Paris

Att precis ha spendera en hel helg i Paris tillsammans med Eric va så kul! Så mycket att se och göra! HÅLL I ER NU.. det blev långa promenader med aj så ömma fötter, massvis av god mat, strålande solsken, gå flera hundra (kändes det som) trappor upp i Eiffeltornet, skratta, pusta ut, torka svett, kika på utsikten och sedan gå ner igen. Hinna träffa Clara, sippra på några glas vin och öl, börja lördagen med crepes fyllda med choklad och nutella. Ta onödigt många bilder. Hoppa på en Hop on Hop off buss och sitta längst upp utan tak och åka genom Paris. Hålla hand i hand tillbaka till hotellet. Sova huuur länge vi ville, och bara mysa. Måste bara skryta lite! För som han alltid gör mig så glad och lycklig jämt, världens bästa kille! ❤️ Åh, är så kär! JA, det var precis såhär det var, lite sådär obeskrivligt bra och härligt hihi! 
 

Furuviksparken

Vilken mysdag de va i torsdags förra veckan när jag besökte furuviksparken med syster och hennes brors familj. Längesedan jag var där nu men jag gillar sånt där. Nu längtar jag tills jag och syster ska iväg på vår roadtrip och besöka kolmorden om någon vecka, blir ju som barn på nytt! 
 

Summerburst 2015

Här kommer en riktigt härlig bildbomb från summerburst, åh vilken helg!
 

Tjejvättern 2015

Kort och gott. Lördag, 07.00 och klockan ringer, frukostbuffé och uppladdning väntar. Lite pirr i kroppen och det är dags att åka mot start. Nummerlapparna är uthämtade, hjälmarna är på och vi är redo! Startskottet går och vi är på rull. De första 2 milen var rumpan som bortdomnad, men efter lite depå-ståpp och energipåfyllning blev det både bättre och lättare. Vilken upplevelse. Tiden flög förbi, och det var hur roligt som helst! Att bara få rulla fram längs vägarna, se nya delar av världen, med världens bästa syster bredvid min sida! Jag blir lycklig bara jag tänker på allt vi gjort/ska göra! 
 
Från regn till solsken. Med en kedja som hoppade ur, fötter som domnade bort och en kort sträcka med fruktansvärd jobbig motvind, är detta något jag glatt kommer minnas faktiskt. För 10 mil senare, sida vid sida, passerar vi mållinjen tillsammans, med det bredaste leendet på läpparna, min bästavän & syster. VI ÄR BÄST! 
 

Fredagsfeeling

Godmorgon alla! 
Här hemma skiner solen, det är fredag, jag har precis kommit hem från ett yoga-pass och fredagsfeelingen bara forsar i kropp och knopp. Nyfriserad inför sommaren är jag också! Lite ljusare i topparna än innan, så känns som håret fått mer liv nu. Idag är det är full rulle från morgon till kväll. Det ska donas med cykeln inför imorgon alldeles strax (jag kan inte förstååå att det redan är tjejvättern imorgon, iih), handla färdkost, packa, äta, ladda och hämta upp syster från jobbet för att åka till hotellet där vi ska sova inför morgondagen! Så kul! Trevlig helg på er! 
 

RSS 2.0