Varm choklad

Detta goda slank precis ner i min mage som syster pysslade ihop till mig, emelie och henne! Mysigt och gott såhär en måndagskväll! Men nu ska jag åka hem och lägga mig i ett härligt varmt bad och sedan ska jag sova gott!


Mys i Bollnäs

När jag kom in till Bollnäs i dag mötte syster och Emelie upp mig för att gå till roy´s och äta lunch! Satt där ett bra tag innan vi åkte hem. Så nu har vi slagit oss ner framför teven för att kika på halv 8 hos mig även fast det snart är slut haha :)


Måndagsmorgon

Godmorgon! Har precis slängt i hårfärgen på Pia så det är klart, så nu sitter jag här med min frukost som består av en skål yoghurt toppad med kanel, en macka med ost och ett stort glas citronvatten :) Ska snart hoppa in i duchen för att ta 12 tåget hem till Bollnäs, men innan dess är det mycket som ska göras så har lite bråttom..


Avslutar med kinamat

Nu ska vi sätta oss ner i soffan och avsluta denna söndag med lite kinamat och teve kikande :) Haft en kanonbra helg och en härlig start på höstlovet! Imorgonbitti bär det av mot Bollnäs.


Nytt från dinsko

Var ner och köpte mig ett par liknande vinterskor igår! Fodrade och sköna innuti, såhär ser dem ut! 


Kladdig kladdkaka

Bakade nyss kladdkaka med älskling, och jäklar vad god den bled! Men nu ska vi åka iväg och handla lite och sedan ger vi oss ut på en härlig långpromenad och håller tummarna för att vi slipper regn!


Läslus

Har precis kommit hem efter ett riktigt härligt konditionspass! Idag fick jag även alla böcker som jag ska låna av Elina för att ha något att läsa på kvällarna! Därför börjar jag redan nu, skönt att krypa ner i sängen och läsa resten av kvällen!


Besök i tvättstugan

Då var det dags, tvättkorgarna står överfulla och det är verkligen dags för oss att tvätta! Eftersom jag inte alls kan tvätta ska jag få lära mig det ikväll, haha. Så från och med ikväll och framöver kommer även jag kunna tvätta alla kläder ;) skönt! Har tvättid ända till kl 10 och sedan ska jag sova!


Stilrent

Tänkte visa upp hur snyggt det blivit här hemma hos Pia nu, nyinköpt soffa för bara någon dag sedan piffat med lite grönt till. Tyckte det blev skitläckert jag! Dock är färgen på gardinerna en aning grönare än på kortet.


Bra start på dagen

Kunde inte sova alls igår, var vaken ända till 2.. Så imorse sov jag länge, ända till 10, jag som brukar flyga upp kring 8 snåret på morgonen! Idag startade jag dagen med havregrynsgröt toppat med äppelmos och jordgubbssylt, till det en hårdmacka med skinka på och ett stort glas vatten! Fick höra för några minuter sedan att vi var lediga idag, så jag tänker bege mig mot gymmet för ett härligt träningspass!


Älska träning!

Som jag älskar att träna! Det är för att jag mår så bra utav det och känslan man får efter ett hårt och svettigt pass är helt underbar! Sen är det ju alltid kul att se resultat allt eftersom med + att jag blir så glad utav träningen så igår införskaffade jag mig ett par nya träningsskor och träningsbyxor, så nu kommer det bli ännu roligare att träna :) Var iväg och invigde dem idag! 


Muffins med vit choklad

För någon timma sedan bakade jag muffins med vit choklad i. Skulle egentligen varit i en långpanna men kände att muffins var roligare och lättare. Dem blev helt okej goda haha, hade dem nog inne för länge för dem skulle varit kladdigare tycker jag ;)


Höstigt

Vilket härligt väder det har varit idag! Riktigt höstväder. Nu kan man ju säga att det är höst eftersom det blir kolsvart ute riktigt tidigt om kvällarna nu. Tur som jag har fick jag med mig min gos ut på en långpromenad tidigare idag, var ute och gick i hela 1 ½ timme och sedan gick vi och åt lunch! Med tanke på höst så går jag bara i skolan denna vecka och sedan har jag höstlov, ska bli riktigt skönt :)


Fredagsmys

I fredags var det fredagsmys för fulla muggar för mig och älsklingen! Åkte först och köpte pizza/kebab och tog med oss hem samtidigt som en massa godis också fick följa med! ;) Sedan bänkade vi oss framför teven hela kvällen!


