Yoga på stortorget

Hej på er alla lördagsnjutare! 
Idag startade jag faktiskt min dag med yoga mitt på stortorget! Kul att dem ordnar tilfällen som dessa. Några tappra själar kom, så himla kul! Sån energi, alla var så glada. Sen var det så spännande att utföra yogan på främmande mark, utomhus, å inför massa okända människor som strosa förbi och kikade under tiden. Men man glömde snabbt bort allt runtomkring. Vinden i håret, musiken som spelades, fåglarna som kvittrade, solen som värmde ibland och de härliga gänget, vilken känsla! Detta borde ordnas fler gånger, kanske i boulgonern eller liknande med! Tusen tack för en härlig upplevelse! 
 

Jag är stolt!

Från det ena loppet till det andra! Ikväll var det dags för nästa och denna gång stod vi på startlinjen till att springa vårruset i Uppsala. Det är en del lopp vi har framför oss nu faktiskt. Så himla taggad inför allihopa!
Men en sak slog mig efter loppet idag. Jag måste börja tacka min kropp oftare för hur mycket den faktiskt orkar, hur pass fantastisk och stark den är som klarat allt detta. Att jag är frisk och att den tar mig dit jag vill. Det är så härligt att känna sig stark och duktig, både fysiskt och psykiskt och fylld med energi. Så gör mer av de du mår bra av! Våga vara stolt över dig själv! Jag är så galet stolt över mig! 


Toughest 2015

JAG GJORDE DET! Toughest 2015 är avklarat och jag kan knappt förstå det. 40+ hinder och 8km långt!! Kommer ihåg hur det pirrade i magen redan när vi lämnade Gävle och jag kunde knappt sitta still. Men känslan när vi alla stod där på startlinjen.. solen, värmen, regnet, musiken, sammanhållningen, lika glada, peppade, skrikandes och redo allihopa! Och vet ni vad?! Jag klarade  hinder jag inte trodde skulle klara, jag är så STOLT över mig själv! Endorfinerna och adrenalinet som rusar genom kroppen är obeskrivligt, och vilket team. Vi höll ihop hela vägen, peppade & hjälpte varandra. Skulle inte klarat det utan er! Åh jag är så lycklig. Bland det tuffaste, häftigaste, roligaste och mest krävande lopp jag gjort och förmodligen kommer göra. 
 
Att nu idag, dagen efter sitta stel som en pinne, med blåmärken längs hela kroppen och ömma leder är bara underbart. Haha, ja jag lovar er att det är så! Det är detta jag älskar, att utmana mig själv, möta mina rädslor (som bara gör mig starkare) och att få dessa lyckorus efter varje avklarat lopp gör mig alltid några centimeter längre för varje gång. Sen min klippa, älskade syster, tack för att jag får dela dessa minnen med dig! Åh lycka lycka lycka! Livet är bra fint! Åh jag kan inte sluta le! VI ÄR BÄST!
 

Uppladdningen

Fredag, dagen före toughest och dagen tillämpad för uppladdning. Tiden har gått så himla fort, tyckte de va 3 månader kvar till loppet för bara någon vecka sedan. Men nu är tiden inne. Inhandligen inför kvällen skedde tidigt för att sedan kunna mysa och ta det lugnt resten av kvällen. Hemmagjorda hamburgare stod på matsedeln, massvis med kolhydrater och självklart något kilo godis åkte ner i kassen på affären. Precis som det ska vara när vi är i farten och massvis med energi att fylla kroppen och musklerna med inför loppet. Resten av kvällen ägnades åt pepptalk, att kika på tips inför hindrena och bara mental förberedning innan vi hoppade i säng med skräckblandad förtjusning inför morgondagen... 
 

Vårruset 2015

Måndagen bjöd på perfekt löpväder, lagomt pigga ben för 5km, glada miner och en stämning som var fantastisk! Så mycket brudar på en och samma gång! Det är tredje året i rad som jag springer tillsammans med syster nu och lika roligt varje gång! Så kul att se hennes framsteg, det gör mig så motiverad, och sen så blir ju allt så mycket roligare när man gör allt tillsammans! ÅH, så himla nöjd och glad! Hoppas det gick bra för er som också sprang! 
 

RSS 2.0