Mat på Roy´s med Emelie

Fick sluta 2 timmar tidigare än vanligt idag plus att jag börjar inte förens 12.45 imorgon! :D
Framme i Bollnäs mötte jag upp Emelie och gick sedan vidare mot Roy´s för att äta och nu sitter jag hemma och funderar på att ta en promenad runt tjärn. Skulle nog vara riktigt skönt!


Kilar mot den andra sjuklingen

Stannade hemma ifrån skolan idag eftersom jag inte kände mig så pigg. Har fått lite skolarbeten gjorda, skönt! Men nu ska jag kila vidare mot Emelie, och som tur är behöver jag inte smitta ner henne eftersom hon redan är sjuk, haha.


Jag gillar dagarna med dig

Är nu hemkommen ifrån en härlig dansträning! Så nu sitter jag och Malin och mumsar på lite fruktsallad och chocklad, rätt så nyttigt iaf ;) Snart börjar även idol så det blir att kolla på det och efter så blir det plugg i någon timma.




Njuter av vädret

Tåget ersattes med buss på hemvägen idag. Det var faktiskt rätt så skönt att åka buss. Somnade direkt och vaknade upp i Kilafors med världens leende, eftersom att vädret var så underbart! Solen sken och trädens alla färger bara tjöt höst! Allt blev plötsligt så bra, och jag blev plötsligt så glad :D Hösten är verkligen en mysig tid ibland, tycker jag.

Just nu sitter jag hemma hos bästavän och har det trevligt! Inväntar dansträningen som sker kl. 16.45 så har lite bråttom och sedan ska det inhandlas gotta till kvällen. Måste skynda oss till dansen nu! 


Tandläkaren

Har nu varit hos tandläkaren och allt gick bra. Inga hål men fick dock slipa ner tanden jag hade ont i för att den inte skulle ligga emot den undre tanden och för att det inte skulle göra ont nästa gång jag tugga på något. Var tvungen att vänta 1 timme innan jag fick äta något och jag som inte hade ätit något sedan frukost.. men har nu fått i mig lite i magen och det gjorde inte ont när jag tugga på tanden så det verkar vara bra!


Sjuk, fortfarande

Känner mig så otroligt hängig idag.. Har nog inte varit helt frisk på 2 veckor nu och inte blir det bättre heller! Känns som att jag ska spy vilken minut som helst, inte så fräscht men magen mår inte alls bra idag. Fan, vill bli friiiiskt nu!! Tur nog slutar jag halv 12 och väl hemma väntas ett tandläkarbesök. Sen består min kväll av plugg.



Bilden togs igår, men klädseln varar idag

Med Emelie

Skippade träningen och åkte hem till Emelie idag efter skolan. Myste lite och var även ute och fota, men va så sjukt kallt! Sedan blev det idol och kladdkaka!








Söndags-lyx

Eftersom söndagar alltid är så tråkiga så kan man ju i alla fall göra någon nytta, så jag och Therese kör på ansiktsmaskar på söndagar. Denna söndag blev det en ansiktsmask jag tidigare inte prövat på.




Syster Maria fyller år

Åkte iväg och firade syster Maria igår :) Hipp hipp hurra! 






















Stört skön grabb!


Söndag

Godmorgon! 
Vilken härlig söndagsmorgon! Att vakna upp med sol och härligt humör händer ju inte alltid. Ska snart hoppa in i duschen och sedan kila vidare mot syster med Emelie.


H&M


Mys + idol!

Efter skolan åkte jag direkt hem till Therese där jag blev bjuden på riktigt god mat. Till efterrätt hade hon bakat kladdkaksmuffins som var otroligt goda! Lite senare blev det dags för ansiktsmask, så nu känner man sig fräsch i ansiktet. Just nu sitter jag och kollar på idol vilket jag inte gjort på evigheter så har missat en hel del, men får ta igen det någon dag framöver. Men nu vidare till myset! :D







Recept på kladdkaksmuffins:
Ingredienser

2 st ekologiska ägg
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
0.5 dl matolja
1 dl ljus sirap
2 dl vetemjöl
1 dl kakao av god kavlitet
1 tsk bakpulver
1 st nypa salt
100 g mörk kvalitetschoklad 70%
Vispgrädde och färska bär till garnering

 

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i matolja och sirap, blanda det med äggsmeten.

4. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och blanda den med smeten.

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 12 minuter. Muffinsen sjunker ihop i mitten när de tas ut. Låt svalna.

8. Garnera med en klick lättvispad grädde och färska bär.


Äntligen Fredag

Stannade även i Gävle igår efter skolan för att följa med syster på hockey. Det var Brynäs - Djurgården som spelade. Brynäs tog segern med 4 - 2, grym match! Sedan mötte jag upp Sara för att sova där, hade en riktigt trevlig kväll :)

Just nu sitter jag i skolan och jublar för att det är Fredag. Veckan har gått väldigt segt, men har ändå varit ok. I helgen ska jag ta det lugnt och bara njuta så mycket jag bara kan!

