart Carro möjligtvis kan vara, kanske sjuk? Behöver iaf henne här just nu med tanke på att det vi håller på med ska redovisas redan nästa vecka..!

fredag den 12 mars

Sitter i skolan nu, bra nog trött med efter gårdagens roligheter. men det går! Får även in lite vårkänsla med tanke på att solen ligger på och snön smälter ganska så fort. Efter skolan blir det en sväng direkt till gymmet och sedan vidare till therese för att träffa henne en stund. Får sedan se vad som händer.

trysil

Är nu hemkommen från en underbar dag med malin och många fler från trysil. Sitter just nu i soffan på skolan och myser med malin men lutar ganska mycket åt hållet att gå och lägga sig eftersom man ska orka upp i skolan imorgon med. Men har ju även lite sovmorgon kan man säga, efterom vi i alla fall får sova till halv 8!

Godnatt på er allaHärligt, härligt!
tisdag den 10 mars

vilket betyder att jag och min kära vän Malin sover kvar på skolan för att åka till Trysil imorgon! Vilket även betyder att jag sitter bredvid min härligt goa vän Annah i skolan och har det trevligt. Men nu börjar engelskan så jag läre kila, tjing! kanske även kommer bilder ifrån trysil in imorgon med.


onsdag den 9 mars

får panik på den här bloggen, går ju inte som jag vill. Försöker att fixa den lite men nej, ser ju bara ut som en katastrof! Därför ska jag nu traska mig iväg till gymmet någon timme och sen blir det att traska vidare hem till therese en sväng, tjing!

RSS 2.0