Underbart!

Kvällen igår var underbar, och tusen tack babe för att du gjorde den! Längtar redan tills i veckan!

New in

Kilade runt med syster Maria i Gävle i veckan och fick då med mig lite saker hem. Sprang även ner på stan idag och köpte en riktigt mysig mössa och en ny vinterjacka!! Men fanns inge bilder på dem så de kommer upp senare. Så nu slipper jag i alla fall gå och frysa i vinter! Riktigt nöjd.
Grinatricot 199 :-

H&M 39.50 :-

Gästbloggare

Nu ska jag och min Veronica iväg på party. Jag vet att ni kommer sakna henne, men ikväll är hon min.

I wanna boom bang bang with your body yo!


Nu tänkte jag bjuda på en riktigt sexig bild på Verre som ni inte har sett förut.... ;)

GRR


/Hemlig ;)

Luncha på Ikea

Efter att ha fotat klart barnen på förskolan åkte jag och Jenny vidare mot Ikea för att äta lunch. Obeskrivligt gott var det! Synd bara att vi inte hann springa runt lite och kika men får ta och göra det en annan gång. Är nog framme i Gävle om 45 minuter ungefär och då ska jag möta upp syster som springer runt och shoppar lite och sedan åka mot bollnäs för dans.


Sista dagen i Uppsala

Godmorgon! Lämnade av Alva (Saras lillasyster) på dagis för inte så länge sedan och nu går färden vidare mot Uppsala för sista fotograferingen på den förskolan. Sedan väntas fotografering i Gävle. Har varit rätt så skönt att ha varit i Uppsala och fotat eftersom jag får tid att sova i bilen en timme dit och en timme hem varje dag och för att jag slutar vid lunch. Eftersom sova står högt upp på min lista, dessutom i en bil så ska jag nu dra mössan för ögonen och på med luvan och försöka sova innan mötet med dagisbarnen väntar :D

På tåget

Satte mig på tåget mot Gävle för några minuter sedan. Ruskigt jobbigt eftersom jag är sjukt trött.. Är framme runt 23.00 och då blir det sängen direkt. Ska ta och proppa i mig lite mat nu som jag stoppade med mig eftersom att jag inte hann efter träningen, och sedan sova sista biten!
.

Hem till Bollnäs en sväng

Kom precis nyss hem till min stackars sara som ligger sjuk med 39 graders feber och mår inte alls bra. Väntar nu på att hennes pappa ska komma hem så att hon får åka in till sjukhuset och kolla upp halsen och så att jag kan åka hem till Bollnäs en sväng. Blir dansträning när jag kommer hem och sedan ska jag träffa min efterlängtade Malin som jag saknar så!

Läggdags snart

Har nu lagt mig i sängen bredvid min sjuka sötnos Sara. Ligger där med sin vetekudde och myser. Får hoppas att vi båda blir friska snart. Febern har lagt sig för mig men har istället ont i halsen nu. Men ska knapra på lite halstabletter imorgon, så ska det nog bli bra. Men ska fortsätta kolla på paradise hotel nu och sedan ska vi sova och ladda inför morgondagen.

Fotografering i Uppsala

Halv 7 i morse satte jag mig i en bil på väg till Uppsala för fotografering av förskolebarn. Har APU hela den här veckan så har praktik på Pixybild. Ska alltså följa med och fota förskolebarn under veckans gång och kommer då vara i Uppsala mån-ons. Det har faktiskt varit riktigt kul att få ha följt med och lärt sig om hur man fotar förskolebarn idag. Ser redan fram emot morgondagen!


Soffmys ikväll för mig och T

Ligger i sängen och pratar med sarke nu medan jag samtidigt väntar på mat! Känner hur det doftar god mat uppifrån ;) Fortfarande huvudvärk men ska leta fram några panodil innan läggdags för skola ska det minsann bli för mig imorgon! Efter maten kilar jag hem till Therese, och tur för henne att hon bor nära annars hade hon inte fått besök av mig ikväll. Det blir mys med några filmer för oss ikväll. Laddat upp med "killers" och "Remember the Titans". Nu ska jag kila upp och kolla om maten snart är klar :D


Walk-in closet

Sprang runt lite här hemma hos pappa och kom på att jag för några dagar sedan pratade med honom om att göra om vår skrubb/klädskrubb till en walk-in closet. Så har nu bestämt mig för att göra om där inne och fixa så att det blir snyggt eftersom att det bara ligger en massa skräp därinne just nu och dels för att jag ska börja vara hos pappa mer, så då vore det roligt att ha något att göra om dagarna. Ska måla om, in med lådor, ny lampa och spegel. Men frågan är hur jag ska ha det. Har ni några förslag på hur jag skulle kunna göra så skriv gärna! :)


Give me


Drabbad av feber

Har nog inte varit riktigt sjuk på flera år, men igår kändes det verkligen som om jag skulle dö. Kände även av det i förrgår kväll då jag skulle lägga mig. Hela huvudet  var kokhett och dunkade. Men hade ingen feber då, men igår när jag kom hem till pappa efter träningen mådde jag inte alls bra. Kändes nästan som om jag skulle svimma och jag var så varm så att jag blev röd på kroppen. Tog tempen och hade 39 graders feber. Det var en plåga att somna på kvällen. Kall svettades nog hela natten. Idag mår jag i alla fall lite bättre, men blev hemma från skolan och får hoppas att det håller i sig till kvällen med så att det blir skola för mig imorgon :)

Hemma mys

Var helt slut efter både skolan och träningen igår. Längtade verkligen efter mat! Kändes nästan som om jag bara slängde i mig maten då jag kom hem.. För att bara stressa ner lite så tog jag mig ett bad innan jag skulle sova. Otroligt skönt. Dock mådde jag inte alls bra efter. Kändes som om huvudet skulle sprängas på mig, så det blev några alvedon innan jag kröp ner i sängen.