Hårmodell

Igår fick jag äran att vara hårmodell åt Malin. Dagen började med tårar i halsen eftersom allt gick åt helvete på morgonen, men självklart fick bästavän mig på bättre humör! Hade även skolfoto igår, vilket gick bra :) Snodde några bilder av Malin :D


Första bilden: Såhär såg det ut när jag hade färgat mitt hår från blondt till brunt (efter några veckor).
Andra bilden: Såhär blev resultatet när jag var hårmodell åt Malin sist. 
Tredje bilden: Resultatet då vi slingade med hätta på sommarlovet hemma.
Fjärde bilden: Resultatet från igår! Resultatet blev alltså en jämn brun med en skvätt guld och blonda slingor! Jag är sjukt nöjd! Tack babe!

Måndag

Rätt så okej dag faktiskt! Trodde att det skulle bli en helt vanlig, seg och tråkig Måndag men den vände och blev hyggligt bra. Det blev inget besök hos syster efter skolan men istället så träffade jag Malin en sväng. Väl hemma, kom Emelie och hälsade på. Alltid lika trevligt!

Morgondagen ser även ganska så lugn ut, bara idrott och sedan slutar jag. Så ska lägga mig i sängen nu och kika på The Karate Kid tänkte jag. Godnatt!

Myspys i klassen

Skolan just nu. Ska ha myspys i klassen vilket innebär en massa lekar och godis, så sista lektionen blir rätt så härlig. Efter skolan återstår plugg och kanske ett snabbt besök hos syster Carola om hon är hemma!


HOFFMAESTRO

I lördags blev det HOFFMAESTRO för hela högen! Åkte dit med Sara och några till och kvällen blev grym! så sjukt JÄVLA BRA!! Ett stort plus för kvällen och alla som gjorde den :D



Mot stan

Kilar ner på stan med Sara nu på lunch rasten. Får se om det blir några nya köp!


Hockey med syster

Efter skolan begav jag mig hem till syster Ellinor i Gävle. Gick iväg till pizzerian och köpte oss en varsin pizza. Sedan var det dags att bege sig vidare mot premiären av hockey matchen Brynäs - Modo. Väl framme skulle hon in i butiken där de sålde Brynäs saker och köpa dig en egen Brynäs tröja, haha. Modo besegrade dock Brynäs med 2-0.

Sitter nu hemma hos syster, en glad syster dessutom! Snart väntas sängen för mig. Är riktigt trött, och skönt ska det bli med lite "sovmorgon".



En nöjd syster i sin nya tröja!

Mot sängen

Har nu kommit hem ifrån Malin och ska nu försöka fixa lite arbeten som ska vara klart tills imorgon. Går fort! Sedan ska jag lägga mig för att hinna sova så mycket som möjligt innan det är tid för att kliva upp och bege sig till skolan. Godnatt!

Mys med Malin

Eftersom båda jag och Malin hade ont i halsen idag så avstod vi ifrån träningen idag. Kändes skönt, eftersom man måste prioritera hur kroppen mår och ta slutsatser utöver det ibland. Vi åkte och köpte oss en varsin ben&jerry´s och satt och gotta oss på det medan vi kikade på idol.



Av min bästa vän fick jag idag en ring som det står best-friends på som hon sprang in och köpte till oss idag, världens goaste! ♥

Monster i halsen

Eftersom gårdagen bara bjöd på otur, så hoppas jag på att dagen bjuder på tur.
Vaknade upp med halsont igår och det håller fortfarande i sig idag. Orkar inte med att vara sjuk nu så ska göra allt för att bli frisk så fort som möjligt. Känner att jag inte orkar med något nu, utan vill bara hem och försvinna ner i sängen och få vila upp mig till helgen. I helgen vankas härligheter!
Eftersom allt står still i huvudet på mig just nu, finns inget mer att skriva. Bara tomma ord.

Hos syster

Kom hem till syster och Emelie för ett litet tag sedan. Ska nu sätta oss och mysa framför tv:n innan jag kilar mot far.



En dagens

Lägger i en högre växel

Idag är en sådan dag då jag ska hinna med så mycket, men då inget oftast brukar bli gjort! Så lika bra att kliva upp i tid och äta en rejäl frukost och börja ladda redan nu. För idag ska allt minsann bli gjort! :D Startar med lite skolarbeten som ska bli klara innan jag kilar vidare mot Emelie. Äter lunch. Sedan blir det träning och mer plugg efter det. Ikväll blir det ansiktsmask och andra trevligheter med Therese :D

Festligt

Kl 13.00 på Lördag for jag och Emelie hem till henne eftersom syster Carola hade lagat i ordning lite lunch åt oss. Riktigt gott! Efter det bar det vidare på kalas. Det var systers killes brors barn, som fyllde år :) Så var där och firade honom ett tag innan vi kände att det börja kurra i magen på oss och vi bestämde oss för att festa till det lite. Vi åkte till pizzerian! Mycket god mat till riktigt trevligt sällskap!

