Grillning

Det blev grillning hemma hos syster Carola idag. Härligt slut på lovet!


Dags för frukost

Godmorgon! Klev upp för ungefär en timme sen och jag har panik. Jäkla pollen! Bara rinner ur näsan, kliar i ögonen och jag nyser konstant och pollentabletterna hjälper ju inte heller, får nå fel snart! Ska i alla fall ta och fixa lite frukost nu och sätta mig ute i solen och njuta av sista dagen på lovet..

Solig söndag

Vilket väder! Jag har suttit ute på balkongen nästan hela dagen och solen bara bränner och fräknarna tittar sakta men säkert fram! Det är helt sjukt vad varmt det är! Sprang även in på ICA en snabbis innan idag och köpte med mig frukt till smoothies. Det är något nytt tror jag, men är inte säker. Det var riktigt gott i alla fall och passade utmärkt i dagens värme!


Årets första grillning

Igår åkte jag och älskling hem till pappa för att grilla och bara ha det mysigt. Det var hur gott som helst och jag är helt kär i mango raja, den kalla såsen man har till! Man kan ha den till nästan allt! Ser nu fram emot sommarens alla stunder där det ska grillas. Ett plus var ju även det otroligt varma vädret som var igår. Gårdagen var inget annat än perfekt!


Mönster

Dessa läckra skor fick följa med mig hem i torsdags och prydde sedan mina fötter under kvällen på goya. Hade en otroligt rolig kväll med härligt sällskap! Haha det var inte det lättaste att gå i dem den kvällen när man inte gått i så höga klackar innan, men det gick bra!


I Måndags

Lägger upp lite bilder ifrån måndags då solen sken som tusan! Och hur underbart var inte det?! Synd att det var mindre bra väder idag men hörde att det skulle bli bra väder imorgon och till helgen, underbart!

 


Chokladbollar

Konstigt nog har det inte funkat att ladda upp bilder för mig på ett tag men nu så! Bakade dessa chokladbollar igår och dem var riktigt goda, så nu har jag något att mumsa på om dagarna. Dock kommer dem nog att vara slut inom kort om Eric är i närheten :D
Imorgon ska jag nog ner på stan och kolla på ett par skor som jag fastnat för helt! Får se om dem får följa med hem.. hoppas på det i alla fall!

 


Tisdagslyx

Vilken härlig dag! Började morgonen med att vakna upp bredvid min älskling, klev upp och åt frukost och sedan tog vi oss en promenad till gymmet där vi mötte upp min kära syster Carola. Efter 1 timme på gymmet var det dags att promenera hem igen. På hemvägen vart jag så sjukt sugen på smoothies så vi traskade in på ICA och köpte med oss lite smått. Väl hemma satt vi igång och fixa i ordning och det blev galet gott!

Recept på smoothies:
2 dl mild lätt yoghurt
½ dl äppel juice 
1 skopa glass av varje smak (jordgubb, vanilj och päron)
1 dl mango
2 dl frysta hallon
½ lime


Måndag morgon

Godmorgon! Sitter här bredvid min underbara pojkvän och har precis ätit frukost. Ska alldeles strax ta och fixa oss och promenera ner mot stan för att kika. Dock måste jag få ur alla tovor ur håret som är kvar sedan all tupering från hårvisningen, känner på mig att det kommer göra ont!

Till frukost idag blev det:
2 dl havregryntgröt m. äppelmos och ett glas juice.


Söndagsmys

Hur härligt har inte vädret varit idag? Jag stortrivs och hoppas på att det kommer vara lika fint till veckan med. Sommarkänslorna börjar verkligen rulla in nu och jag har nämligen påsklov till veckan och har inget speciellt planerat förutom att ta det lugnt och plugga. Denna helg avslutar jag med mys hemma hos pojkvännen. Har precis mumsat på tacos och gud så gott det var! Men nu ska vi ge oss ut på en promenad såhär på kvällskvisten innan vi slår oss ned framför teven.



Pia myser i soffan :)

Vilken överraskning!

