Härliga bollnäs

Nog allt är det skönt att komma hem till Bollnäs och träffa familjen lite då och då när man spenderar mestadels av tiden i Gävle. Man saknar dem ju! Så jag tog tåget tidigt imorse och mötte först upp mamma och sedan träffade jag på syster Maria av ren slump och nu sitter jag hemma hos syster Carola och väntar in henne för att åka iväg och handla lite, ska nämligen ner på stan och leta reda på en almenacka, som jag så länge velat ha! Få börja planera lite, och skriva in allt möjligt i den! Sedan är det massor som står på listan som ska göras idag så lite senare ikväll när allt är klart ska jag ta och påbörja boken "Men vi knullar ju ändå inte".


Klackarna i taket

Hej alla glada! Nu var det längesen.. jag har haft det toppenbra och min karl är äntligen hemma hos mig! Ikväll laddar vi för fullt för att slå klackarna i taket, det vill säga att om någon timme kilar jag ner till Anna för att ha en riktigt trevlig kväll för att sedan gå ut och dansa loss hela natten lång! Fick med mig en klänning hem i fredags som jag planerat att ha ikväll men får se! Ha en riktigt härlig lördag allesammans, för det ska nämligen jag!


Ont i halsen

Kände att jag hade en stor klump i halsen igår kväll och det har nu gått över till att jag fått ont i halsen.. inte alls kul!Även fast klockan for iväg inatt och jag somnade inte förrän vid 2 så är jag skapligt pigg nu. Ser att solen kikar fram lite till och från så idag får det bli en promenad ner till stan. Senare ikväll ska jag träna och sedan iväg och fixa lite!

Myser ner mig..

i soffan framför teven en stund nu! Det är ju så många härliga program som börjat nu som man kan kika på. Så har tänt en massa ljus, lindat in mig i en massa filtar och plockat fram lite gott att mumsa på eftersom jag sover själv hemma hos älskling inatt med tanke på att han är borta och jobbar och Pia är inte heller är hemma. Men snart är min underbara hemma hos mig igen!


Första dagen

Startade dagen med ett härligt spinningpass! Det är faktiskt riktigt skönt att komma iväg sådär tidigt på morgonen. Sedan blev det en snabb dusch för att hinna träffa Maja en snabbis innan jag började. Första dagen på Gina gick kanonbra! Långa dagar men dem går fort! Ser faktiskt fram emot morgon dagen! :)


Har fastnat för dessa


Kycklingsallad

Älskling åkte iväg till Sollefteå för jobb idag och kommer hem på onsdag.. saknar honom redan! Jag tog i alla fall en promenad ner till gymmet idag.. duktig som jag är glömde jag mina vanliga skor där så gick med inneskorna hem.. får hämta dem imorgon haha. Så nu har jag mumsat på den här goda salladen och nu blir det kladdkaks-muffins till efterrätt. Sedan ska jag ta och sätta på en film och troligen sova för jag är helt slut.. ska ta och ladda inför första dagen på Gina tricot imorgon, ska bli roligt!


Vill träna!

Jag vill träna.. tänk så skönt! Så jag lägger mig och sover nu och kliver sen upp igen om några timmar för ett härligt träningspass! Låter bra, tycker jag! Godnatt

Vimmel med Stina

Fy vad kallt det var ute ikväll! Följde med Stina och vimmlade på mingel & bar, riktigt kul faktiskt! Blev klara rätt så fort så kikade in på brända en snabbis och sedan vi gick bort mot interpool. Men båda kände att vi ville hem och krypa ner i sängen istället så vi kilade hem och nu ligger jag här i min varma säng och väntar på min fina pojk som snart kommer och gör mig sällskap! :)

Vet inte vad det blev för fel med färgen på bilden..