På praktiken

Sitter på praktiken och har lunch just nu! Fryser så otroligt mycket så funderar på att införskaffa mig en mysig kofta eller liknande idag om jag kommer ihåg det när jag slutar eftersom jag inte har någon alls. Ska även köpa en jacka men vet inte om det blir till att köpa en höstjacka eller en riktig vinterjacka... Kan inte springa runt i min kalla skinnjacka hela hösten/vintern. Nä nu ska jag kila vidare och få något gjort :)


Ingen träningslust

Hade verkligen ingen träningslust när jag kom till spinningen idag märkte jag, den var som bortblåst hängde inte alls med, var helt slut i kroppen redan i början av passet, orkade ingenting, var inte nå peppas alls! Men nu ligger jag äntligen i sängen, nyduschad och äter god mat! Tror det får bli nå gott till efterrätt idag med, haha ;) Men nu ska jag lägga mig och kika på teven resten av kvällen!

Nu är det gjort!

Har precis kommit hem efter att ha gjort klart historiaprovet! Gick fortare än vad jag trodde men var inte så många frågor heller, men skönt att det är över nu! Är helt slut i hela kroppen och huvudet dunkar, skulle bara vilja mysa ner mig i sängen resten av dagen, men jag ska faktiskt faktiskt kila in i köket och göra iordning lite mellanmål innan jag åker ner till stan för att fixa lite innan det härliga spinningpasset börjar! :)


En glad Veronica

Efter att ha kommit hem ifrån skolan idag la jag mig på soffan och somnade, några minuter senare väcks jag av att mitt hjärta pussar på mig! Trodde jag drömde först eftersom han skulle vara borta och jobba, så nu ligger jag här och myser med honom lite smått, samtidgit som jag pluggar inför historian imorgon.. Blir till att kliva upp tidigt imorgon för att plugga känner jag. iiiiinge roligt!

Godmorgon

Uscha vad mörkt det är på morgnarna nu, blir ju bara ännu tröttare utav det.. Men som tur är blir det rätt så ljust fort! Min fina åkte iväg för att jobba imorse igen, men inte lika länge denna gång, utan han kommer hem redan på fredag, så jag slipper sakna honom allt för länge! :) Men nu ska jag ta och leta fram lite mysiga kläder och slänga på mig så att jag slipper frysa när jag kilar iväg till skolan!


Bara att sätta igång

Uscha vad trist väder det är ute idag! Men det stoppade inte mig ifrån att åka till Max och äta med några i klassen, så är nu hemkommen därifrån och sitter nu proppmätt i soffan! Jag tänker faktiskt bara sitta rakt upp och ned i här hemma idag och plugga hela dagen tills jag ska iväg och träna med Maja ikväll! :) Har nämlingen 10 saker som jag så gärna vill få bocka av ifrån listan med plugg! Bara att sätta igång..


Måste plugga..

Tänker lägga de sista timmarna på att plugga nu innan jag ska sova, men det är riktigt frestande att bara krypa ner under täcket och lägga mig tätt intill min älskling som ligger här bredvid och sover så sött! Men har historia prov på torsdag och måste verkligen träna på det.. Imorgon ska jag i alla fall iväg och äta med några på max innan skolan! Ska bli gott! ;)

Vad jag är trött på människor som slukar min dyrbara energi!

Vet inte riktigt hur jag ska börja med att säga detta men..
Något jag varken tycker om eller uppskattar särskilt mycket, är väl folk som tar dyrbar energi ifrån en, verkligen slukar ens energi, på ett mindre bra sätt vill säga! Känner att jag för en gångs skull vill skriva av mig om detta, för jag orkar inte längre! Jag har tröttnat!