Nu kommer ett ruggigt långt inlägg men vilken kväll! Gårdagen bjöd på en massa trevligheter. Malin hade nämligen planerat in att vi skulle fira mig igår. Det började med att Malin sa att jag skulle komma hem till henne och väl framme så skulle vi ut och äta. Jag fick bestämma vart så vi åkte till kinarestaurangen och åt där, blev även bjuden av sötan. Fick då reda på att det hon hade planerat inte funkade och att hon inte visste vad vi skulle göra. Hon sa att det var planerat att vi skulle dricka men att Rickard hade jour och hade åkt hem till hans vän och glömt alkoholen hemma.. dock skulle vi hem till hans vän och hämta mobilladdaren för att jag hade glömt min laddare i Gävle och Malin sa att Rickard hade hennes.

Vi fick skjuts av Malins mamma till lägenheten och då sa Malin att Rickard och hans vän var tvungna att åka iväg så att dem hade lagt nyckeln i ett skåp vid dörren. Vi gick längst upp och hittade skåpet. Skulle sen låsa upp och gå in då vi märkte att det var öppet. Jag var verkligen hur rädd som helst, trodde att vi var inne i fel lägenhet så kollade mig omkring, tände lysknappen och gick in. haha!

När jag vågat mig in lite längre i lägenheten och skulle kolla in i vardagsrummet ser jag en skugga av en person och blir så himla rädd medan lampan tänds och mina vänner står där med tårta och börjar sjunga för mig! Hur fina vänner har jag inte? Dem är ju helt underbara! Malin hade alltså planerat in hela kvällen och hon lyckades bra eftersom jag verkligen gick på allt hon sa innan och misstänkte ingenting. Hade en jätte trevlig kväll och måste säga tusen tack mina fina ♥ åh vad glad jag blev!


Hårvisningen på Goya

Åh det var verkligen otroligt kul på hårvisningen i fredags och alla frisyrer och sminkningar som frisörerna gjorde var så sjukt läckra! Men trodde nästan att jag inte skulle få bort all färg jag hade i ansiktet men det gick bort som tur var haha. Här kommer lite bilder, men tråkigt nog hann jag inte ta nå bilder under själva hårvisningen..

Såhär läcker var Elina
Såhär såg min snygging Malin ut!
och såhär såg jag ut

Hårmodell

Idag smäller det! Ikväll är jag hårmodell åt Stina och det kommet bli galet kul. Klockan 14.00 ska jag iväg till salongen och bli sminkad och stylad. Kommer ha fullt upp hela dagen men jag tror att det kommer bli en otroligt rolig dag. Hörs mer sen!




Jag älskar dig


Glada nyheter

Mamma ringde vid lunch idag och berättade att hon fått lägenheten vi var och kollade på! Så himla roligt och är så glad för mamma skull. Så nu snart får man börja packa ner allt i kartonger och jag är så glad att jag slipper städa innan dess, haha. Dock vet jag inte riktigt när vi får flytta in i den andra lägenheten. Men ska ta och stänga ner allt nu och sova för imorgon väntas en massa trevligheter!


Svenska nationella

Vaknade för inte så längesen och hur härligt är det inte att det är strålande sol ute idag! Tror nog nästan att jag tar en promenad till skolan. Har svenska nationella i 5 timmar idag.. angående det så måste slänga ner en vattenflaska med kom jag på. Måste få i mig någonting under provet annars kommer jag bli knäpp, haha. Men ska ta och fixa mig nu och sen kila iväg!

Födelsedag

Älskling och hans mamma hämtade mig igår efter skolan. Åkte sen hem och gjorde hembakad pizza och myste hela kvällen med massa presenter. En lugn och skön födelsedag! Tusen tack för kvällen :)


Firande av mig

Igår blev det födelsedagsfirande för mig eftersom jag fyller år imorgon. Det bjöds självklart på smörgåstårta!














Ny hårfärg

Stina färgade håret på mig i fredags. Blev riktigt mörkhårig denna gång! Men en snygg färg, inte riktigt svart utan det skiftar i mörkbrunt/rött.




Mellanmål

Har varit sugen på att smaka keso mellanmål ett bra tag nu så köpte nyss de och jag älskade det! Perfekt med den lilla plastskeden som följer med men kanske lite dyrt, den ligger på 20 kronor. Går lätt att fixa ihop samma hemma med. Jag kommer i alla fall att äta detta som mellanmål ofta! Keso är ju så gott.