Lite senare for jag vidare till Arbrå med Alexandra och Sofia. Tackar alla för kvällen :)






Emelie

Hade en riktigt mysig dag med Emelie i Fredags. Fin till tranan blev hon med ♥








Sömntuta

Kom nyss hem ifrån skolan och fick se en trött liten Emelie ligga i sängen och sova. Lika bra att hon får sova en stund med eftersom hon ska ut på roligheter ikväll :) Dels ska jag även få fixa henne inför tranan, ska bli kul! Jag själv beger mig nog mot syster för att mysa och kanske sedan kilar ut mot kvällskvisten. Nu väntar en härlig dusch!




Härlig morgon

God morgon!

Vakande upp bredvid min saknade Emelie i morse som gjorde mig sällskap över natten. Eftersom hon skulle ha skolfoto idag så fick jag äran att fixa henne lite, vilket jag gjort till varje skolfoto hon tagit. Tycker att det är så otroligt kul :D



Smaskens

Igår då jag satt på tåget hem fick jag helt plötsligt ett sms av Tess, som skrev att hon var hur sugen som helst på chips?! Självklart blev jag det med, så vi bestämde oss för att jag skulle komma över till henne och mysa. Så jag sprang in på ica en snabbis innan och köpte en kladdkaka som vi även kunde mumsa på eftersom jag blev helt förälskad i kladdkakan jag fick smaka hos sara häromdagen!
Tog mig sedan en låång och härlig promenad mot Tess och väl framme satte vi oss med Heroes, kladdkaka och chips och det va gudomligt gott!

Lång dag

Känns som om marken bara sjunkit under mig idag. Dagen har varit extra lång eftersom vi hade matte b en timme extra på eftermiddagen till kl 5 men som tur var fick jag gå lite tidigare så att jag hann med 5-tåget. Annars hade jag nog varit bra allt less om jag fått vänta på nästa tåg. Gick direkt till gymmet när jag kom till Bollnäs och släpade nästan benen efter mig på vägen hem. Var så otroligt trött och hungrig. 

Har nu fått i mig lite pannkakor och ska nu ta och plugga lite innan jag går och lägger mig för märkte att jag har en hel del att göra nu.. Men det ska bli skönt med sovmorgon i morgon, börjar nämligen kvart i 1! 
Sedan saknar jag min lilla gofia Emelie med! 



Mot lektionen

Sov hos min Sara i Gävle inatt. Jag må säga att det var otroligt SKÖNT att få sova någon timme extra! Dels att jag fick smaka på en otroligt god kladdkaka hemma hos henne. Skulle dock ha lagt oss lite tidigare eftersom det blev rätt sent, men huvudsakligen är att man är pigg och glad idag :D Nu ska man kila vidare på första lektionen!

Sjukling

Vaknade upp i morse och kände hur det sved i halsen och bara rann ur näsan, vill säga att förkylningen ifrån Fredags har blivit värre, suck. Eftersom jag heller inte sovit mycket i helgen känns det som om jag ska somna nu på lektionen. Funderar på att åka hem och vila upp mig inför imorgon istället men får se, vill inte missa sista lektionen. Annars är jag innerligt glad för att Saraa är tillbaka i skolan igen, dock som en pepparkaka för att hon lämnade mig här i skolan och åkte till Cypern!
Ska nu kämpa mig igenom sista lektionen! :D

Gävle

Under Lördagen repade en hel drös med dansare inför invigningen av torget som skedde idag i Gävle. Det blev så att några av oss fick sova över i Gävle eftersom det ej gick något tåg hem igår. Vi fick sova på en fritidsgård, och det var nog den lyxigaste fritidsgård jag sovit på hittills i alla fall! På söndags morgon blev det rep igen. Kl 14.30 var det dags! Uppställda och klara stod vi och väntade på att Salem Al Fakir skulle börja sjunga låten vi skulle dansa till, lite läckert faktiskt. Så Salem sjöng alltså live medan vi dansade. Trots allt folk som gjorde att vi hade en väldigt liten yta att dansa på så gjorde vi det kanon!
Men tackar brudarna för en underbar helg! ♥














Fredag

Äntligen helg, åtminstone efter att lektionen i skolan tagit slut ! Veckan har varit ganska så seg men ändå rullat på rätt så okej faktiskt. Ikväll kommer jag att mysa till det riktigt ordentligt med min saknade Therese :D. Helt slö och kan knappt tänka så därför fyller jag på med en nypa lyft och en banan som mellanmål just nu! Sedan ser jag fram emot en underbar kväll!

RSS 2.0