Himmelska cupcakes

Hade en riktig mysdag igår! Åh allt var så himla bra, sov som en stock sen! Detta blev resultatet från min och Natalies bakstund. Riktiga mumsbitar! Men nu ska jag krypa ner i sängen bredvid hjärtat och längta tills imorgon!
 

Som att gå på moln

Godmorgon! Lördag och solen skiner, det är plus grader och jag är på topp! Invigde mina nya skor från nike idag och så fantastiskt sköna dem var! Vilket kap! Brukar inte ha färg på skor i vanliga fall men dessa kunde jag inte motstå. Dagen består av promenad i solen & bakning med Natalie, taco-middag och mys med älsklingen och sedan hoppar jag in och jobbar en snabbis!! Vilken bra lördag, bara massa mys. Nu är livet bra fint! 
 
 
 

Fredags pirr

Ligger nedbäddad i vår nybäddade säng just nu efter att ha storstädat hela lägenheten. Så nu kommer jag sova gott inatt och vakna glad imorgon, plus att det ska va sol! Åh älskar det! Så imorgon ställer jag klockan lite tidigare för att ge mig ut på en morgonpromenad till affären, sedan bränner jag av ett pass på gymmet, jobbar en sväng och avslutar med fredagsmys. Sen är jag ledig! Godnatt på er alla godingar, nu inväntar vi fredag och helg! 
 

Inleder en ny vecka

Godmorgon godingar! Solen skiner här i Gävle och jag har nyligen kommit hem från ett härligt pass på gymmet. Energin var fantastisk, så nu är jag mer än redo för resten av dagen. Sitter just nu med inpackning i håret innan jag hoppar in i duschen. Sen väntas en mys-lunch med älskling och därefter ett fint jobbpass! Bra måndag enligt mig!
 

Ledig söndag

Hej på er! Jobbade sent igår igen, så tog en riktigt lång och välbehövlig sovmorgon idag. Ledig hela dagen idag och börjar inte jobba förrän imorgon eftermiddag igen! Så denna söndag ska det mysas ordentligt! En mumsig pannkakslunch och en träff med Natalie står först på schemat. Hoppas ni haft en mysig helg! 
 
 

Frasiga våfflor

Började denna fredag med att mumsa våfflor efter mannens önskemål. Så himla gott! Så nu ligger jag i soffan och laddar upp inför ett efterlängtat ben-pass, ett besök hos Erics farmor och sedan natt jobb. Trevlig helg! 
 

Chokladbollar

Åh jag har haft en toppen måndag! Vårkänslor! Så nu ser jag fram emot resten av veckan. Började med att fräscha upp håret hos frisören imorse, så nu är det dags att spara ut till långt igen.. snälla låt det gå fort!! Efter det blev det ett pass på gymmet, bästa på länge! Nu ska musklerna fram igen! Är så himla lycklig över att kunna träna som vanligt nu! Sista timmarna av denna måndag spenderar jag med film, min älskling och dessa gottesaker som jag alldeles nyss slängde ihop. Jag smäller nästan av, de bara smälter i munnen, sååå galet goda!! 
 



Det blev visst söndag

Hej på er! Jag tog en riktig lång sovmorgon idag. Blev en skön och mysig lördagskväll igår, fick ett kort besök av natalie med. Men det känns inte som helg.. Men idag är jag utvilad, glad och riktigt pepp på allt! Ska alldeles strax bege mig till gymmet för att svettas lite, och sedan blir det till att jobba halvnatt. Nu: NJUTA AV SOLEN!
 

Lördagsbrunch deluxxx

Vaknade upp bredvid min andra halva, samtidigt som solen sken in på oss imorse. Kunde ju inte göra annat än le lite för mig själv för visste ju att om en stund skulle vi sitta på absint tillsammans och mysa till en mega-brunch. Det var fantastiskt. Perfekt start på denna lördag! Har testat på deras frukostbuffé en gång men detta slog allt. Så gott. Att bara sitta och njuta i timmar. Jag älskar sånt! 
 


 
 

Jag vill njuta varje minut

Att våga visa svaghet, misslyckas med mina mål och prata om det är inte min starka sida. Jag har helt enkelt hamnat i en rejäl svacka. Men vi alla hamnar väl där någongång. Senaste tiden har jag varken haft vilja, lust eller energi till att göra något. Det är så hemskt. Jag är inte alls mig själv... Det är så mycket som blir fel när man är nere på botten. Jag vill njuta av livet, skratta, umgås, träna och allt annat fint. Jag vill hitta tillbaka till den rätta veronica igen, och det är jag på god väg till. Tack vare världens finaste pojkvän, syster och alla nära runtom mig! Jag är så lycklig över allt jag har. Jag vet att jag kan, och det tänker jag bevisa. ♥
 

RSS 2.0