2010.05.27

Har precis kommit hem och sitter nu här med en skål fil och flingor och laddar inför dansen som börjar om ca 1 timme! Var ledig på första lektionen idag pga att läraren var sjuk så åkte ner med tjejerna på stan och tog oss en fika. Vart även lite tittande i affärerna. Hittade 2 par jeans leggings som bara kostade 100kr st, och en klocka. Jag som letat så länge efter en stor klocka så hittar jag en, riktigt snygg och även billig! Nu ska jag fixa lite och sedan promenera ner mot heden :)



Jeans leggings - Vila
Klocka - Ur & Penn

sen uppdatering

Har precis tränat klart och mitt högra ben bara värker! Måste ha sträckt mig eller något liknande, men hoppas på att det blir bättre tills imorgon iaf. :) Kommer slänga in en del bilder i kväll, eftersom jag följde med sötan för att fota idag, ihih! Blev dock inte så många bilder på hennes syskon, men det kommer nog. Men nu blir det läggdags för min del, lång dag imorgon..










2010.05.26

Kollade bara på film i skolan idag så fick sluta lite tidigare, så jag kilade in på gina en snabbis. Hittade faktiskt något som kanske kommer till användning :) Längtar även tills kläderna jag beställt ifrån H&M kommer snart! Tog tåget hem vid 12 och fick ett samtal av t som undrade om jag hade lust att luncha med henne när jag kommit fram, och självklart hade jag det så stannade förbi på stan innan jag gick hem. 

Just nu sitter jag och väntar på att Emelie ska komma hem ifrån skolan för att vi sedan åka vidare till kilafors och fota hennes små syskon. Senare ikväll väntas dans!


Dagens inköp ifrån ginatricot

2010.05.25

Har precis nyligen satt mig ned i soffan med Sara i skolan med ännu en dag närmare sommarlovet. Räknade ut igår att det bara var 18 dagar kvar och de är ju helt otroligt vad tiden har gått fort! :D Nästan så att man vill sakta ner tiden lite för att bara kunna ta det lugnt och hinna uppleva allt man egentligen gör. Men känner ändå på mig att den här sommaren kommer bli kanon, utan tvekan! 



Var hem till pappa en sväng igår med t, rensade lite kläder osv. Hittade ungefär 20 par jeans sen tidigare som jag inte längre kan ha och kom då på att jag läste i tidningen häromdagen om att, har man kläder man inte kan ha/vill bli av med, så var det de perfekta tillfället att sälja dem och tjäna sig en extra slant till sommaren. Så har nu städat ur garderoben lite hemma hos mamma, men har fortfarande en hel del kvar att gå igenom. Men det ska bli kul och se om jag hinner bli av med lite kläder innan sommaren och troligtvis göra lite nya fynd! 


2010.05.24

Dagen har varit kanon! Fick reda på att jag klarade godkänt i matte nationella och det är jag riktigt glad över för matte har inte varit min bästa vän på sistone. Så är nöjd med resultatet eftersom jag inte heller behöver gå på någon av matte lektionerna fram till sommarlovet, ihih. Har nyligen kommit hem ifrån ett härligt pass på gymmet och väntar nu på att mamma ska komma hem så att jag kan åka hem till T. 


godmorgon!

Vaknade upp med en skinande sol genom fönstret i idag. Bara det, gör dagen så mycket bättre! Trots det så kommer jag nog inte kunna hålla ögonen öppna länge till för att jag är så otroligt trött med tanke på gårdagens följder. Men dagen kommer gå åt till att plugga eftersom allt ska vara inne före den sista! Men skulle kunna tro att det blir gymmet i någon timme innan det.

Emelies konfirmation

Tiden går nå otroligt fort. Kändes som om det var igår jag konfirmerade mig men idag var det Emelies tur. Hinner inte skriva så mycket nu för att jag är tvungen att sova, så bilderna får tala för sig själva. Men hon var riktigt fin idag ska ni veta!
Efter att jag varit och kollat på Emelie så bar det vidare av mot hedens danssal för lite workshop! De va nå grymt vad kul det var, inget jag ångrar! Tror nog även att jag tar och åker på deras dansläger nästa sommar med!



