Halvdag

Hade halvdag idag så var hemma kl 13.00, skönt. Så ligger hemma hos syster och myser nu. Ikväll väntas träning och plugg.






You put my heart in motion


Veckans frisyr

Som texten lyder! Malin gjorde denna frisyr på mig idag. Denna vecka blev det den här frisyren, lite läcker!


Knäckäpple

Det var även julskyltning idag på stan, skulle åtminstone föreställa det. Det var riktigt dåligt i år om jag får säga det. Eftersom att Malin har som tradition att köpa knäckäpple så gjorde vi det innan vi åkte hem vilket var mitt första knäckäpple någonsin som jag ätit, och jag blev förälskad! Gud så gott! Väl hemma hos malin blev det pepparkaksmys med mjölk och sedan ännu mer knäckäpplen! Har ätit 3 idag och skulle kunna äta ännu mer :D










Dansuppvisningen


Hannas grupp (ej min bild)








(ej min bild)


(ej min bild)

















Hemfärd

Nu är det äntligen färdigbakat och jag har ont i magen av all pepparkaksdeg :D Har verkligen haft en toppendag med mina underbaraste. ♥ Nu ska jag och Emelie kila vidare hem till mig för att fortsätta mysandet. Sedan blir det sängen och invänta morgondagens dansuppvisning som sker på tingshustorget kl 14.00!


Lördag och jag stortrivs!






































Ikväll ska Elina firas!

Bara några minuter kvar av skolan nu innan jag kilar ner på stan och kikar på present och klädsel till kvällens bravader. Ska nämligen till söt Elina som fyllde år igår och fira henne. Grattis igen gullunge! Ska bli riktigt trevligt och kameran följer naturligtvis med!


I skolan

Sitter i skolan och väntar på att sötsara ska föra över alla hennes filer på datorn nu så att vi kan gå iväg och ghosta datorerna.. problemet är bara det att det kommer ta en evighet innan kvinnan blivit klar! Men sen så, kommer vi få windows 7!


Dans

Beger mig nu ut i kylan för en promenad till den näst sista dansträningen innan uppvisningen på Söndag! :D

Snöig morgon

Godmorgon! Emelie har nyss åkt iväg till skolan så jag sitter här vid frukostbordet med syster och ska till att äta frukost, jag verkligen älskar frukost. Det är så gott! Bästa måltiden på dagen nästan? Hur som helst så ska jag snart iväg till sjukhuset och fixa lite prover och sådant, sen får vi se vad som händer under dagen :)


Mysig stämning på hög nivå

Denna kväll spenderar jag hemma hos syster med henne och Emelie. Måste även hurra för vår lediga dag imorgon! Dock kommer dagen gå åt till en hel del pluggande eftersom jag inte tog mig ork till att göra klart det ikväll.. som vanligt. Nu kilar jag in till mina sötnosar i soffan där dem laddat upp med Ben & Jerry's och massa smått och gott!


Härliga Fredag

Äntligen Fredag och jag sitter hemma hos syster i Gävle och myser. Veckan har gått riktigt fort och det är jag glad över! Blir nog här ett tag till innan jag kilar vidare och myser ännu mer, ihih!

Öppet hus

Hade öppet hus på skolan idag, gick väl bra. Lite drygt att vara kvar på skolan tills 20.00 men annars så. Nu väntas ph och sedan sova, och imorgon är det Fredag! :D

Maria och jag idag




Dags att blunda

Har nu fixat klart mig inför sängen och ska försöka sova eftersom jag blev uppe till 3 igår.. Det mesta har gått upp och ned mest hela dagen men slutade bra åtminstone. Musikalen var faktiskt riktigt bra! Det lyckades dem med :)

ES09's musikal ikväll!

Ikväll kl 19.00 i aulan på Torsberg är det ES09's musikal: Hairspray, i egen version 16 & 17 november! Självklart ska man dit och kika, iaf jag och Malin! Gratis inträde så passa nu på!


Riddarkaka

För er som gillar sött, kommer här något gött!

Ingredienser

Botten:

4 st ägg
6 dl strösocker
150 gram smör, rumsvarmt
3 dl vetemjöl
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt

Glasyr:

2 dl strösocker
1 dl sirap
1,5 dl grädde
75 gram smör
200 gram kokosflingor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader och klä en långpanna ca. 30x40cm med bakplåtspapper.
  2. Botten: Vispa ägg och socker pösigt.
  3. Klicka i smöret och rör i mjölet som blandats med siktat kakao, vaniljsocker och salt.
  4. Bred ut i en långpanna.
  5. Grädda i 200 grader i ca. 15-20 minuter. (obs! skall gräddas ytterligare med glasyren på)
  6. Under tiden kakan förgräddas gör glasyr: Blanda i en kastrull socker, sirap, grädde och smör och sjud i ca. 5 minuter tills det tjocknar och blir simmigt.
  7. Rör i kokos i glasyren.
  8. Ta ut kakan ur ugnen när den har gräddats i 15-20 minuter och bred glasyren över kakan.
  9. Grädda ytterligare i ca. 10 minuter tills glasyren har en gyllene färg.
  10. Skär kakan i bitar. Kakan går utmärkt att frysa.

Alborgen

I lördags åkte jag, Malin, Niclas, Emma och Alexander iväg till alborgen! Hade varit där en gång tidigare med Malin och Stina, men då gick det inte så bra för oss så nu tänkte jag och Malin att vi skulle göra ett nytt försök! Det var verkligen riktigt roligt och vi klarade alla banor förut 3 eller 4 om jag minns rätt. Hittade även lite bilder ifrån Emma som hon tagit! :D


Känns inte riktigt okej

Att komma tillbaka till skolan efter 2 veckors APU och höstlov är inte lockande. Har varit så skönt att ha sluppit kliva upp så tidigt och komma hem så sent, men nu börjas det igen.. har verkligen TRÖTTNAT på att pendla nu! Kommer nog spendera en hel del tid åt att leta lägenhet nu tror jag!

Söndagsmysa!

Sitter i bilden på väg mot Therese nu. Vart lite sugen på att baka så ringde ett telefonsamtal till min kära och nu ska det bakas riddarkaka!


Grattis syster!

Kom precis hem efter att ha firat min underbara syster Carola som fyller 36 år idag! För att göra det hela lite roligare sprang jag in på karlsson och köpte en stor ballerina åt hon. Då fick hon ju lite fika att bjuda alla gäster på med ;)


Halloween 2010

Igår var det dags för Halloween i Bollnäs. Så som förra året spenderade jag kvällen med min bästa Malin! Kvällen i helhet var inte den bästa men sällskapet var åtminstone det! Jag älskar dig, babe.


Besöker huvudstaden

I Torsdags fick jag ett sms av Malin att hon ville åka till Stockholm, dock en halvtimme innan bussens avgång. Hade fullt upp med annat just då så kunde inte följa, men då bestämde vi att jag skulle åka in på Fredagen istället! Längtade så efter att få träffa Malin just då så tog en tidig buss på Fredagen så att jag skulle komma in till Stockholm i skaplig tid.

Hade det riktigt kul i Stockholm men tyvärr så var vi tvungna att åka hem på Lördagen.

RSS 2.0