Mat på waynes

Kom för ett tag sedan hem efter att ha suttit på waynes och ätit gott, pratat gamla minnen och haft det trevligt med fina vänner! Åt favoriten-salladen som vanligt eftersom den är så gudomligt god! (hade redan börjat äta på bilden, haha)


Uppe med tuppen

Det är så skönt när träningen rullar på såhär! Motivation är äntligen tillbaka efter en riktigt trist svacka. Mötte upp Maja på gymmet vid 08.00 imorse och körde ett härligt pass. Lika härligt att träna med den glada människan varje gång som får upp mitt humör och min träningslut till topp varje gång! Så det blir till att ses på gymmet vid 08.00 imorgon med! Nu ska jag hålla i detta med, för på måndag börjar det!!


Lilla julafton

Igår kväll hade jag och mina fina tjejer "lilla julafton". Åkte iväg och köpte oss en varsin Ben&Jerry´s att mumsa på medan vi öppnade alla julklappar och planerade inför nyår! Längtar som en tok just nu och känner på mig att det kommer bli så himla bra!


Julklädsel

Köpte denna lång-kjol på gina för ett bra tag sedan i hopp om att någon gång få använda den eftersom jag tycker att den är så oerhört fin och visst kom den till använding! Tyckte det var passande att ha den under julen toppad med en röd topp upptill.


Juldagen/Julafton

Lyser med min veckas frånvaro men har haft det underbart och njutit till fullo. Men är nu tillbaka på banan igen och här kommer lite bilder ifrån en kanonmysig juldag/julafton! Har haft det toppenbra och fått riktigt fina julklappar och fått gett bort fina med :)


Dags för bowling

Då var det dags för bowling för hela slanten! Så jag och älskling kilar nu iväg och möter upp alla andra för en härlig kväll! :) Ha det bra!


Inget slår detta - kärlek


Pepparkakshus

Så otroligt skönt och behövligt att det idag var sista dagen i skolan för detta år eftersom jag nu fått jullov. Ska bara njuta så mycket jag bara kan nu och omringa mig av världens mysigase och bästa personer! Så ikväll bakade jag och min underbara älskling ett oerhört fint pepparkakshus :)


Magen bara värker

Har precis kommit hem ifrån ett superskönt spinning/core pass men mindre skönt var att jag fick nå oerhört ont i magen någon timma innan passet som även höll i sig under passet och som även sitter kvar nu med.. Det gör så ont, hoppas det går över så snart som möjligt..


Stopmotion

Gjorde denna stopmotionfilm med Elina i skolan som skulle vara till ett skolarbete, såhär blev resultatet! 


Riktigt skönt

Har bara suttit i soffan och tagit det lugnt sedan jag kom hem ifrån skolan idag. Det var faktiskt riktigt skönt att bara ta det lugnt en dag såhär. Så nu tänker jag hoppa ner i sängen med hjärtat och bara myyyysa! 


Lördagsgodis

Igår åkte jag och älskling iväg och handla hem en massa godis tills det var dags för sista avsnittet av Så Mycket Bättre. Tycker att det programmet varit så otroligt bra! :) Efter det blev det massa mys till några filmer innan vi skulle sova. Självklart är lite mer än halva godisskålen kvar idag med, så kommer blir svårt att motstå!


Julstämning

Igår åkte granan upp med en hel del paket inunder så nu är det även julstämning här hemma :) Det är så mysigt med jul! Inte nog med det så är det knappt 1 vecka kvar till julafton och jag längtar!


Kettlebells

Var iväg och körde ett kettlebellsepass igår vilket var överraskande kul, och grymt jobbigt! Trodde inte alls att det skulle vara så jobbigt i början med det kom, det kom, och nu imorse kunde jag knappt sätta mig på toa för att jag har sådan träningsvärk i rumpan och benen samt axlarna!

Har börjat gilla gruppträningarna allt mer och mer, istället för att bara pumpa på gym, så det kommer bli mycket sånt framöver kombinerat med styrketräningen :)

Här ska det tränas

Godmorgon alla! 

Jag hade en toppenkväll igår. Var ute och åt med älsklings familj till en början, sedan gick vi vidare för att spela biljard och sedan avslutade jag och hjärtat kvällen med lite tv-spel hemma eftersom han köpt nytt. Känner på mig att jag kommer bli en riktigt spelnörd..haha!

Men ska nu ta och promenera ner mot gymmet för att träna i någon timma. För nu ska det tränas stenhårt! Taggad till tusen :)


Fika med Anna

Tänkte slänga in ett inlägg om att efter en HEL dag i skolan idag så struntade jag och Anna i spinningpasset och körde på en fika med massa mys och skitsnack istället. Riktigt skönt att bara vara en stund! :)


Dags att ta tag i plugget

Har precis slagit mig ner för att plugga och med mig har dessa godbitar samt en underbar pojkvän som håller på att städa rummet :) så duktigt! Så nu ska jag se till att få en massa plugg gjort och även känna mig duktig!


Hääärligt spinnginpass

Åkte iväg på ett härligt spinningpass och körde gärnet idag, samt att jag sen tog mig en promenad hem i regnvädret! Härlig start med träningen denna vecka! Det blir även spinning imorgon med fina Anna efter skolan. Men nu har jag precis ätit upp min lussebulle som min gos köpte med hem idag och ska nu mysa ner mig i sängen bredvid honom! ♥


Amerikanska pannkakor

För någon dag sedan så gjorde jag och hjärtat amerikanska pannkakor och det var faktiskt första gången jag smakade sånna och dem var ju riktigt goda! Blir till att göra flera gånger :) Gick väldigt snabbt att göra med.


