julstress

konstigt nog känner jag mig riktigt stressad över att jag inte alls är klar med alla julklappar och fix inför jul, men stannade kvar i gävle efter skolan i två timmar för att kolla på julklappar med jossan. Mötte även på carro :) blev stressigt som tusan till tåget hem eftersom jag och carro segade oss mer än vi trodde. sprang såklart in på fel tåg först men i sista sekund hamnade vi på rätt!
Sitter hos far nu, med en underbar sikt ut över snön som bara öser ner. Längtar nu bara tills man får komma upp i backen och åka. Blir nog plugg en snabbis nu innan PH.

god natt

helgen

Har inte varit inne på datorn alls under helgen och behövde inte ha med mig den under gårdagen heller. Så tar och berättar lite fort om helgen och hur den varit.

Det började i fredags med att jag och malin bestämde att vi skulle ha myskväll. Åkte till affären för att kolla om det fanns badsalt och massageolja. fann bara badsalt så det fick de bli! Köpte även en hel del godis. :D startade med att kolla på idol, och erik vann. tyckte jag var ganska bra, han kommer gå långt. efter blev det ett låångt mysig bad.. med nagelvård efter. ( bilder kommer även här! ) Brukar ofta ta mig ett bad med avslappnande ljus när jag kommer hem från skolan och det är riktigt skönt och perfekt innan man ska sova!

Under lördagen blev det barnvakt. Syster skulle ut så då fick jag frågan om att sova över och passa lucas och självklart ville jag det :) bastade och myste när jag kom dit, fick även äta exotisk planka som var hus gott som helst. sen på söndagen hände inte så mycket, blev bara mys framför tvn och sova tidigt.


fredag igen

Vilket betyder en massa härligt fredags mys med efterlängtade malin! Vet inte riktigt vilken tid vi ska träffas men blir nnog efter att vi ätit oss mätta efter middagen. Ska ta och köpa oss en massa godis, ships & dipp! ska även ha med oss ansiktsmasker och sådant man brukar hå på "spa kvällar". Ska även ta oss ett varmt bad med avslappnande ljus. Det är något jag verkligen längtar tills nu när jag sitter här i skolan och skriver om något tråkigt på naturkunskapen. Sover troligen hos syster sen eftersom mammsen är borta hela helgen. Så blir nog även en mysig stund med syster och emelie ikväll med :)

julshopping med malin

Hej! Tog en sväng till valbo med Malin igår för att köpa lite julklappar. Hittade en hel del men är ännu inte klar till alla så vi funderade på att ta en sväng till valbo nästa onsdag med. Åt god mat på ikea!

Åker och kollar på Ebba (brors barn) när hon har lucia ikväll vid halv 7. Ska bli riktigt kul att kolla och hon kommer var så söt :D

min söta tärna

god morgon!

Var faktiskt ovanligt pigg när jag vaknade upp i morse, men hade då istället god tid på mig att fixa mig och läsa igenom tidningen. Drog mig sedan iväg till bussen och sedan vidare till tåget. Träffade pappa där, vilket var bra eftersom jag fick pengar till att köpa julklappar :D så imorgon blir det att spendera hela dagen med malin på stan, härligt!

nu väntas svenskan!

orkar inte

Sitter i skolan nu, orkar verkligen inte hålla på med nå jobb alls. Ser att andra klassen går förbi, kanske möjligtvis har slutat?.. isåfall är det något jag håller tummarna för att vi får göra snart med! Kan inte heller uppdatera något på bloggen då jag är hemma, för vi har tydligen inget internet nu igen., lite tjatigt.

lektion nu igen, men slutar om drygt 1 timme!

RSS 2.0