Måndags bak

Har varit ledig idag så har passat på att mysa med min fina hela dagen lång. Men just nu sitter jag hemma hos syster där det är stor-bakning som gäller och om någon timme bär det av till dansen. Skönt med träning! Har faktiskt tränat riktigt mycket idag och ska träna en hel del till veckan med. Imorgon ska jag bara till skolan och prata betyg sedan hem till älskling och planera inför helgen och sen är det bara onsdag kvar i skolan sen blir det långhelg, hur skönt är inte det?


Dansotekets våravslutning

Igår hade dansoteket dansuppvisning och jag måste berömma alla som var med och dansa. Så otroligt duktiga! Jag tyckte det var riktigt roligt att dansa och är väldigt nöjd med uppvisningen så nu väntas nästa dansuppvisning in som inträffar den 11/6 på tingshustorget. Kom gärna och kolla!


Träningssugen till tusen!

Fick en sådan enorm kick till att träna alldeles nyss. Åh jag vill träna! Vill bygga muskler och träna för att må bra och vara glad. Därför ställer jag klockan lite extra tidigt så att jag hinner ut på en morgonpromenad imorgon bitti. Ska därför ta och lägga mig nu eftersom klockan börjar bli och så att jag orkar upp imorgon. Ska ju upp redan klockan 5..


Jordgubbar med glass

Ja, det är något som kommer ätas flitigt av mig i sommar. Det är ju så gott! Självklart slank det med en låda hem i förrgår som jag, älskling och Pia satt och gotta på senare på kvällen.


Säljes

Eftersom mamma snart flyttar till en 2a och jag inte kommer att ha något rum i den lägenheten med tanke på att jag själv snart flyttar till Gävle är jag tvungen att sälja denna soffa och detta bord. Om någon är intresserad kan ni höra av er för mer information.


New in

Dessa läckre jeans shorts följde med mig hem för några dagar sedan och jag är mycket nöjd med köpet! Kommer att användas flitigt.



Du hittar dem på BIKBOK

Vilken underbar morgon!

Vaknar av ett telefonsamtal och några minuter efter klampar någon in genom dörren med ett leende på läpparna och en glädjande överraskning! Är så himla glad nu! Jag har precis duschat och fått i mig lite frukost och tänkte nu fixa iordning och ge mig ut på en promenad innan skolan.


Ett leende

Godmorgon (förmiddag) ;) Kom precis fram till skolan efter att ha sprungit runt på stan här i Gävle. Fixade lite på banken, och nu är min dag plötsligt bättre, hade mer pengar än väntat, underbart! Dagen ser utsåhär:

* 1 lektion i skolan där vi ska se på film
* Hem och rensa alla kläder plus knäppa kort på möblerna som ska säljas
* Dansträning
* Hem och sova!


Ännu en ny vecka

Söndag idag och skola imorgon. Har haft en jättebra helg men vill inte att den ska sluta riktigt än. Som tur är har jag sovmorgon imorgon och får ligga och mysa med älskling en stund på morgonen ihih. Idag har jag varit och hälsat på farmor en stund och inte för så längesedan kom jag och älskling in efter en skön långpromenad. Ska nu göra oss i ordning för sängen och ladda inför en ny vecka. Godnatt på er!


Hade det underbart

Gårdagen blev lyckad. Som jag sa skulle jag överraska älskling när jag kom in till Gävle om han sov, och det gjorde han som tur var! Han vart riktigt glad och det var riktigt roligt att se. Jag fick efter en stund upp honom ur sängen och vi gjorde då frukost till oss båda, efter det åkte vi iväg till köpis för att kika.

Väl hemma gjorde vi oss iordning för att gå ner mot interpool och äta och det var riktigt gott och mysigt! Klockan gick och det var sen dags för att bege sig mot bion. Vi såg pirates of caribbean i främmande farvatten och den var riktigt bra, verkligen värd att se! Efter det bar det av hem där massa mys väntades. kärlek kärlek kärlek.


6 månader, ett halvt år

Sitter på tåget hem till min pojkvän nu som troligen ligger och sover. Tänkte överraska honom om han inte vaknar innan vill säga, sådant som märks. Våran dag firas med god mat och sedan bio på kvällen. Det är värst vad tiden bara springer iväg! Det känns som om det var igår vi träffades. Jag älskar dig Eric!


En trevlig kväll

Eftersom jag missade dansträningen igår pga att jag missade tåget ifrån Gävle så tog jag mig en löprunda när jag kom hem istället. Det blev väl en 40 minuter och solen sken så det var riktigt skönt! Efter det bar det vidare hem till Malin där plugg skulle väntas men som inte blev av. Det blev att vi umgicks med trevligt folk hela kvällen istället.

Back on track!!

Nu är jag glad! Alla skolarbeten förutom 1 är inlämnat och det ska göras med min saknade Malin ikväll! Det är planerad myskväll med bästa och det ska bli riktigt mysigt med massa gotta! Förutom det längtar jag nå otroligt tills imorgon, det kommer bli så bra!


Träning

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli kvart i 4 så att jag får sluta. Åker direkt ner på stan och möter upp Stina för att sedan gå och gymma. Idag blir det ett riktigt svettigt pass, skönt ska det bli!


Det känns bra!

Har lämnat in riktigt många skolarbeten idag och gud vad det är skönt! Efter skolan idag åkte vi iväg till hemlingby för att gå, tror det blev 3 km. Efter det bar det av hemmåt och har pluggat hela kvällen vilket nu leder till sängen. Ska bli skönt att sova, godnatt!

Maj, Maj, Maj

Godmorgon!

