Underbar kväll med nära och kära

Har totalt glömt bort att berätta hur underbara min kära mamma respektive syskon med flera är med tanke på att den dagen då jag klarade körkortet planerade dem att överraska mig. Så på kvällen hämtade mamma upp mig (anade självklart lite vart vi var på väg) och körde mot stan. Klev ur bilen och gick emot tranan där några fler ifrån familjen står och inväntar mig. De hade bokat bord på tranan där vi satt länge och njöt av kvällen! Tusen tack underbara ni ♥


Effektiv dag

Imorse ringde klockan vid 06.00, var på gymmet vid 06.30 och körde ett härligt pass och AJ AJ AJ vilken träningsvärk jag har nu, kan knappt sätta mig på toa ;) Åkte sen hem en snabbis innan jag promenerade mot skolan. Hade lektion och sedan var det lunch. Efter det promenerade jag, Elina och Bella ner mot stan (bella lämnadade oss vid willys) för att ha sista lektionen på bibblan. Sedan gick jag hem igen, diskade, åt mat, städade rummet och nu ÄNTLIGEN ligger jag här i sängen och har det mysigt. Ska snart pussa min älskling godnatt och försöka sova, för ska upp tidigt imorgon med..

Före:
Efter: Dock inte så stor skillnad men lite åtminsone ;)

Åh, jag är igång!

Jäklar vad skönt det var att träna idag!! Körde ett core/spinning pass med Maja och är hur nöjd som helst nu efter, svetten bara sprutade från mig! Så imorgon kliver jag upp med tuppen och kilar iväg till gymmet för ännu ett pass! Nu KÖÖR vi! :D

Kanske inte ser så gott ut på bilden men kan säga att det var gott! Provade att ha på kanel på vanilj-yoghurten ikväll och det är nog min nya favorit! Var ju hur gott som helst! Sen en macka med makrill till det, mums!


Känner mig duktig

Godmorgon !!
Borde egentligen sova vid den här tiden eftersom jag har sovmorgon ända till halv 1.. men duktig som jag och Elina är så åker vi till skolan som vanligt och gör klart lite skolarbeten! Ska fota hela morgonen och sedan är det bara PA på eftermiddagen så förhoppningsvis slutar jag lite tidigare. Nu ska jag fortsätta äta upp min frukost och sedan kila iväg, ha en bra dag!


Mysdress

I samma veva som jag var ner på stan igår så sprang jag in på cubus eftersom de hade 30% på allt (!), och med mig hem fick jag denna otroligt mysiga tröja (samt mysbyxor i samma färg) som är hur sköna som helst! Har så dåligt med sådana tröjor nu till vintern så måste införskaffa mig några så jag slipper frysa.


1 advent

Hade ni en mysig första advent? Det hade jag! Åkte först ner på stan med älskling för att kika på när bocken invigdes men dock började det ösregna så åkte hem lika fort igen. Men mös då ner oss i soffan med pepparkakor och massa annat smått och gott och hade en riktigt trevlig kväll :)


Myste med brudarna

I lördags kilade jag hem till Anna en snabbis för att träffa mina brudar. Vi doppade grönsaker och hade det mysigt :) Alltid lika härligt att träffa dem och prata om allt mellan himmel och jord!


Biomys

Vilken härlig kväll! Bestämde med Maja att vi skulle iväg på bio lite spontant ikväll men sen när jag väl hämtar upp henne så säger hon att filmen vi tänkte se inte ens haft premiär.. men vi bestämde oss snabbt för att åka ner och kika om de fanns någon annan film och den enda som fanns tillägning var "Real Steel", och till vår förvånad var den faktiskt bra! 
Nu ska jag krypa ner i sängen, somnar om några sekunder..



Halsring

Blev kär i denna bedårande halsring idag och självfallet fick den följa med mig hem!


Pepparkaksdeg

Haha mupp som jag är blev jag så himla sugen på pepparkaksdeg igår så åkte till affären med älskling och köpte mig ett paket! Och om det var gott? JAA, så himla, men fick självklart ont i magen efter en stund men det betyder bara att det blev över till ikväll med ;)


Choklad i mina tankar

Någon mer än jag som rent av älskar choklad? Ska jag lyckas hålla mig till helgen.......


En paus i städningen

Godmorgon! Har precis slagit mig ner för att äta lite frukost mitt i städningen. Tänkte egentligen kila iväg till gymmet imorse men kollade mig omkring i sovrummet och kände att jag var tvungen att städa istället. Så tar och cyklar raka vägen till gymmet efter skolan istället. Men är långt ifrån klar så får nog fortsätta senare ikväll så kanske man får hjälp av min kära pojkvän med ;)

Nu ska jag fortsätta njuta av min frukost som består av fiberhavregrynsgröt, två finn crisp mackor med makrill på samt ett stort glad vatten med citron i!


