Inte långt kvar nu

Godmorgon solstrålar! Här i gävle skiner solen till blå himmel och jag ska alldeles strax kila iväg och jobba en sväng. Livet fortsätter vara sådär extra bra och det är inte långt kvar tills fredag och helg. Veckan har gått fort, men det har bara gjort att jag snabbare närmar mig alla de kommande roliga sakerna som står på schemat hos mig! 
 

Den fantastiska känslan

Ny vecka, nya tag, nya möjligheter, nya utmaningar! Solen skiner och det visar plusgrader här hos mig. Vårkänslan och pirret i magen har kommit tillbaka! Måndagen började med lite sovmorgon, lång-frukost och nu ska jag väcka min andra hälft innan det är dags att åka och handla. Efter det väntas några ärenden på stan. Glad måndag på er! 
 

Du vet väl om att du är värdefull

Efter ett efterlängtat besök i sundsvall, bollnäs och sist arbrå är vi nu hemma. Har njutit fullt ut. Shopping, god mat, glädjerus, dop, godsaker, kramar, skratt och mys är bara en hälften av allt. Dagen bjöd på dop för systersonen Joel vilket var otroligt fint. Ett bra slut på helgen helt enkelt. Bilderna får tala för sig själva. Men nu kan jag sova gott och invänta en ny härlig och ledig vecka. Kram!  
 

Några stopp här och där

Godmorgon lördag! 
Har precis laddat upp med gofrulle innan vi strax hoppar in i bilen och beger oss vidare mot Bollnäs. Men först väntas ett stopp i Sundsvall för besök hos Adam och Elin. Solen skiner titt som tätt så hoppas på en snöfri dag. Imorgon vankas det även dop för systers barn som jag så länge sett fram emot. Det ska bli så mysigt att få umgås med familjen och alla som man inte så ofta träffar. Sen vill jag önska er en fin helg allesammans! 
 
 

Hallå torsdagsmys

Torsdagen bjöd på en riktigt fin kväll. Kvällen ekade mys. Något som självklart kommer att göras om. Hemmagjorda hamburgare med tillbehör tillfredställde smaklökarna för första gången och det var utsökt! Så efter en trevlig kväll med massa bravader vandrade vi nöjda och belåtna hem. Puss på det.

 

Vardagens lilla extra

Godmorgon! Dags att rulla in på torsdagen som jag gått och små-längtat till i några dagar nu. Är faktiskt bortbjudna hem till min kära Amanda på god mat, dryck och kvalitétstid lite senare ikväll. Mys! Men just nu befinner jag mig långt nerburrad i soffan med morgonpasset i P3 i bakrunden, samtidigt som jag läser tidningen, lite bloggar och njuter av frukosten innan dagen börjar på riktigt. Hoppas ni också får en lika fin tordag! 
 

En längtan så stor

Hej på er! Hoppas ni har det alldeles fantastiskt bra där hemma eller var ni än befinner er. Njuter av kärlek, vänner, familj och livet i helhet, för det är exakt vad jag har gjort på senaste och även gör just nu! 

Varför jag inte skrivit på evigheter har dels varit för att jag haft noll inspiration men framförallt för att jag har haft så otroligt fullt upp med mig själv och det fantastiska som hänt/händer runt om mig att jag bara inte prioriterat bloggen. Sen har kameran även bara blivit liggandes vilket jag inte är helt nöjd med. Vi går ju trots allt mot ljusare tider, soligare och varmare dagar, automatiskt gladare miner, mer händelserika dagar, osv. Vill ju dela med mig av det fina i livet ifrån min vinkel. Livet är bara så fint just nu. Jobb, utbildning på g, kärlek, nya vänskaper, grymma utmaningar, vardagsäventyr och snart födelsedag. Det gör mig varm av lycka. 
 
 

RSS 2.0