Födelsedagsfirande

Min helg har varit makalöst bra! Började fredagen med mys hemma i soffan med hjärtat, med massa gott och film varvat med pussar och kramar. Tidigt lördag morgon for vi upp till Bollnäs för att fira min kära mamma som i veckan fyllde jämna år. Så det blev lunchbuffé och storkalas för hela slanten! Fortsatte sedan firandet med mys hemma hos mamma innan det var dags för sängen. Så söndagen har varit lugn. Tagit dagen som den kommit, kikat solsidan, mumsat gotta och nu ska jag krypa ner under täcket, in i världens bästa pojkväns famn och njuta av sista timmen av helgen och sedan vakna till en ny och härlig vecka. Kram på er! 
 

Fredagspirr i hela kroppen

Planen igår var att handla godis, hem kom jag med 4 stora kassar varav hälften jag inte hade räknat med. Farligt när jag är i farten då det är extrapris/rea! Dock var jag värd allt då jag klarat mitt mål! Men med gofrukost i magen, fredagspirret som rusar genom kroppen (åh jag älskar känslan) och om bara 5 min vandrar jag i ny jacka samtidigt som det i väskan ligger nya, galet snygga och bekväma träningsskor i med fokus på ett svettigt fredagspass, klänningsletande samt lunch på stan. Härlig start på helgen! Åh jag njuter verkligen nu, denna helg kommer bli perfekt! Sen ikväll väntas dundermys med min älskade, ska slå på stort med myset ikväll!
 
 
 

Då var det dags igen

Godmorgon! 
Först ut på schemat idag står blodgivningen. Var otroligt längesen jag var där sist med tanke på att jag inte nått upp till de krav som finns för att vara blidgivare, men nuså! Måste säga att jag är lite smått nervös, en spruträdd blodgivare? Nog om det, sen bär det raka vägen upp till ÖB då de har permiäröppet, så då ska gottegrisen själv inhandla massa billiga godsaker, haha. Tills dess, ha en underbar torsdag!
 

Välbehövlig sovmorgon

Klockan har precis slagit över till eftermiddag och jag ligger fortfarande utslagen i sängen. Kroppen skrek rakt ut efter en lång sovmorgon, pannkaksfrukost på sängen samt filmmys till det denna onsdagsmorgon, och så fick det även bli vilket var välbehövligt. Det tar konstigt nog på krafterna att gå arbetslös om dagarna, men förhoppningsvis ser det inte ut så länge till. Känner dock nu att det börjar krypa i benen och jag vill hitta på något, men vad vet jag inte. Ska först göra lite lucnh sen kanske ta en tripp ner på stan, träna, klippa håret, städa eller varför inte fortsätta med sängmyset? Men gud så det sistnämnda ändå lockar mest...
 

Njut av det fina

Hej fina ni! Jag lever och mår bra, alldeles utomordentligt galet bra för den delen, dock spenderas ytterst lite tid vid datorn nu förtiden märker jag! Men älskar dessa studer i livet då allt är på topp, speciellt humöret och livsglädjen och vill därför så gärna ta vara på dem! Därför kryddar jag denna torsdag lite extra gott! Njut kära ni, och ha en fin torsdagskväll! 
 

RSS 2.0