Fjällen

Springer fram och tillbaka här hemma just nu för att hitta alla saker som ska med till fjällen. Åker till Sara redan ikväll eftersom vi åker tidigt på söndag och som tur är skjutsar mamma ner mig så att jag slipper sitta med skidor och packning på tåget! Ska även ta en promenad hem till Emelie om några minuter och gratta henne eftersom jag inte hinner imorgon, så ska försöka hinna med allt nu och hoppas på att jag inte glömmer något!


Grattis Therese!

Igår fyllde min underbara Therese 18 år! :D Det blev en massa firande vilket slutade med en trevlig kväll!


Weekend

Fredag + lov. Ska först träna när jag kommer hem och sedan iväg och gratta Therese som fyller 18 år idag!



Torsdags mys

Åkte hem till Eric efter skolan idag och väl framme hade han varit go och bakat en kladdkaka till oss som vi mumsade på, en av de godaste kladdkakorna jag ätit! Så blev kladdkaka & filmmys med älskling ikväll!


Förseningar

Körlektionen gick riktigt bra imorse, även ny tid inbokad! Hoppas det rullar på bra nu så kanske man har körkort tills man fyller år! Något som gick mindre bra var att tåget blev inställt till buss men då blev bussen 45 minuter försenad. Lagomt less på alla förseningar med tåg och sånt nu! Men kom i lagom tid till skolan i alla fall!


Körlektion

Imorgon kl. 07.30 kilar jag iväg till driver för min första körlektion! Känns faktiskt riktigt bra! Sedan blir det riskettan den 24 mars!


Min låtsas fru/Just go with it

Var ju på bio ikväll, en riktigt bra och rolig film! Var nog inte någon under filmen som inte kunde hålla sig ifrån skratt. En film som jag rekomenderar varmt!




Bio ikväll

Sitter i skolan just nu, har fotografisk bild. Så fort jag slutat ska jag direkt hem till Eric och då väntas en massa pluggande innan vi ska iväg på bio! Det blir att se "min låtsas fru".





Lunch på Roy´s

Tog en promenad ner på stan idag med älskling. Det blev lunch på Roy´s. Efter det blev det promenad hem igen i det underbara vädret.


Lite nytt från H&M

Klänning: 99:-

Cardigan: 199:-

Väska: 199:-


Malin Olofsson

Är nu med och tävlar om att vinna ett iphoneskal på min bästaväns blogg, som du hittar här!
Sugen på att ta en titt på alla skal man kan välja bland? Ja då kan du gå och in och kika på www.iphoneskal.se


The kings speech

Mötte upp Therese i Gävle igår för att gå på bio, kände att det var allt för längesen. Gick först till wayne´s och tog oss en varsin favoritensallad, så otroligt goda! Sedan bar det av in mot bion och filmen vi valde var "The kings speech". Till en början trodde jag inte att den skulle vara så bra men det vände snabbt och jag tycker verikligen att det är en sevärd film! Riktigt rolig dessutom :)


Nu gäller det! Inte lång tid kvar nu innan...

Nu gäller det! Inte lång tid kvar nu innan vinnaren av "pioneer of the Year 2011" utses! Därför tycker jag att så många som möjligt går in och lägger sin röst på min vän Andreas Liljendahl! Det enda som krävs är att gå in på den här länken: http://www.facebook.com/poty.andreas?sk=app_4949752878 och trycka "gilla". Tusen tack!


Kladdkaka med bästavän

I onsdags då vi var lediga blev jag hembjuden till Malin en stund, och då blev det kladdkaksbak! Det var så otroligt gott och är så himla sugen på det just nu..


Ledig

Är ledig idag, riktigt skönt! Känner att klockan börjar bli och att jag har legat i sängen hela morgonen så ska till att äta något nu och sen börja plugga! Lite senare väntas gym och ett härligt steppass.


Dianas maskerad - 18 årsfest!

Den 11 februari blev det 18 årsfest/maskerad igen och då var det Diana som fyllde år. Det firades på dönjegården med trevligt folk!


Födelsedagsbarnet Diana! (bilder ifrån Malin)

Jag, Malin, Rasmus

Malin & jag!

Jag & Filip!

 


Malin & Dannes 18 årsfest!

Här kommer lite bilder ifrån den 5 februari då kärleksparet Malin och Danne fyllde år!

Det söta kärleksparet!















'

 


Avokado med citron

Eftersom att jag inte är så riktigt förtjust i att äta avokado bara rakt upp och ned så prövade jag med att hälla på lite citron över avokadon. Det blev riktigt gott faktiskt, sen gillar jag citron riktigt mycket med! :)


Alla hjärtans dag


Internet

Har inte haft något internet under 3 veckor nu pga att mitt trådlösa blivit låst, men är nu tillbaka i skolan efter APUn och där finns det internet! Så ska kila iväg till läraren nu och få ut mina rikskuponger eftersom jag inte fick några innan jag gick ut på APU. Sen ska jag åka hem!


RSS 2.0