Experimenterar

Hej hopp! Fick förfrågan om att vara hårmodell åt mina fina brudar idag och självklart tackade jag ja. Så nu sitter jag här med färg i håret men har inte riktigt koll på hur resultatet kommer bli då dem testar på något nytt så det ska bli kul att se! Nervös och spänd men roligt att prova på något annorlunda nu till våren!

Sen ska jag vidare för att fixa med lite smått och gott samt handla innan en lång kväll med plugg väntas!

 


Jag kallar det måndagsmys

Klockan ringde tidigt imorse med tanke på att jag skulle möta upp Therese som kom in från Bollnäs redan vid 10.00 i snökaoset (!) Men såg att det förhoppningsvis ska bli fint väder i slutet av veckan igen! Bestämde oss för att kila in på wayne´s och ta oss en klassiker, nämligen favoritensallad till lunch. Efter någon timmes pratande bjöds det på kladdkaka till efterrätt. Älskar dessa stunder, att bara sitta i timmar och ha det bra!

Efter det var det dags för plugg för mig, och jäkligt nöjd har jag nu lämnat in och avklarat en stor och jobbig skoluppgift! Nu kan jag därför somna med gott samvete och invänta en ny härlig morgondag, godnatt på er!


Äntligen, nu kör vi!

ÅH, efter 1 vecka är jag nu på fötterna igen och piggare än vanligt! Känns bra att få tillbaka rutinerna. Är dock fortfarande lite små-snorig men det lägger sig förhoppningsvis snart. Idag väntas praktit hela dagen och jag står och fixar ihop en matlåda med lite smått och gott som jag längtar efter att få äta redan nu. Har ju även fått in smink kollektionen på gina nu, ska bli kul att se hur den ser ut! Efter praktiken ska det tvättas och fixas, sedan väntas fredagsmys. Skönt med helg, dagarna går så fort! Men nu måste jag kila!


Sängliggande och sjuk

Näst intill halvt död just nu, min helg har inte alls varit särskilt rolig eller händelserik då jag oturligt nog åkte på en riktig dunderförkylning i fredags då jag kom hem till Gävle igen efter att ha tillbringat natten i Bollnäs. Har sedan dess spenderat mestadels av tiden sovandes i sängen med en dundrande huvudvärk, feber, halsont och snuva.. varken orkar eller vill vara sjuk just nu!!


När jag hör din röst

Åh, om någon så var det jag som kunde sova gott igår efter att äntlingen fått höra min saknade pojkväns röst efter en vecka igår! Nu är det bara två veckor kvar tills jag får vara i hans famn igen, som jag längtar!

Klockan ringde 07.00 imorse och jag flög upp med tanke på att jag har fullt upp idag! Har precis varit ute på en kort morgonpromenad och ska nu njuta av en utsökt frukost innan jag åker iväg och fixar lite innan skolan. Efter skolan bär det av hem till Bollnäs för att hälsa på då det var så längesen nu, och sen väntas äntligen fredag och jag ska bara ta det lugnt och ha det bra den här helgen, så skönt :)


Det känns riktigt bra

Idag har jag hunnit med rätt så mycket och känner mig faktiskt riktigt duktig! Började med att kliva upp tidigt och tvätta redan vid 07.00 (helt själv, för första gången!), undertiden maskinerna skulle bli klara var det frukost+lunch, plugg och städning som jag sysselsatte mig med, så nu är det rent och fräsht där hemma!

Sitter i skolan just nu, ska skriva en vetenskaplig-uppsats och härligt nog har jag redan kommit på vad jag ska skriva om så det bara är att köra igång! Efter skolan ska jag slänga mig i soffan, sen ska jag sova tidigt! 


Vasaloppsspinning!

Godmorgon söndag, och varmt välkommen vasaloppsspinn! Någon mer än jag som tänker ge sig på detta?! Sitter och laddar upp med en dunderfrukost just nu och ska alldeles strax kila ner för att köra igång. Håller på 8.00-13.00 och cyklar ända tills den första i vasaloppet går i mål. RIKTIGT TAGGAD, och kul ska det bli :D Ser dock inte fram emot hur ont man kommer få i rumpan efteråt..


Brända mandlar

Då även lördagen bjöd på finväder och glada humör blev det en tur till Ockelbomarknaden med Pia och hennes vän. Men jäklar vad kallt det var, trodde jag skulle frysa tårna av mig ett tag! Självklart fick mina älskade brända mandlar följa med hem som är ett måste på varje marknad, haha! Så goda.

Men nu ska jag alldeles, alldeles strax slänga på mig lite myskläder och kila ner till Anna där det bjuds på myskväll mina fina brudar. Myysig lördag helt enkelt!


Ljuvliga vårpromenad

Det bara skriker vår utanför fönstret och jag bara studsar av glädje! Så imorse drog jag på mig skorna och dundrade ut på en låång morgonpromenad och det var så härligt!! Så nu sitter jag här och njuter av en utsökt frukost och ska strax ta tag i städandet och efter de lite plugg. Tror nog jag även traskar ner på stan sen för att kika runt lite. Så se till att kom ut i det härliga vädret ni också! Det gör er gott och det är ju så underbart :)


Den där saknaden

Jag längtar redan tills jag ska få känna dina underbara läppar mot mina igen! Då var det dags, för någon timma sedan for min andra hälft iväg mot arlanda för att flyga till Thailand i hela 3 veckor. Saknaden efter honom kryper sakta redan tätt inpå! Vill inte vara borta ifrån honom en enda minut, då det bästa som finns är att vara med honom, tätt intill hans varma kropp, bli dränkt med hans kyssar, drunkna i hans vackra ögon och bara känna att det finns inge bättre än denna underbara människa. Men hoppas och tror att dessa veckor kommer gå fort! Kan säga att jag är riktigt avundsjuk på han som får njuta av värmen och ha det bra! Men just nu vill jag inte göra annat än dra täcket över mig och försvinna, det är nog så jag kommer spendera kvällen också.. 


RSS 2.0