Disco-dans

Är så nöjd att jag pallrade mig ur soffan och kilade iväg till danspasset för jäklar vad kul det va! Så mycket härligt folk och man kunde ju knappt sluta skratta under passet, haha. Så har precis ätit upp en skål med yoghurt, toppad med banan och müsli och nu ska jag fortsätta plugga inför imorgon och sedan sova.
Ha det bra :)


Nya tag och jag kör!

Jag har nu bestämt mig.. att jag nu ska ta tag i allt som har med träning, kost och hälsa på allvar! Jag har haft en period nu där jag inte alls mått bra eller varit på humör utan bara varit sur, grinig, trött, irriterad osv från dag till dag och det är för att jag inte ätit tillräckligt, sovit bra samt inte varit iväg och tränat. Jag har helt enkelt inte alls mått bra med mig själv och vill därför sätta ett stopp för detta!

Jag tänker helt enkelt köra en intensiv månad med träning som börjar idag, blir perfekt eftersom det är ungefär 1 månad fram till jul! Jag tänker sätta upp ett mål som är att träna minst 3 gånger i veckan samt äta bra och sova ordentligt till det för att orka med dagarna och må bra! Kommer att uppdatera delvis i bloggen så att jag verkligen kommer iväg och tränar och så att jag själv håller lite koll.

Jag kör igång redan ikväll så om ungefär 20 minuter promenerar jag iväg till fjärran för ett härligt danspass! Nu jäklar, känner mig faktiskt riktigt taggad inför detta, det kommer bli bra! Jag vill verkligen det här!



Inte min dag

Mitt humör är på botten just nu.. har varken lust eller ork till någonting alls. Måste plugga, sen så bokade jag in ett träningspass tidigare idag med som är ikväll för att åtminstone få röra på mig någonting idag men känner att jag har stor lust till att avoka det.. får se!

Måste göra någonting åt det här! Ska först se till att få i mig lite lunch eftersom jag bara ätit frukost tidigt imorse.. Sedan längtar jag nå enormt tills min käraste kommer hem till mig så allt kan bli bra igen, så att jag slipper vara såhär nere eftersom han alltid kan få mig glad!


1 magiskt år med världens underbaraste

I helgen firade jag och min andra hälft 1 år! Det var den mysigaste helgen jag haft på länge. Kan inte beskriva med ord hur lycklig den killen gör mig! Vill inte vara utan honom en enda sekund och kan inte tänka mig ett liv utan honom längre. Det känns så rätt! Jag älskar dig mer än allt Eric, du är det bästa som hänt mig!

Första natten på hotellet, hade det hur underbart mysigt som helst!



Körkort!

Äntligen!!! JAG HAR KLARAT KÖRKORTET!! Efter många om och men klarade jag det och det känns helt underbart skönt att få det avklarat. Kan knappt förstå det själv, att jag har körkort och ska ut på vägarna och fara? haha.. men det är riktig härlig känsla!


Har massor att göra

Jag har fullt upp hela veckan!.. har nästan inte ens tid att skriva här med gör det lite snabbt iaf! Kom nyligen hem ifrån skolan, gjorde då iordning detta goda nedanför och nu har jag slagit mig ner för att plugga hela kvällen!

Tisdag: Tokplugga hela kvällen, måste börja nu!
Onsdag: Skola en snabbis sedan till Bollnäs och fixa en massa, sedan tillbaka till gävle för att fixa resten..
Torsdag: Träning och plugg på morgon, sen skola, efter det ska jag fixa allt inför helgen! 
Fredag: Praktik, sedan ska jag släppa allt som har med skolan att göra och ha det underbart

Thaisoppa med 1 kokt ägg, gröna ärtor och crabsticks, hur gott som helst!

Tränar hemma

Innan jag kilar iväg till anna tänker jag faktiskt slänga fram träningsmattan och vara duktig och träna lite! Känner att det var ett tag sedan jag gjorde det nu samt att de känns skönt att få göra något annat nu när jag legat i soffan mestadels av kvällen ;)


Min kväll

Kom hem ifrån skolan, fixade iordning lite att äta, la mig i soffan framför teven med datorn i knät och åt. Dock luktar det hur mycket makrill som helst här nu, så känner att jag måste göra någonting åt det... Om någon timma så kilar jag över till Anna för mys och prat!


En mysig söndag!