Det är svåra är hur jag ska uttrycka mig för att det inte ska bli fel. Jag läste på min brors frus blogg för ett tag sedan där hon skrev ett liknande inlägg och jag kände verkligen igen mig i det hon skrev! Jag har alltid varit en mycket glad, social och trevlig person. Jag skrattar ofta men har även mycket lätt för att gråta. Men bara för att jag skrattar, ler och är lycklig ska folk få trycka ner en? Av vilken anledning? Svartsjuka? För att själv må bra? Jag lyssnar alldeles för mycket på vad folk tänker och tycker om saker osv. Jag lägger för mycket energi på att tänka på alla andra, hur dem har det istället för att njuta själv. Nu tänker jag sätta stopp för allt detta! För jag har det verkligen bra, riktigt bra med!

När det väl gick bra för mig, då jag var som gladast, lyckligast och bara sken av ren glädje, var det någon som satte stopp för allt detta. Vissa personer klarar helt enkelt inte av att se andra lyckliga när dem själv inte är det. Men varför ska man då behöva göra livet surt för någon annan istället för att glädjas åt den personen? Det är något jag funderar på ofta.

Sen det här med tid. Jag har alltid försökt göra alla andra nöjda, men till vilken nytta då, jag har inte all tid i världen. Sen för att jag inte har så mycket tid över (men om ni bara visste hur mycket mer tid jag skulle vilja ha) till att göra saker i mitt liv, blir jag inte en sämre människa, eller? Jag gör det jag mår bra utav! Jag prioriterar ju det jag tycker är viktigt i mitt liv, och det är min underbara pojkvän som jag älskar, samt min familj som jag har hemma i Bollnäs, träningen och mina vänner som alltid finns där. Vad mer ska jag göra om det här är det jag blir lycklig utav. Eftersom jag nu flyttat till min pojkvän är det självklart att jag umgås mycket med honom (vilket jag skulle vilja göra hela tiden om det gick) men jag umgås även med mina vänner, och då är det dem jag tycker om och mår bra utav som jag är med. Ta vara på livet!

Måste jag vara ute och festa varje helg, gå på bio ofta, gå ut och äta, ha tid till att träffa alla jämt, välja bort att träffa min pojkvän då jag äntligen är ledig och även han, eller då han äntligen kommit hem efter att ha varit borta ifrån mig länge för att jag måste vara med mina vänner osv för att inte vara tråkig? Nej jag tycker inte det! vissa kanske tycker det och varför förstår jag inte.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, eller båda delarna. Men det här är verkligen jobbigt. När man vet att personer sagt och gjort så mycket att det både sårat och förstört. Men jag tänker inte lägga mer energi på detta nu, för jag tänker inte längre slösa bort min energi på skitsaker! Jag orkar inte med människor som dessa, slukar ens energi och som sedan tror att det är frid och fröjd när dem väl mår bra, medvetet såsom omedvetet för dem. Tänker hålla mig borta ifrån sådana människor. 

Jag ska erkänna att förr var jag ingen person som vågade säga emot, stå för vad jag tyckte om saker och ting, och det fick ju sina konsekvenser. Men detta stora misstag är något jag lärt mig massor utav som jag nu kan ta med mig.

Personer som inte är glada för din skull utan bara tar energi av en, strunta i dem! Ödsla inte tid på dem, utan tänk på vad mycket annat i livet som gör dig gott finns! Lägg energi på det dyrbara i ditt liv. Andra personer som verkligen bryr sig om dig, in i det sista! Vänner finns det gott om men se till att ha kvar dem som verkligen betyder för dig, för det är något jag gör! Sen får folk säga och tycka vad dem vill men jag tänker inte längre ta någon skit!



Älskade pojkvän

Min helg har varit helt underbar! Min älskling kom hem till mig i fredags och känslan som jag fick, då jag kom hem och äntligen fick träffa honom, mötandes med världens största, mysigaste och varmaste kram med miljontals pussar i följd efter en vecka var obeskrivlig! Jag har träffat världens finaste människa som jag verkligen älskar mer än allt!

Igår hade vi söndagsmys med bullbak, och såhär blev resultatet!


