Massa bollar i luften

Har en massa bollar i luften just nu vilket kommer leda till att det blir lite tid över till bloggande. Det är så mycket som ska fixas och ordnas i nya lägenheten plus miljontals andra saker som står på listan, så det är lika bra att sätta igång nu, trots klockan! Men solen har skinit på oss idag och hörde att det skulle bli minst lika bra väder imorgon?! Då ska jag se till att bättra på brännan men först en sväng till gymmet redan vid klockan 7.30..  Hejdå på er!

Vinst på bilbingo!!

Eftersom älskling skulle jobba natt ikväll så visste jag inte vad jag skulle göra så jag följde med mamma och moster på bilbingo här i Bollnäs. Moster tog hem storvinsten som var på 10.000 och självklart delade vi alla tre så vi fick 3300 var, så jag gick hem så mycket rikare, hur underbart som helst!

Det firades med ett kvällsdopp med systerdotter för några minuter sedan och nu ska vi ner och köpa oss lite gotta som vi kan mumsa på, sedan ska jag lägga mig och invänta min fina pojkvän i sängen.

Frukost med bästa

Midsommardagen bjöd på en massa trevligheter, men har tråkigt nog inga bilder från dagen.. Men jag hade en toppenbra dag med fina personer! Jag och älskling har iaf precis vaknat så nu ska jag gå och äta frukost med världens bästa. Efter det åker vi vidare mot Bollnäs eftersom han ska vara där 1 vecka och jobba plus att jag ska hjälpa mamma med flytten.


Nu bär det av

Fixade och klara, nu kilar jag och älskling iväg, trevlig midsommar på er alla! :)


Midsommar

Var nyss ut till köpis och köpte hårfärg för att nu hinna färga i sista minut innan jag och älskling ger oss av för att fira midsommar med hans vänner, det blir grillning och mys. Hur ska ni fira midsommar? Ha iaf en riktigt härlig midsommar trots det gråa trista vädret..

Rabarberpaj

Åkte hem till min underbara Malin i förrgår och solade eftersom det bjöds på finväder. Det blev även bakning, nämligen rabarberpaj och den blev riktigt god! Efter många om och men blev det sedan utgång och satan i gatan vad kul det va, tack för kvällen babe!


På tåget till Bollnäs

Skulle ta bussen ner till station imorse vilket inte gick eftersom busskortet ej fungerade så det blev en rask promenad ner istället (och det behövdes), och tur nog hann jag! Vädret är perfekt idag, så idag är man på glatt humör igen! Väl hemm blir det till att flytta saker till mammas nya lägenhet och sedan möter jag upp Malin som jag sedan spenderar onsdagskvällen med, låter riktigt bra enligt mig! :)

Nere på botten

Känner mig helt nere just nu, helt nere på botten.. Vet att jag borde vara glad och känna mig nöjd efter det jag genomgått och nu nått fram till men just nu känns det inte som så. Tankarna är många, jag vill se resultat, och de snabbt! Min hälsa mår inte riktigt bra just nu.. Med hälsa menar jag de mesta som har med mig själv att göra helt enkelt.. Vill bara gråta.

Från REAn!

Det var REA vart man än kolla på stan tyckte jag! Med mig hem fick jag dessa läckra träklackar för ynka 50 lappen och ett par shorts som jag fick av syster. Vem älskar inte REA?! Dock fick jag ingen hårfärg med mig hem.. men ska ut till köpis om en stund så får kika då!


Luncha med mina fina

Nu ska jag ta en promenad ner mot stan och luncha med syster, emelie och mamma. Sedan  springa och leta hårfärg!


Morgon-bak

Imorse fick jag ett sug på att baka, så klev upp redan klockan 8 och satte igång! Det blev scones som jag även åt till frukost och riktigt goda chockladmuffins med toblerone i! Såhär blev resultatet.. 



Hemma efter långpromenad

Är nu hemkommen från en härlig långpromenad nu när kryckorna äntligen är borta! Det känns fortfarande i foten när jag går men det får jag ta för nu jäklar ska jag komma i form! Sitter nu och mumsar på en skål kesella med müsli och en macka med makrill, så gott. Älskling jobbar så jag är hemma själv, så tomt här utan honom! Men nu ska jag se till att få något gjort, det vill säga plugga körkort...


Gott kvällsfika

Har precis ätit upp min goda fruktskål som jag gjorde som kvällsfika och ligger just nu och kikar på någon film som går på teven. Älskling sover redan eftersom han ska upp tidigt imorgon och jobba och han är så söt när han sover!

Imorgon är det måndag och en vecka har redan gått av sommarlovet. Jag känner att jag måste börja ta tag i saker om jag vill ha dem gjorda! Guuud så seg jag är! Blir lite sur på mig själv.. Därför står en massa saker på mitt schema imorgon. Börjar med att krypa ner under täcket med min pojkvän och njuta och försöka sova inför imorgon. Godnatt!


En mysig morgon

Åh, jag vaknade upp bredvid min underbara pojkvän imorse! Vi har myst hela morgonen och bara haft de trevligt tillsammans men snart ska han iväg en stund och då passar jag på att fixa och baka lite tills han kommer hem :)




Kesella

För någon dag sedan smakade jag nya "kesella hallon" och jag älskade den! Tog mig en skål kesella och blandade i lite russin, perfekt mellanmål! Mums.


