sista april

Har precis vaknat upp hemma hos Therese, riktigt skönt att vara ledig idag :) men måste sätta igång och plugga en stund nu så att jag har allting klart så man slipper tänka på det senare. Får se om man stannar kvar här i bollnäs eller om man åker iväg till gävle ikväll.

2010.04.29

Onödigt att behöva åka till skolan idag.. Fick reda på att webbdesignen var inställd när vi kom dit, så då åkte jag direkt hem till sara för att vänta in nästa lektion, men några minuter senare fick jag reda på att vi bara behövde göra en uppgift som låg på fronter och inte komma tillbaka till skolan, lite skönt!
Så nu sitter jag här hemma hos sara och har precis lämnat in uppgiften. Ska nog ta 12 tåget hem och sooova eftersom vi även är lediga imorgon med. Härligt slut på veckan må jag säga!

ny design

Vilket jag inte är någon höjdare på, men satt här med sara och testa lite och det blev som det blev. Kommer troligen göra om den snart igen. Blev helt plötsligt kul med blogg nu när man vet lite om hur man gör. haha.

2010.04.27

Har tagit mitt pick och pack för att stanna hos Sara i Gävle inatt eftersom vi börjar senare imorgon. Ska bli riktigt härligt med sovmorgon! Blir till att surra runt på stan en sväng efter skolan med, och sedan vidare hem till Sara skulle jag tro. Men nu ska vi försöka hitta ett företag som vi  ska besöka för att sedan kunna intervjua..

lite av varje

Jag och Therese har precis kommit in efter en löp-runda. Riktigt skönt! Svängde även förbi hemma hos pappa för att hälsa på och för att t skulle få träffa pappas nya tjej. Kikar även på Hollywoodfruar just nu men ska nog snart ta mig en promenad hem innan det blir för mörkt. Är så läskigt att gå själv när det blir mörkt.
Här kommer även lite smått och gott ifrån gårdagen.
Videoasarna kommer nog snart dem med!

2010.04.26

Tummen upp för vädret idag!
Är nu tillbaka i skolan efter en dunder bra helg! Bilder kommer, men Malin har dom på sin kamera just nu. Bounce var inte annat än grymma igår kväll må jag säga. Kom dit med ett leende på läpparna men gick därifrån med ett garanterat större! Ett minus var att det faktiskt va lite drygt att stå under hela föreställningen eftersom vi valt ståplats, men trotts det så fick vi oss riktigt bra platser så att vi såg bra. Ikväll blir det nog träna och sova tidigt som gäller!

segt

Äntligen är filmen klar efter en lång väntan! Så nu blir det till att borra ner sig bland kuddarna och täcket i sängen och mysa. Love u girl!


2010.04.23

Ligger hemma hos malin i hennes säng nu. Fick nyss reda på en ganska så fånig sak. Är man rent ut sagt så barnslig när man är så pass bra vänner, då vet jag inte?
Inför kvällen har vi laddat upp med en massa godsaker, dricka och film!

snö igen?

vad är nu detta, snö igen?!
Har ingen lust med att det ska komma mer snö nu, men nöjd blir jag om det det blir bra väder till helgen vilket det troligen kommer att bli.  Nu väntas idrott, ska bli skönt faktiskt.

härlig onsdag

Sitter äntligen ner på rumpan hemma hos Therese efter en härlig dag. Nationella muntligt i engelska är nu avklarat och gick faktiskt rätt så bra tycker jag. Gick en sväng på stan efter skolan, hittade lite träningskläder som verkligen behövdes. Invigde även dem idag på gymmet, och dem va riktigt sköna! Väntar nu på att de okända ska börja, funderar även på om jag ska bege mig hem efter det tro? Får se vad som händer :)

2010.04.21

Sitter ute vid fåtöljerna med Sara och inväntar muntliga nationella i engelska. Tror nog att Sara är lite nervös? men är nog det jag med, I guess..  Annars är det kortdag idag så är hemma runt 1, skönt! Ingen träning ikväll heller så får se vad man hittar på. Skulle tro att det blir en jogging tur när jag kommer hem och sedan kanske jag svänger förbi Therese en stund, va så längesen.

Igår efter skolan kilade jag och Malin in på Kina restaurangen för att äta. Riktigt gott var det och efterlängtat! tack för igår gumman. haha, alla stunder med dig är guld värda!

2010.04.20


Nu var det exakt 3 år sedan jag lärde känna denna snygging! ♥
Och mer kommer det bli, det vet jag. Vore inget liv utan dig gumman, du förgyller mina dagar. Du är den person jag alltid kan lita på och kan berätta allt för. Du är den bästa jag har, bästavän. Jag älskar dig nå enormt och dig hoppas jag kommer ha vid min sida livet ut. Jag älskar dig malin olofsson.
Kommer att spendera dagen efter skolan med Malin, får se vad vi hittar på för mys men åker i alla fall iväg med henne till Stockholm och kikar på The last Bounce på söndag! Åker kl 06.00 och är hemma runt 22.00, ser verkligen fram emot det :)
Just nu sitter jag i skolan med halvt slutna ögon, nå sjukt trött idag men hoppas att det blir bättre emot eftermiddagen. Men nu väntas programhantering skulle jag tro? haha

2010.04.14

Så som mitt humör, är även vädret underbart idag! Satt nyss ute i solen med Sara men eftersom datorn dog så var vi tvungna att gå in, men slutar om si sådär 20 min. Nu blir det lunch och sen blir det till att sola en sväng hemma och sedan ikväll väntas ett härligt danspass!
Sara i solen!

2010.04.13

Sitter nu i skolan i ett grupprum med mina kära vänner.
Spenderade gårdagen några timmar i skolan, men fick sluta tidigare vilket var riktigt skönt eftersom vädret var på topp! Åkte hem med 2 tåget och tog mig sedan en promenad hem till T. När jag kom dit gick vi raka vägen ut och satte oss i solen, underbart! Fick även umgås lite med Emelie igår, tog oss en cykeltur runt i bollnäs med lite glass på slutet. Lite senare på kvällen åkte jag tillbaka till T och då tog vi oss en springtur och sedan blev det gossip girl!
Nu ska jag nog ta och flytta mig ut i solen ett tag!

17 år

Vaknade upp hemma hos t i morse. När jag sedan kom ner för att äta frukost satt hon där vid frukost bordet med både musik och presenter till mig. Fick även en liten tårta med ett ljus på :D så gulligt! I paketen låg det en jeans jacka och ett par underkläder,  tusen tack!

Släkten kom även över igår och firade mig med god mat. Kan inte säga annat än tack för alla gratulationer och presenter allihopa!

tisdag den 6 april

Ligger i sängen hemma hos Therese nu och väntar på att det ska bli morgon så att vi får kliva på bussen på väg till Stockholm, och sedan vidare in på båten. Blir till att åka kryssning imorgon för oss, ska blir riktigt kul och längtar redan :) Dagen har spenderats mestadels i sängen för mig men blev även en springtur ute med tess nu på kvällen, vilket vi ska fortsätta med framöver!
Tycker det låter som om tess möjligen har somnat? haha jo, nog allt har hon det eftersom hon näst intill snarkar. får ta och lägga mig jag med, satt jag orkar upp till dagens rolig-heter :D

RSS 2.0