Godnatt

Ikväll har jag faktiskt varit duktig och städat och donat i mitt och älsklings rum, går inte att förklara hur stökigt det brukar vara, förstår inte! Kläder och saker överallt och självklart är det alltid jag som får städa med, haha. Så nu ligger jag här nedbäddad i sängen och ska försöka sova. Och om jag längtar tills imorgon? JA! Imorgon är det praktik som gäller men bäst av allt är väl att min älskling kommer hem till mig, efter att ha varit borta från mig en hel vecka! Längtar nå otroligt tills dess! Som jag saknat honom! Men nu ska jag ta och sova så att jag snabbare får träffa min gos!


THE BODY SHOP

Cyklade ner på stan efter skolan idag, med Bella och fick då med mig denna ansiktsscrub hem. Den passar perfekt för dig med pormaskar! Den rengör huden ordentligt och hjälper till att avlägsna smuts, fett och döda hudceller som blockerar porerna. Perfekt för mig som fått så mycket porer nu på senaste och känner mig inte riktigt fräsh och ren i ansiktet. 

Så ikväll ska jag ha det mysigt för mig själv, ska bli skönt!


Lakrits

Nu har jag krupit ned i sängen bland alla kuddar och täcken tillsammans med levande ljus runtomkring mig och har det mysigt förutom att min andra hälft fattas här hos mig! Kikar på arga snickaren och mumsar på lite lakrits som jag hittade hemma hos mamma idag, fy vad gott! När det väl är slut ska jag ta och sova tidigt!


Längtar

Sitter och drömmer mig bort till min älskades varma famn och saknade pussar just nu!

Brist på sömn?

Dagens arbete i skolan bestod av 30 minuters fotografering i "gamla stan" här i Gävle.. Skönt att få sluta tidigt, med tanke på att jag är hur trött som helst, vill bara lägga mig ned och sova hela veckan lång! Nog om det! Om någon timme tar jag och möter upp Maja för lite mat och ett härligt spinning/core pass!


Tusen miljoner punkter

Finns nog ingen som var lika sur, arg, irriterad, besviken, ledsen, förbannad och ja allt man kan komma på som mig idag! Åkte ju till Bollnäs efter skolan idag och jag hade verkligen sett fram emot att åka dit för att hämta lite paket och fixa med en massa saker som jag planerat innan men vad kommer jag på när jag väl hoppas av tåget här hemma i Bollnäs? Jo att jag glömt nyckeln till mamma i Gävle.. och mamma är på älgjakt! Så jag kom inte in för att hämta alla min saker :( bra där!

Men tur som jag har, så har jag min fina underbara vän Malin som jag fick komma hem till, äta riktigt god mat och allt hos! Så för en stund sedan sprang vi bort till MM och köpte oss lite gotta och sitter nu vid varsinna datorer, skrattar och har det allmänt bra! Sover här inatt, åååh, jag har det så bra!

Långt borta

Ja, då fick man höra det där jobbiga igen. Att min älskade ska åka iväg hela veckan från mig och jobba borta, lika jobbigt att höra varje gång.. Så för någon timma sedan åkte min fina iväg från mig och det har nog inte gått en minut utan att jag pussat på honom idag, och som jag saknar honom redan! Hoppas på att veckan kommer att gå fort, men som det ser ut nu då jag kollar i almanackan är den här veckan fullbokad så jag kommer att ha fullt upp hela tiden vilket är bra för min del!

Men efter det härliga spinningpasset som jag var på ikväll är jag helt slut, men måste ändå ta och plugga lite innan jag tar och sover! Enda bilden jag hann ta innan E åkte, och såhär duktig var jag på att fota!


Myskväll med brudarna

I lördags var det myskväll med brudarna hemma hos Anna! Köpte med mig lite grönsaker, dipp, en marabou och lite hårfärg! Vi färgade håret på både Anna och mig och sedan myste vi på allt gotta som vi hade. Skulle egentligen ha gjort ansiktsmaskar och hela köret men klockan for iväg, så det får bli nästa gång! Jag mår så himla bra utav att vara med dessa tjejer!  


Trevligt sällskap

Fick sällskap av Therese och hennea mamma under lunchen idag, gick iväg och åt pasta med cyckling i currysås, så gott! Så underbart att få träffa min saknade vän efter så pass länge! Nu har jag krupit ned med en filt och lite glass i soffan med Pia medan vi sitter med varsinna datorer och spelar spel haha. Men nu ska jag fortsätta att njuta av min fredag innan jag hoppar i säng!