Like it a lot

Älskling har ordnat film och gotta så nu ska jag mysa ner mig med honom och ha det bäst. Är världens lyckligaste just nu!


Erics student 2011 del 2


Grattis min fina pojkvän!

Tänker avslöja det som jag såg fram emot så mycket igår nu. Självklart var det älsklings uppkörning som han hade för någon timme sedan som han klarade duktig som han är! Så nu har han körkort och jag kan inte vara gladare än vad jag är just nu för hans skull! Grattis till körkortet min fina pojkvän, puss på dig!


Mys med älskling

Dagen har varit härlig, bara tagit det lugnt med min älskling hela dagen lång. Därför ska vi fortsätta att mysa ner oss i sängen nu och invänta morgondagen, som jag ser fram emot! Kanske avslöjar imorgon!

Klänningen är i knähöjd och kommer ifrån Såfin

Stukad fot

Fick åka in på akuten igår kväll för att kolla upp foten sedan jag ramlade på dansen. Som tur va, var det bara en kraftig stukning så nu får jag hoppa på kryckor i några dagar.. Härlig början på sommarlovet!


Dansuppvisning på tingshustorget

Igår hade jag dansuppvisning på stan men kunde dock inte vara med för att jag gjorde illa mig på repet strax innan uppvisningen.. tråkigt! Alla andra som var med och dansa i hetten som var va riktigt duktiga!


Erics student 2011 del 1


Min fina tar studenten!

Nu har han kilat iväg, och ni anar inte hur stilig och fin han var imorse då jag fick se en glimt av honom! Nästan så att man fick tårar i ögonen och det kryper redan i kroppen i väntan på att få träffa honom senare. Det ska bli så trevligt! Jag och Pia ska om ett tag åka iväg och blåsa lite ballonger och fixa iordning allt tills alla kommer! Jag hoppas hans dag blir perfekt och att han njuter fullt ut, gud vad glad jag är idag! Min fina pojk tar ju studenten! Stort grattis till dig älskling! :) Är så himla stolt över dig!


Gårdagen

Klänningen kommer ifrån H&M, skorna ifrån skokanonen.

Cleaning

Vaknade upp bredvid bästa imorse men for sedan hem till Bollnäs där jag mötte upp syster och mamma för att rensa ur förrådet. Tusan vad mycket saker jag samlat på mig genom åren haha! Inte långt kvar tills flytten nu. Har även hittat laddaren till kameran så äntligen ska det tas en massa bilder! Speciellt på fredag då min fina tar studenten. Men nu ska jag ta och lägga mig i ett skönt bad och läsa lite gamla dagböcker som jag skrev ifrån 5-6 och sen sova, för morgondagen är fullspäckad! Godnatt på er :)

Studentveckan

Då är det dags! Min fina Eric tar studenten på fredag och studentveckan inleds idag med brännboll där han redan är på plats. Tur nog fick dem bra väder som troligen håller kvällen ut. Såhär ser han ut idag men med tanke på hur varmt det är och hur mycket dem ska springa och svettas så rinner väl färgen av på bara några minuter haha.


Summerburst

Igår var jag på summerburst med mina fina! Värdet var perfekt, artisterna var hur bra som helst, sällskapet var kanon, det kunde helt enkelt inte bli bättre! Brännan förbättrades självklart lite grann med haha. Dock hade vi alla ruggigt ont i fötterna vid kvällens slut men vad gjorde det efter en dag som denna. Här kommer lite bilder ifrån kvällen.

Robert och Maja!
Sötnosar!

Avslutar med kvällsfika

Efter en lång och skön torsdag avslutar jag med lite kvällsfika med mamma. Imorgon blir det ett härligt gympass direkt på morgonen och sedan åker jag hem till min pojkvän där mys är planerat!


Bilbingo

Runt 4 tiden bar det av mot mohed för bilbingo för första gången i år. Var riktigt längesen jag var på det att jag nästan glömt bort hur man gjorde. Mamma åker på sånt hela tiden så tänkte passa på att följa med en gång och kanske vinna lite pengar. Hade ju hoppats på storvinst men kom hem tomhänt.. Bättre lycka nästa gång då!

(hittar inte laddaren till min kamera därför blir det mobilbilder lite då och då)


En superbra kväll!

Blev klippt av min kära Malin igår, men märkte idag att det behövs klippas ännu mer för att det är så himla slitet haha. Tusen tack för klippningen iaf gumman det blev jättebra! Efter vi var klara med det så mumsade vi på lite jordgubbar med mjölk och fixade oss inför tranan. Hade en oerhört rolig kväll som slutade högt över mina förväntningar. Det vill säga riktigt bra!


Dags för klippning

Äntligen ska jag få klipppa håret! Som jag längtat. Det är riktigt slitet och risigt nu så det behövs... Känns skönt att få fräscha upp det. Ska väl ta mig tid till att färga det innan nästa vecka med, men vet dock inte vilken färg jag ska färga, har ni några förslag kanske?

RSS 2.0