Min babe

Eftersom min babe tillbringar veckan i Stockholm utan mig så är morgnarna på tåget mycket ensamma. Dock tror jag att veckan kommer att gå relativt fort eftersom vi har projektvecka där vi ska arrangera årets öppet hus som ska ske den 18 november. Har just nu ingenting att göra så det blir bara att sitta rakt upp och ned och nästan halvsova på lektionen... Nästan så att jag funderar på att kila till vilorummet och ta mig en tupplur ;) I alla fall så är babe troligen hemma på Lördag igen och då är det mys som står på schemat!


Känslan



Matlagning med Emelie

Fick sovmorgon till 9 idag. Guld värt för mig! Åkte hem till syster efter skolan där jag och Emelie skulle laga mat. Det fick bli köttbullar och makaroner och som efterrätt fick det bli ett långt, varmt och skönt bad :D Men nu är det plugg som gäller för oss båda innan det är dags att sova!






Hallå där

Det var inte riktigt min dag idag. Tror jag låg i sängen 1 timme innan jag orkade dra mig upp. Bajsigt trött. Även fast jag la mig rätt så tidigt igår i alla fall! Hoppas jag blir piggare.

Just The Way You Are


Kvällsfika

Klockan börjar bli mycket och jag har bestämt att jag ska ligga i sängen innan halv 11 ikväll, eftersom jag va uppe så länge igår. Innan sängen väntas kvällsfika med mamma. Passar bra såhär en onsdags kväll mitt i veckan :)


Trevligt var va det va

Tisdag var det igår vilket betydde att det var Malin-dag. Det blev en riktigt skönt och lugn dag som verkligen behövdes! Kilade hem till Malin runt 14.00 och följde sedan med henne på hennes gitarr. Efter det var det bestämt att vi skulle ta en fika så vi sprang in på NK och åt en otroligt god bakelse. Älskar den! Satt på fiket tills dansträningen började och gick då dit. Efter träningen var det dags för plugg. Dock blev det inte mycket plugg utan det blev tv och Ben & Jerry´s istället!


Så kan de gå


Dansuppvisning

I Lördags bjöd Dansoteket på dansuppvisning på torget kl 13.00. Satan vad roligt det var och ett stort plus på alla grupper som var så otroligt duktiga! Det gjorde vi bra! Dels tack för den fina publiken vi hade :)


















Sarke och jag

Vi är goda vänner! Helt plötsligt i skolan så lutar jag mig framåt och sara lutar sig samtidigt fram och PANG så slår hon i tänderna i mitt huvud och tusan vad ont det gjorde men de gick ju inte att sluta skratta heller, haha. Så nu ligger jag hemma i sarkes sjukt läckra rum och stortrivs! Inväntar maten och får sedan se vad som händer.

så fult att det blir snyggt!

God morgon Fredag

Känns som om man skulle vakna upp mitt i natten eftersom att det är så mörkt ute nu på morgnarna när man kliver upp. Men som tur är, är det Fredag idag vilket betyder helg! Lite trist att jag har både Svenska och Engelska innan jag slutar.. men det ska nog gå fort! Efter skolan stannar jag i Gävle med Sara och följer med henne hem till hennes far för att träffa dem och umgås. Sedan bär det vidare hem till hennes mor. Efter det får jag se vad kvällen har att erbjuda. Nu ska jag fixa vidare och sedan springa ut till bussen!

Spicy kow

Gårdagen bjöd på trevligheter. Missade 4 tåget hem och fick istället ta det som gick vid 5. Eftersom vi hade bokat bord på spicy kow tills kl. 19.00 och jag skulle komma hem tjugo i 7 eftersom att tåget även var försenat, var mindre kul. Fick ett samtal runt kvart i 7 som sa att jag skulle gå ut för att dem väntade på mig så det var bara att slänga av sig väskan och kila ut igen. Trots det så hade jag riktigt trevligt med god mat och härligt umgänge! Maten jag åt där var gudomligt god! :D

Här kommer regnet

Vaknade upp halv 5 i morse. Nästan kolsvart ute. Lite ruggigt sådär. Kommer sedan fram till Gävle och där kommer regnet. Ville bara sitta kvar på tåget och åka hem och sova igen. Men icke sa nicke. Nu sitter jag här i skolan med sötan sarke. Pizza i skolan idag. Rätt så okej faktiskt! Tur att kvällen bjuder på andra trevligheter :)


Friluftsdag i Hemlingby

Riktigt slut efter en hel dag i Hemlingy. Men gull sara gjorde min dag!


Kanelbullens dag

Det blev besök i kiosken direkt för mig, Malin och Malin när vi kom fram till skolan för att köpa kaffe, men då
fanns det inge mjölk så det fick bli te istället. För att det är kanelbullens dag så delade även jag och Malin på en kanelbulle, riktigt gott!

Några minuter senare träffar jag Malin igen och får höra att dem inte har någon lektion för att läraren blivit sjuk och dem får åka hem. Kul att hon sitter hemma medan jag har projektarbete i 6 timmar? Inte okej.

Gävle igår

Drog mig till Gävle igår för att träffa sarkee ♥
Dock hade hon träning så det blev lite springande på stan för mig medan. Hittade en hel del prylar som dyker upp här snarast! Efter att ha mött upp henne så åkte vi vidare till max för att äta, och ta mig vad gott det var! Sedan var det tags för mig att åka hem, lite segt att jag inte sov kvar men stannar hos sötan idag istället.

RSS 2.0