Springer fram och tillbaka hemma hos älskling nu för att fixa mig och packa väskan för att snart promenera mot skolan. Klickade även hem en massa kläder ifrån H&M nyss. Massa nytt till sommaren som snart är här! ihih. Men nu ska jag fortsätta att fixa mig och ikväll blir det råplugg och mys med älskling. Puss!

Bara massa regn

Sitter hemma hos pojkvännen i hans nya one piece som kanske är hur mysig som helst och väldigt passande till dagens väder nu. Har sovmorgon idag och det är skönt för jag har absolut inge energi till att sitta i skolan just nu. Ska fortsätta mysa på nu, innan jag kilar vidare till bussen.

Marabou Caribbean

Har ju kommit ut ännu en ny smak av alla marabou sorter som finns, marabou caribbean (med tanke på att 4e filmen av "Pirates of the Caribbean kommer ut nu") och självklart ska det smakas! Får se ikväll hur den smakar, någon av er som vet om den är god eller inte?


Plättar

Körde på plättar till middag idag, lättlagat och gott! Om ett litet tag åker jag, Eric och mamma iväg till syster Carola för att mysa. Har haft en riktigt bra helg!


Grattis Elsa-Linnea!

Idag blev det kalas för Elsa som fyller 13 år, blev en massa fika men tyvärr inte så många bilder!

Födelsedagsbarnet gömmer sig bakom kameran!

Vilken kväll!

Hej och hå vad roligt jag hade det i fredags! Det blev somsagt utgång med Stina och tusan vad roligt vi hade, har nog inte haft så roligt på länge! Eftersom vi vimmlade fick jag äran att vara fotograf medan stina skötte frågorna och skrivandet, det var riktigt roligt :)


Äntligen är det slut!

Sista nationella provet i engelska gjordes idag och nu är det slut med nationella prov, vilken lättnad! Det känns bra! Har en lektion kvar nu innan jag ska bege mig hem till min kära pojkvän. Funderar på att gymma en stund ikväll med eller om jag bara stannar hemma och tar det lugnt, dock lutar det mot gym!

Grattis bästa Malin!

Idag fyller min älskade Malin olofsson 18 år - äntligen säger jag, ihih! Har precis kommit hem efter att ha ätit god mat och haft det supertrevligt på tranan med en hel bunt goa tjejer. Ett plus på det hela är att det redan är bokat för utgång på fredag, underbart! Återigen grattis gogumman min, jag älskar dig!


Tripp till Sundsvall

Åkte till Sundsvall med skolan idag för att kolla på fotomuseumet som inte alls var någon höjdare faktiskt.. Dagen var rätt så tråkig i helhet men blev en tur på stan istället, men inget fick följa med mig hem..


Fika med syster

Åkte in till gävle tidigare idag med syster och Emelie för att umgås med syster medan emelie var hos tandläkaren. Det blev en fika och lite kikandes i affärer. En trevlig start på dagen.


Då kör vi!

Kom hem för en stund sedan efter att ha varit på en riktigt, riktigt härlig dansträning! Hade längtat så efter att få dansa igen och det gjorde suset. Lärde oss även en ny koreografi idag, så är inne på vår 4 nu, så himla kul!

Nu när jag ändå är igång och inte är så sjuk så kör jag igång med träningen! Det börjar men en PowerWalk imorgon bitti eftersom jag har sovmorgon! Lika bra att röra på fläsket och därmed få vara ute i solen medan man kan, haha. Efter det blir det skola en stund och sedan väntas en hel kväll med bara plugg! Jäklar vad jag ska in med skolarbeten som bara blivit liggandes då!

Nu ska jag se till att försöka sova! Men måste först tillägga att jag efter många om och men fått sommarjobb! Härligt, härligt! Godnatt på er nu.


Välgörenhetsgala på sport in

För inte allt så länge sedan kom jag hem från välgörenhetsgalan som ägde rum på sport in som en vän till mig annordnat. Gick faktiskt modell på galan för att visa upp kläder från såfin och det var riktigt roligt! Men nu har jag precis slagit mig ner för lite pluggande med tanke på att det är engelska nationella imorgon.. inte alls redo för det. Håller tummarna för att det kommer gå bra i alla fall! Sen ska jag sova...

Sjukling

Självklart har jag blivit sjuk nu, så värdelöst.. Fick åka hem ifrån skolan idag och tur var det, för det blir bara värre och värre hela tiden. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och ligga där hela kvällen!

Usch, fy och blä

Idag har varit en av de mindre bra dagarna på senaste... mår faktiskt rent utav skit just nu! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till plus att jag vet inte riktigt vad som är dåligt heller? Kände inatt hur halsen började gå åt fel håll och har haft halsverk hela dagen idag, så har väl dragit på mig en attans förkylning nu skulle jag tro! Jag som hade planerat in träning idag men det blir ju inte av. Sen har vi en massa annat som jag är less på med, men läre ta tag i det här nu och rycka upp mig! Och det får bli nu!


Soffmys

Hade dansträning direkt när jag kom till Bollnäs idag, och det kändes verkligen att jag inte tränat på länge. Men sätter igång riktigt med träningen nu till veckan, och nu ska det bli av med, haha. Efter träningen blev det en promenad till max för att äta. Men har nu laddat upp för en mysig söndagkväll med min pojkvän och detta nedan är något som vi mumsar på.


Firande av valborg

Jag mår verkligen toppen nu, och det är utav en väldans många skäl! Jag och älskling blev bortbjudna till hans vän igår, så vi spenderade vår valborg med grillmys, kubb spelande och en massa skratt med härliga människor!

Har precis fått i oss mat i magen och ska nu ta oss en promenad i det otroligt sköna vädret ner mot station för att åka till Bollnäs.


RSS 2.0