Skönt med tidig helg!

Med tanke på att jag jobbade igår kväll så är jag ledig imorgon vilket är skönt, 1 dag tidig med helg :) Det var nämligen "julklappskväll" på Gina igårkväll där vi hade 20% på ordinarie sortiment och det kom en hel del folk vilket var riktigt kul! Men idag var det bara prov som stod på listan och kändes väl varken bra eller dåligt men håller tummarna för att jag klarade det!


Pepparkaksbak

Har haft en kanonmysig eftermiddag med min älskade idag, bakat pepparkakor, ätit pepparkaksdeg och bara njutit :) Så snart är det dags för kvällsfika för att provsmaka hur pepparkakorna blev!

Haha, ja dem till vänster är då älsklings pepparkakor (ska föreställa månens yta samt en bit läder :D) och dem till höger mina (En blomma samt en mustasch) haha ;)

Mysig frukost

Godmorgon fina ni! Klev upp för en liten stund sedan och gjorde iordning lite frukost till mig och detta goda fick det bli. Så nu ska jag fortsätta att plugga och hoppas på att provet idag kommer gå någorlunda bra! Hoppas ni får en kanonbra dag :)


Snö i Gävle

Guuuuuuud så jag är trött, vill sova, men får inte. Måste plugga som en tok idag innan jobb väntar mellan 18.00-22.00. Så måste börja nu om jag ska få något gjort men kan knappt tänka klart känner jag, inte bra. Kan i alla fall berätta att det nu snöar här i Gävle nu, för första gången såhär mycket om jag inte har fel?

Nu ska jag springa in i köket och leta reda på något som gör mig pigg och sen börja plugga!


Natt på skolan

Sitter i skolan just nu och ska vara här ända tills 07.30 imorgon bitti alltså 11,5 timmar till... Är ledig imorgon då, så absolut! Har nyss ätit tacos och väntar nu på att en massa tävlingar ska börja, men frågan är om jag orkar hålla mig vaken?



Vann faktiskt det här halsbandet i en tävling, riktigt fint!

Hockey

Med tanke på att jag fick hockeybiljetter ifrån skolan förra veckan så passade jag och darling på att gå på matchen som var nu ikväll. Det var Brynäs - Luleå som spelade. Dock blev det inga glada miner i slutändan. Det blev 2-1 till Luleå.. Så nu tänker jag lägga mig och läsa lite innan jag sover, godnatt :)


Hett tips!

Fick nyss reda på att man kunde göra en hemsida eller liknande till en app i iphonen, och det är ju perfekt! Speciellt för mig som ska in snabbt på F&S och boka pass. Kanske redan är många som visste att man kunde göra såhär, men visar i alla fall! ;)

1: Du öppnar webbsidan som du vill göra till en app, sedan trycker du på den mittersta knappen längst ner med pilen på
2: Sedan väljer du "Lägg till på hemskärmen"
3: Döp sedan appen till det du vill och klicka på "lägg till"
4: Klart!!!


Keso till mellanmål

Mumsade på detta goda mellanmål i skolan idag, och måste säga att jag saknar keso! Har inte ätit det på evigheter men det är ju så gott! Får se till att köpa hem lite snart :)


2 advent

Det blev god lunch samt en massa julklappshandling med älskling på stan igår, sedan åkte vi hem för att tvätta innan det var dags för mys i soffan. Slog in en väldans massa julklappar och åt lussebullar. ♥

Min favoritmat just nu inne på nian i gävle. Kyckling och pasta i currysås!

Julklappshandling

Klev upp riktigt tidigt imorse för att åka iväg till köpis och handla julklappar. Fick med mig en hel del hem, men lite ska handlas imorgon med! På vägen hem köpte vi med oss kina mat som vi mumsade på och nu har vi slagit oss ned i soffan för att alldeles strax kolla på så mycket bättre! Vilken underbart mysig lördag jag haft! :)


Äntligen fredag säg!

Godmorgon alla fina! Har precis klivit ur duschen efter ett härligt konditionspass på gymmet, så nu tänker jag mumsa på en lussebulle och lite annat gott innan jag gör mig iordning för att kila till praktiken :) Ikväll blir det riktigt fredagsmys känner jag!


Lussebullsbak

Idag har jag och min underbara pojkvän bakat lussebullar för fulla muggar hela kvällen lång och kan lova er att dem blev himmelskt goda! :)


1 december

Då var det helt plötsligt inte alls långt kvar tills julafton...!! Som jag längtar, det är så mysigt med jul tycker jag. Måste bara ta och komma iväg och handla lite julklappar snart med så att jag får det gjort! Men jag öppnade iaf nyligen lucka ett i chokladkalenderna som kag köpt i år, haha. ;) Har ni köpt någon i år?


Träningsvärken är här!

Tänk att jag lyckades ta mig upp ur sängen vid 06.00 imorse för ett gympass vid 06.30 idag med. Men det var nästintill så att jag inte orkade upp men älskling knäppte på lampor, drog i täcket och till slut så ;) haha. Så nu är jag äntligen hemma efter det tredje passet för denna vecka! Det känns bra!!


RSS 2.0