Mys-fredag

Åkte ner på stan och mötte upp Maja för att fika igår, även Anna kom ner och kikade förbi en stund. Hade det riktigt mysigt och trevligt med brudarna! Efter det bar det iväg hem en snabbis, sedan vidare hem till Maja för att fixa och dona, och lite senare åkte vi ner in till stan igen och träffade många trevliga personer. En riktigt bra kväll!


Trasig

Tråkigt när sladdarna till telefonen går sönder på det här viset.. Dock har min sladd gått sönder ännu mer än på bilden.. är inte det farligt?


Fika med Maja

Godmorgon! Åååh, vilken härlig dag! Vaknade av att min mysiga pojkvän pussade mig hejdå innan han åkte till jobbet och märkte då vilket underbart väder det var ute, solen sken och man blev så himla glad! :) Så nu sitter jag i skolan och väntar på att läraren ska komma in och berätta vad vi ska göra under dagens lektion. Lite senare ska jag kila iväg till blodgivningen och efter det möter jag upp Maja på stan för en mysig fika och en massa trevligt prat! Perfekt en dag som denna!

Torsdag

Vilken morgon! Tankarna är fortfarande uppe i högvarv.. Kanske ska ta och baka lite eller göra något annat för att rensa tankarna innan jag promenerar mot skolan om någon timme! Efter skolan kilar jag ner på stan och möter upp Anna för att äta innan vi sedan möter upp Maja för det härliga spinning/corepasset! Känns som en härlig dag, hoppas ni får det med!

Denna goda muffins som syster carola bakat mumsade jag på igår!

Lax-pasta

Efter några timmars pluggande är det äntligen dags för mat! Behöver energi för att orka plugga hela kvällen så idag får denna goda lax-pasta mätta min hungriga mage innan jag fortsätter plugga.. uscha inte alls roligt! Men allt ska förhoppningsvis bli klart ikväll!


Gym med brudarna

Har knappt sovit någonting inatt.. varit alldeles för pigg konstigt nog. Tröttheten kommer säkert ikväll men då ska jag plugga färdigt så får se till att hålla mig vaken! Men orkade som tur var upp på ett härligt gympass med mina brudar Maja och Anna imorse. Blir så himla peppad och taggad när man tränar tillsammans med någon! Så vi planerade in ett spinning/core pass nu på torsdag så det ska bli kul att pröva på! Men nu ska jag snart ta cykeln vidare mot skolan, hörs sen :)


Home

Äntligen hemma från skolan! Skönt nog fick jag någonting gjort under lektionen idag med! Så nu har jag hoppat ned i soffan med en härligt god skål med yoghurt och müsli och sedan väntas det plugg hela kvällen lång!


Totalt slut..

Klev upp och körde ett spinningpass som planerat imorse, så nu sitter jag här helt död i soffan. Jag känner att jag inte orkar gå till skolan idag, vill bara vara hemma och ta det lugnt! Vill sova.. Som tur är har jag bara 1 lektion sedan får jag åka hem och då ska jag mysa på som tusan med min pojk!

Fyrverkerier

Jag, älskling och Pia åkte ner och kika på fyrverkerierna som var vid högskolan ikväll vid 21.00, mysigt slut på denna vecka! Nu ska jag krypa ner i sängen med min fina.


Har bestämt mig!

Nu kör jag äntligen igång, och startdagen får bli imorgon, måndag! Nu blir det reglebunden träning med bra kost och inge godis eller liknande under veckorna som gäller. Känner mig så himla taggad nu!! Till hjälp har jag även min underbara pojkvän som ska peppa och hjälpa mig!

Träningsschema v. 37
Måndag: Spinning
Tisdag: Gym
Onsdag: -
Torsdag: Gym
Fredag: -
Lördag: vilodag
Söndag: Kontition

Söndag, vart tog tiden vägen

Då var det söndag igen och helgen har bara flugit förbi. Men den har varit så himla bra! Har både insett och lärt mig en massa saker. Mår så oerhört bra av alla fina människor jag har runtomkring mig nu! Dock hade jag planerat att plugga idag men klockan är snart 21.00 och jag har fortfarande inte gjort någonting, typiskt mig. Ändring på det!