I söndags åkte jag och älskling iväg till hans pappa och firade honom, åt pizza och hade det trevligt eftersom det var farsdag :) Efter det åkte vi hem och bara myste hela kvällen med tanke på att mitt hjärta även denna vecka ska vara borta och jobba.. Blev en massa pussar och lite tårar innan jag somnade den kvällen, men hade en riktigt mysig dag!


Lördag med brudarna!

I lördags blev det utgång med mina fina! Kvällen började hemma hos Anna, sedan vidare hem till en kompis och avslutades på interpool. Kvällen var rolig trots allt! haha


I mitt huvud just nu

Har precis kollat klart på fråga Olle dokumentären! Tycker det är bra, intressant och roligt. Nog om det :)

Imorgon kommer min älskade hem till mig efter att ha varit borta ifrån mig ännu en vecka!  
Jag måste erkänna att jag sprudlar av lycka och längtar som en tok tills jag får träffa honom imorgon! Om ni ändå kunde se leendet som jag har nu! Bara tanken att få känna hans kropp emot min. Känner att jag kommer sova gott inatt. Allt är så bra när man är glad, jag mår så bra nu, åh detta är härligt! Hoppas ni mår bra och är glada också!


Full fart

Tusan vad det går bra med allt plugg nu! Har fått mycket gjort men har fortfarande lika mycket kvar.. Men kan inte sluta tänka på känskan då allt väl är klart?! Så bara att fortsätta! Men istället för att plugga i sängen som jag brukar göra (då jag frestas av att jag vill sova, kolla på teve eller mysa med älskling) så pluggar jag nu vid bordet, kanske bättre så? ;)


Seg morgon

Godmorgon alla! Vaknade för ungefär 1 timma sedan och jag är helt slut i kroppen och huvudet. Hade planerat att kliva upp tidigt, åka till skolan och fixa klart med lite plugg men självklart blev det inte så.. Sov lite längre istället. Blir så irriterad på mig själv! Men ska åtminstone hoppa in i duschen nu och glömma det kalla vädret där ute i några minuter innan jag tar och cyklar iväg till skolan :)


Iphone vit

Som så många andra är, blev även jag ägare till en iphone 4 vit häromdagen och jag älskar den! Dock måste jag införskaffa mig ett skal eller liknande till den snarast innan jag har sönder den eller nått.. höhö


Blutsaft

Eftersom jag har brist på järn i kroppen, är trött och tappar mycket hår köpte jag blutsaft för några dagar sendan för att se om det blir bättre. Någon av er som provat det förr och vet om det är bra?

Information om produkten: Känner du dig ofta trött och hängig? Då kan du behöva ett extra tillskott järn. Floradix Blutsaft är ett flytande vegetabiliskt järntillskott som innehåller järn och vitaminer i en unik lösning. Den tas lätt upp av kroppen, återställer snabbt järnnivåerna och ger ny energi. Blutsaft är en ren naturprodukt, fri från konserveringsmedel, syntetiska färg- och smakämnen. Allmänt stärkande, ökar prestationsförmågan.


Förkylning på g?

Äntligen hemma ifrån skolan men nu väntas ännu mer plugg för vill få det överstökat så fort som möjligt! Tror jag dragit på mig någon förkylning av något slag med, huvudet bara värker och det bara rinner ur näsan på mig, inte kul! Kanske får bli sista träningspasset ikväll nu på några dagar? Vill ha värme... börjar bli så kallt.


Sitter i skolan

Har precis ätit lucnh i skolan och mums vad gott det var! Så nu sitter jag och har det trevligt med Elina innan nästa lektion börjar. Efter skolan är det plugg som gäller fram tills 19.30 då jag ska iväg på ett härligt skivstångspass :) Härligt att ha kommit igång med träningen igen efter ett slappt och skönt lov!


Fika med Bella

Är helt död.. låg vaken ändå till kl 5 inatt och kolla på vampire diaries!!! Det är ju så sjukt bra! ;) men har precis gjort mig iordning för att bege mig ner mor stan för att möta upp Bella för en fika och springa lite i affärena, sen hem igen för att kanske slänga sig i soffan och kika på några till avsnitt innan älskling slutar jobba, haha!


Nytt från ellos

Fick hem dessa läckerbitar häromdagen men, vet inte om jag ska spara dem eller inte..


Underbara pojkvän

Vad bra jag har det! Älskling håller på att fixa kvällsfika till han och mig nu :) Puss på honom!


Pluggtisdag!

Åkte tillbaka till Gävle imorse så nu sitter jag här och har precis bestämt att hela denna tidsag kommer gå åt till att plugga! Ska bara ta och värma lite av soppan som min goa älskling lagade igår så att jag orkar hålla igång, men tar en paus från plugget vid halv 5 och kör ett härligt spinningpass! :)

RSS 2.0