Tisdagen i fokus

Godmorgon på er! Inatt har jag sovit riktigt taskigt faktiskt. Somnade inte förrän 2, och vaknade någon timma senare då jag enbart vridit och vänt på mig fram tills nu då jag inte orkade längre. Vet inte vad det beror på, men nu dags att fokusera på dagen. Sitter i alla fall här med en STOR kopp kaffe och försöker piggna till för att hinna med allt som ska göras idag. Känner på mig att det ändå kommer bli en bra dag. Ska handla, på sjukhusbesök, spendera hela eftermiddagen med fina angelica, träna och avsluta med soffmys. Nu ska jag slänga hop en gofrukost a la veronica! 
 

Veckoladdar med pannkaka

Vad passar inte bättre än att starta veckans första dag med något så smarrigt som vaniljpannkakor med mumsig topping på? Det gjorde i alla fall mig på glatt humör. Lite måndagslyx sådär. Annars har jag varit lite småseg idag, dock lyckades jag traska iväg för lite ärenden, men har nu återvänt till sängen igen. Ibland är även det tillåtet. Får se vad måndagen har att erbjuda ikväll. Annars får ni ha en trevlig början på veckan allihopa! 
 

Svårt att låta bli

Kom ner lite tidigare på stan idag, vilket ledde till att jag sveptes in på bikbok som idag hade 50% på allt.. Försökte hålla fingrarna i styr men åh vad svårt det va, det gick ju tusan inte! De va ju så mycket fint, och billigt. Med mig hem följdes 5 fantastiska tröjor. Väl hem landade jag i sängen tills min otroligt underbara älskling klev innanför dörren med kladdkaka i handen. Så ska springa runt och tända massa ljus, bulla upp med filtar, koka lite te samt lite annat smått nu innan vi myser ner oss i soffan med gotta för att avsluta denna fina torsdagskväll.  
 

Bär/frukt smoothie

Har precis fått i mig lite mellis innan jag hoppar in i duschen och kilar ner på stan för att besöka arbetsförmedlingen en sväng och kika på om de finns nå intressanta jobb. Orkar faktiskt inte göra mycket mer alls idag, så det får bli en lugn torsdag för mig. Lite serietittande, bokläsande, bakande och mysande för att ladda batterierna för morgondagen som därmed faktiskt innebär fredag, och jag ser redan fram emot att få göra helg och bara vara plus lite annat skoj!
 
 

Att inte ge upp

Livet är inte alltid lätt ibland, och så är det för oss alla. För det ska vi inge ge upp, även om det ibland känns lättast! Vissa strävar efter något andra inte gör och så kommer det alltid vara. Vad som är rätt för mig kanske inte rätt för just dig. Du har mål, drömmar, tankar, erfarenheter, tillgångar och en vilja du inte ska släppa taget om. Skit kommer vi alla få höra/ta allt eftersom. Så länge du mår bra av det du gör. Jag tänker banne mig inte ge upp, jag vet vad jag vill/gör och ni ska se att jag kommer att lyckas. De gäller att finna en balans. Jag är på god väg, men är inte där ännu, men o så snart! 
 

Precis som jag vill ha det

Hej på er! Vaknade med magknip imorse då jag somnade hungrig igårkväll. Inte alls bra! Så dagens frukost var kärlek till min mage och jäklar minsann vad jag fick till det! Trodde jag var i himmelen, detta var makalöst gott. Kan inget annat än älska frukost! Annars har jag tvättat och haft besök av pappa idag och nu ska jag träna en snabbis! En helt okej tisdag faktiskt! 
 

Att leva livet

Godmorgon på er! Helgen är slut och vi trippar in på ännu en ny vecka, är ni laddade? Det är verkligen jag! Sitter här med muiken på högsta, frukosten nere i magen, som därmed va underbar och ska strax svira om för att göra mig redo för en fullspäckad dag. Idag ska jag känna att jag verkligen lever. Det går bra nu, jag ser framsteg och satan i gatan vad jag njuter! Låt det vara för evigt...
 

Le och njut

Godmorgon! Fredag, och det bubblar av glädje inom mig! Visst är det härligt när man är sådär löjligt glad? Denna vecka har varit kanon och nu läntar jag så jag spricker tills kvällen som bjuder på en massa trevligheter med härligt folk! Men först väntas städning, tvättning, hårklippning och lite ärenden på stan. Men just nu ska jag hoppa i träningskläderna och avsluta veckans sista pass, energi till tusen! Fin helg på er!
 

Fina november

Godmorgon! Åh, vaknade sådär skönt för någon timma sedan, gled ur sängen, tände massa ljus och nu sitter jag och mumsar på min gröt och bara njuter, Mysig torsdagsmorgon och därmed 1 november och ny härlig månad! Jag har satt upp några fina mål som jag ser fram emot att bocka av och utöver det händer det så otroligt mycket roligt denna månad som jag knappt kan vänta på. Ivrig, glad och laddad till tusen! Nu kickar vi igång november!
 

RSS 2.0