Här kommer sötan in!



Syster Lisse-Lotte, Julia och Jennifer!


Jennifer, Peter, Lucas, syster Maria och Tomas!


Sötnosarna!


Syster Carola och Tony, så söta så!


Hela gänget!






Sötan


Klar i kyrkan, hemfärd för fika nu!


Pappa och hans tjej


Mia, Carola och Emelie


Söt syster


Emelie och Nathalie


Haha, söta mamma!

Mor och dotter




Fika!


Syster Maria, ihih


Min go kille Lucas!



Avslutar med en bild på nästan hela gänget!

vår ruset!

Sitter nu hemma efter en toppen dag i Gävle. Skippade skolan idag, dels pga allergin som jag inte hoppas kravlar sig fast om mig i år igen och sedan för att jag hade otroligt mycket rester kvar ifrån skolan. Hann klart med en hel del men fortfarande en massor kvar, men ska se till att få det gjort så fort som möjligt! 

Vid 5 drog vi brudar iväg mot Gävle för att delta i vår ruset. Jag hade faktiskt riktat in mig ganska så stort på att springa de 5 km som banan va, men med en lite illamående syster med så satsade jag på att gå med dem istället. Men nästa år blir det en springande Veronica i alla fall!  Tog oss ungefär 60 min att gå och efter väntades den underbara picknicken! Fick även en medalj för att man deltagit i vår ruset. Tackar brudarna för dagen, den var riktigt kul!



Lotta (syster), jag, Madde, Tina, mamma och Carro (carros barn)

2010.05.16

Gårdagen spenderades hemma hos systers kille för att fira Elsa-Linnea! Blev bjuden på tårta och en massa andra godsaker. Invigde även årets första mjuk glass på jontas med Emelie igår, riktigt smarrigt var det! Inte nog med det så var även vädret på topp igår, vilket det inte är idag men men.. Sitter nu hemma hos therese och väntar på att hon ska äta klart. Måste även plugga lite ikväll och sedan ladda upp med bj och film! Imorgon väntas skola och på kvällen, vår ruset! Ska bli riktigt roligt att vara med.


2010.05.12

Sitter konstigt nog här hos mamma vid datorn, vilket inte händer ofta, men har inte haft någonting alls att göra mer än skola idag.. Händer nog inte mycket mer idag heller än att träna lite senare ikväll, sedan är det ju långhelg!

Grattis älskade Malin Olofsson!

Vaknade upp hemma hos en sjuk Sara i morse, stackars liten. 39graders feber och halsont, inte alls roligt. Men krya på dig hjärtat! Fick igår reda på att vi skulle vara lediga på programhanteringen idag om man ej hade rester vilket Sara och jag var gröna i. Så jag tog tåget ner till Gävle igår kväll efter att ha fixat lite hemma. Bestämde oss för att gå på bio, det blev The last song. Haha, måste säga att man hörde snyftningar hit och dit under hela filmen, även ifrån mig, men filmen var faktiskt riktigt bra bara att det hände saker titt som tätt hela tiden.
Saknar även min goa Emelie som spenderar några dagar i Polen/Tyskland. Ska krama om henne som en tok så fort hon kommit hem.

Inte nog med det så fyller favoriten Malin Olofsson 17 år idag!
Så ett stort grattis till dig pärlan! Får väl ta och bjuda dig på en negerboll lite senare, vilket jag tror du kommer få många av idag, haha. Men hoppas att din dag blir toppen bra! Älskar dig nå otroligt tjejen, och grattis igen bästiiis!


2010.05.03

Ännu en ny vecka i skolan som förhoppningsvis kommer att gå fort. Har annars haft en toppen helg och tackar alla som medverkat.
Dagen spenderas med mina favoriter i skolan och sedan med t ikväll. Tar mig även en jogging tur lite senare. Imorgon väntas nationella och klippning av mitt hår.

RSS 2.0