Äntligen fredag!

Godmorgon! Sitter här hemma och mumsar på min goda frukost som består av havregrynsgröt med äppelmos och lite nötter och bär tillsammans med mammas hembakta tunnbröd och ett stort glas vatten! Laddar inför en lång dag på praktiken, men skönt att det äntligen är fredag. Idag ska jag troligen spendera kvällen med mina saknade brudar! Men nu ska jag skynda mig att göra mig iordning och sedan promenera ner!


Världens mysigaste

Åh så underbart, fick ha min mysiga älskling hemma hos mig någon timme exta imorse! Han är ju borta hela långa dagar ifrån mig annars, tänk vad bra det hade varit om man fick vara med honom jämt? ja puss på det! Jag ska egentligen iväg och träna nu men orken ifrån gårdagens två pass finns inte tillgänglig idag känner jag. Älskade skivstången igår men yogan lite mindre.. Ska ju vara avslappnande då men jag låg och tänkte igenom hela långa passet jag, men kanske blir bättre efter några gånger? Så träningen idag får nog bli en promenad till skolan, men nu ska jag mys ner mig i soffan och sedan göra iordning lite blodpudding till lunch.


5 oktober

Hejsan! 
Imorse vaknade jag med ett leende på läpparna, ungefär som på bilden nedan. Sedan har mitt humör sjunkit rätt så mycket under dagen.. och nej, så vill jag inte att det ska vara! Skärpning! Solen skiner och det är underbart höstväder ute, dock ganska kallt och blåsigt men iaf! Så jag tänker spendera min tid i träningshallen med 2 härliga träningspass ikväll för att få bort de hemska tankarna och ladda om på nytt!


Kanelbullensdag

Hejsan!
Min kanelbullensdag har firats på många vis idag, först i skolan och sedan ville självklart älsklingen ha bullar tills han kom hem ifrån jobbet så jag åkte in på affären efter skolan och köpte med mig några eftersom jag inte hade tid att göra dem själv, utan det ska vi göra senare i veckan. Som tur var blev det en kanelbulle över som jag sitter och mumsar på nu tillsammans med en stor tekopp och mitt hjärta bredvid. Sedan ska jag sova för att ladda inför imorgon!!!!!!


Vilken mysig dag

Min söndag har inte varit annat än mysig! Vaknade upp bredvid min fina, pussade lite på honom innan han åkte iväg en stund och har sedan dess bara suttit i soffan och tagit det lugnt, ätit tacos och mumsat på lite godis. Just nu ligger jag och pussar på mitt hjärta som sover så sött här bredvid mig. Är så otroligt glad att jag träffat E, han gör mig så lycklig! Så nu ska jag krypa ner i hans underbara famn och bara njuta tills jag somnar!

 


Söndag söndag

Min kära åkte för en stund sedan iväg och lämnade mig ensam här hemma.. Så nu sitter jag här och har nog gjort det i en timma eller två innan dess och funderat på vad jag ska göra. Skulle plugga men har inte orkat, så lika bra att sätta igång nu och få det överstökat! Sen vill jag bara säga att längtar tills E kommer hem igen så jag får pussa på honom och bara mysa och ha det allmänt bäst hela kvällen. Det är underbart det!

Jobb idag

Jobbade på Gina idag mellan 10-15, det var fullt med folk eftersom flanör firade 40 år, men riktigt kul var det! Så det var en massa rabbater och jag fick självklart med mig en tröja hem som jag ska ha ikväll, ihih men nu har jag köpstopp i några veckor.. Måste hålla i pengarna! Om ett litet tag tänkte jag ta och göra mig i ordning för att senare kila ner till anna för att göra ett nytt försök med att gå ut och dansa loss med brudarna denna helg eftesom det inte blev av förra helgen, haha.

Fredagsmys med älskling

Väl hemma efter jobbet igår bestämde jag och älskling oss för att baka! Åkte iväg till affären för att handla det vi behövde och sedan var det bara att köra igång. Det blev cupcaces, liknande i alla fall haha! Dem var riktigt goda! Hade en supermysig kväll med hjärtat, puss!


RSS 2.0