Volume pwder

Eftersom mitt hår lätt tynger ner sig med med tanke på att det är så långt, blir det lätt platt och tråkigt hur man än gör med det. Så sprang in och köpte detta volym puder häromdagen och det var faktiskt riktigt bra! Du hittar det på H&M för 30 kr.


Godmorgon!

Bestämde mig för ett spontant träningspass imorse när jag vakna. Slängde på mig träningskläderna och tog cykeln ner, väl framme ser jag att dem inte öppnar förrän 12.00 så då var det bara att cykla hem igen.. Så nu har jag mumsat på systers hembakta bröd som är så gudomligt gott och lite avokado och citronvatten till det. Sedan gör jag ett nytt försök och kilar iväg och tränar vid 12! Åh så skönt det ska bli att träna!

?

...

Klippt håret

Igår åkte jag till min egna frisör Malin och fräschade upp håret. Tog bara lite på topparna eftersom jag tydligen inte hade så slitet som jag trodde, haha! Men nu känns det skönt och fräscht igen! Nu ska jag packa väskan och sedan sätta mig på tåget till gävle för mys med brudarna!


Gröt med blåbär

Godmorgon alla! Har precis gjort iordning en skål med gröt och blåbär till mig själv! Börjar sent som vanligt idag så tar tåget in till Gävle om någon timma. Efter skolan åker jag hem till min snygging till frisör, Malin så att hon får fräscha upp mitt otroligt slitna hår!


ELF

Sitter och klickar hem lite produkter ifrån märket elf just nu, billigt och bra för mig! Har inte testat någonting därifrån tidigare så ska bli kul och se om det är bra eller inte! Någon av er som testat något därifrån förut, vad tycker ni om det?


Afro ikväll

Hade planerat att sitta i soffan och slappa hela kvällen ikväll men syster Lotta hörde precis av sig och vela ha med mig på afro och självklart följer jag med! Blev ju ändå ingen träning för mig imorse eftersom jag skulle åka fram och tillbaka till Bollnäs imorse och fixa lite saker så då kör vi ikväll istället! Så har precis ätit upp denna goda omelett och ska nu sätta på mig träningskläderna och ge mig iväg!


Lördagsmys

Åkte ju upp till Bollnäs med älskling i lördags och där blev vi bjudna på grillat hemma hos syster Carola. Gud så gott det var! Sedan spenderade vi hela kvällen där med massa trevligt prat och gotta!

Världens finaste pojkvän!

Hos pappa

Sitter hos pappa med älskling just nu och skriver ut lite papper. Ska snart åka hem till syster en snabbis och sedan åker vi vidare på bilbingo och hoppas på vinst! Åker tillbaka till gävle sen igen! Men nu har E tröttnat på att jag är så seg som vanligt med tanke på att han går fram och tillbaka här i rummet så ska stänga ner och kila iväg nu! 


Färgar håret

Pia kletade nyss i lite färg i håret på mig ftersom det blivit så himla ful färg sedan jag var utomlands, så nu sitter jag med hårfärg i håret och hoppas att det blir bra! Efter det blir det duschning, noppning av bryn osv och sedan beger jag mig hem till min kära vän Anna där jag möter upp henne och Maja för festligheter! Är riktigt taggad och kul ska det bli att träffa mina fina brudar ikväll!!


Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Clinique

Efter att ha tränat idag så sprang jag omkring en sväng på stan. Gick in på åhléns och med mig därifrån fick jag dessa tester ifrån clinique. Malin har länge tjatat på mig att jag ska köpa produkterna därifrån men har inte blivit av. Testade en gång innan men det var nr.2 men vet inte om det var rätt för mig, så nu ska jag testa nr.3 och se om det passar mig bättre. Serien jag använde innan var helt okej plus att jag använt den ett bra tag nu så ska testa på något nytt känner jag.


RSS 2.0