Ompysslad

Sitter i skolan nu och inväntar att lektionen ska börja. Hinner bara vara med en stund innan jag kilar iväg till Stina för att hon ska fixa och dona lite med mitt hår. Ska nämligen vara hennes modell på hårvisningen som frisör 3:orna ska ha som äger rum den 15 nästa vecka! Längtar redan tills jag ska få bli ompysslad i håret nästan hela dagen, det är ju så otroligt skönt!


"Tjejkväll"

Idag har det varit full rulle! Väl hemma efter skolan bar det iväg för att kolla på en lägenhet åt mamma. Lägenheten vi kollade på var då en 2:a vilket är mycket mindre än den vi har nu, men eftersom jag troligen flyttar till gävle snart så blir det perfekt åt mamma. Håller tummarna på att hon får den i alla fall!

Efter det fick vi även nys om att det var "tjejkväll" här i Bollnäs så vi tog oss en trip ner på stan. Fick med mig lite smått och gott hem faktiskt. Men nu ska jag se till att få lite gjort inför imorgon!


Underbara familj

Igår var det meningen att jag skulle bli överraskad efter skolan med att jag och familjen skulle ut och äta på tranan för att fira mig/ha en trevlig stund tillsammans. Dock kom det fram till mig innan och det blev tyvärr ingen överraskning, haha. Kvällen blev i alla fall hur mysig som helst med mycket skratt och prat så jag måste tacka min otroligt underbara familj för en trevlig kväll! Puss på er!


Foto





Pollen

Tycker att det är så jobbigt när pollen kommer och går från sommar till sommar. Förra sommaren kände jag knappt av någonting. Nu däremot har det redan börjat klia i ögonen, jag nyser konstant och snorar som tusan. Får nästan panik! Blir till att köpa tabletter mot pollen bums när jag kommer hem



Sommarjobb

Åkte ner på stan imorse för att luncha med pojkvännen eftersom jag inte började förrän efter lunch. Efter det bar det av till skolan. Dagens lektion har bestått av att skriva PM/tal till svenska nationella som inträffar nästa vecka.. Skönt nog hade jag redan skrivit klart mitt PM så just nu sitter jag och funderar på hur mitt tal ska vara.

Ikväll ska jag vidare på "audition" för danssommarjobbare. Skulle vara riktigt kul om man fick det som sommarjobb, men får se hur det går! Får berätta mer om hur det gick sen.


Rosa nagellack

Godmorgon! Sitter här nyduschad och funderar på vad jag skulle kunna ha för kläder på mig idag som matchar mitt rosa nagellack som min söta pojkvän målade på igår. Haha, måste säga att det blev bättre när han målade än när jag själv gör det! Börjar kvart i 1 idag så ska snart promenera ner mot station för att ta tåget mot skolan. Sen ikväll blir det dans som vanligt, ska bli så skönt!


Köpis

Idag har jag, älskling och hans mamma sprungit runt i en massa olika äffärer och handlat. Dem hittade massor med snygga prylar till den nya lägenheten dem flyttat in i! Ska bli så roligt att se resultatet när dem fått allt på plats och tapetseraren varit där och fixat. Lägenheten är verkligen jättemysig. Men nu snart ska jag och Eric bege oss mot tåget för att åka hem till Bollnäs och spendera natten.


Gummistövlar

Nu är det bara massa slask och plask här i gävle och jag är så sugen på ett par gummistövlar. Vet själv att dem inte kommer komma speciellt mycket till användning men skulle vara perfekt för dagar som denna! Får se hur jag gör..


Jag vill flytta

Idag flyttar Eric och hans mamma ett stenkast bort ifrån där dem bor nu, fast till en mindre läghenet. Det var full rulle hemma hos dem imorse när flyttgubbarna sprang hit och dit i lägenheten och lastade in saker i flyttbilen och jag kände verkligen suget på att flytta jag med! Har dock inte haft ork till att leta någon lägenhet plus att om jag ska flytta får det bli till hösten.. Idag efter skolan är det dans om jag hinner och efter det åker jag nog tillbaka till gävle och myser med älskling.


RSS 2.0