Lördag 24/10

Therese sov hos mig inatt. Åt mat från kinaresturangen och hade det mys framför tvn igår :)
Idag åkte jag och syster iväg för att kika på någon present till mamma, eftersom hon fyller år imorn. Så blir att fira henne med alla syskon, då. Hittade lite smått och gott till hemmet, så får se om hon blir nöjd. Har precis ätit lite middag med syster och väntar på att tvättmaskinen blir klar så att vi kan åka in till bollnäs igen. Lite senare vid halv 8 kommer Elin, blir nog utgång för oss.


finally a picture

Sitter hos far min nu. Var tvungen att åka dit efter skolan för att hinna lämna in ett arbete som skulle vara inlämnat före 16.00, eftersom vi inte har något internet hemma. Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Antingen åker jag till tess som jag inte träffat på evigheter, eller så blir det utgång och massa kul.
Har även hunnit fört in en bild på mig som brunett, och så här blev resultatet..



blir nog att färga mörkare sen eftersom det blev lite fläckar.

taskig förkylning

Vaknade upp imorse med en dundrande huvudvärk och ont i halsen. känns som om förkylningen inte vill lämna min kropp trots allt. Det tycker jag är riktigt tråkigt eftersom vi får lov idag! Ska bli skönt med en veckas ledighet som jag får spendera med vännerna och familjen. Får hoppas att förkylningen går över nu i helgen och inte varar hela lovet. Får nog även sluta tidigare idag, ska bara skriva någonting som vi ska lämna in. Så får hoppas att jag hinner med 14.10 tåget hem så att jag inte behöver vänta ända tills 16.00.

Mys dag i skolan

God morgon!

Vaknade upp bredvid en mycket söt Emelie som tog upp nästan hela sängen. :D Tog mig en skön dusch och åt lite frukost men var nästan så att jag inte han med. Sen var det bara att springa ut till bussen. När jag kom ner till stationen var det någon kille som stod där och delade ut påsar med en festis, macka och några karameller i. Karamellerna slank ner men sparde mackan och festisen till senare. :D

Sitter i skolan nu och tycker synd om mina klasskamrater som blev av med sina datorer  för att dem var ute och surfa på internet, inte bra! ;) Dels gör jag det själv med, men som tur var så märkte hon inte det.  Märkte nyss att vi har en hel del kvar att göra på projektet som vi håller på med, så att det blir till att jobba nu då! Skönt att det börjar närma sig slutet på projektveckan, men det har varit ganska slappt och skön vecka tycker jag. Annars är dagen helt och hållet härlig, eftersom att vi efter lunch ska vi kolla på film med popcorn till :D sen får vi väl göra något mer men det har vi inte fått reda på ännu.
Efter skolan blir det nog att ta en fika med Malin nere på stan. Men det blir efter att hon slutat jobba, sen bär det av till dansen!

brunett

Måste bara säga tusen tack för igår Elin!
Åkte lite tidigare från skolan igår för att följa med Elin på spa i söderhamn, och det var värt det. Fick lite senare tid en beräknat, men vi knallade iväg till subway och tog oss en macka medans vi väntade på att få komma dit. Gick även in på affären och kikade på hårfärg, men trodde inte att jag skulle våga färga igår. Men nu sitter jag här som en brunett, kan säga att det är lite ovant nu och att jag saknar mitt blonda hår :) men kändes bäst att färga brunt så att jag slipper färga utväxten så mycket.
Efter åkte vi iväg på spa't och jag fick börja med att lägga mig i badet och Elin fick massage, efter bytte vi.
Det var det härligaste jag gjort på länge, tack elin, Jag älskar dig :D

bild kommer snart!

snöö!

Härligthärligt! Det första man fick se imorse när man vaknade upp var att det snöade utanför fönstret. Ska bli skönt med vinter nu tycker jag, eftersom jag får ut och åka i backen då :D Men det tråkiga är att man är tvungen packa på sig en massa kläder och att det blir så blött och kallt... Annars gillar vi det!
Emelie sov hos mig inatt, så att jag slapp sova själv eftersom mamma är på älgjakt. Blir så glad när jag är med emelie så jag tror nästan att hon får komma och flytta in hos mig ett tag!
Börjar om ungerfär 30 min, så jobbigt att få sitta och vänta i 1 timme innan skolan börjar, men blir så nu när vi har projektvecka..


lördag 17/8

Blev en riktigt mysig kväll hos Annah igår. Gick iväg och hyrde film och köpte med oss lite gotta. Efter blev det middag, mycket god!  Vi fick även besök av andré till idol, mycket trevlig grabb! runt 12.00 blev det sovdax.
Så nu ligger jag här i sängen med hennes söta kisse och väntar på att annah ska duscha klart satt jag kan hoppa in i duschen en snabbis. Lite senare ikväll drar vi oss ner på stan för att kolla på bio. Tror det blir fame vi går på. Får se om det bara blir jag och annah eller om vi får sällskap :) Efter är jag tvungen att ta tåget hem för att kunna gå på barnkalas imorn hos syster :)
Hörs senare!


prov är inte min vän idag

godmorgon alla!

Satt och spenderade ungefär hela kvällen efter träningen igår åt att plugga inför naturkunskapsprovet. Även på tåget till skolan i morse blev det en hel del plugg, men uscha vad mycket det är vi ska kunna!?
Stannar iallafall i gävle och sover hos annah idag. Blir troligen massa mys och sen bio på det imorgon. låter kanon :)

Önska mig nu lycka till!

Inte bra det här

Tog nyss tag i läxan och kikade på vad vi skulle plugga till inför fredagens prov i naturkunskap, och det var ingen vacker syn jag fick se. Förstår inte hur jag ska hinna få in allt på bara 2 dagar ungefär, jättejobbigt. Men med rätt sömn ska jag nog fixa det :D
Ska snart ner och hämta ut ett packet med lite nya kläder från H&M, så får se vad det är för intressant i det paketet. För övrigt blir det dans lite senare ikväll, efter blir den hem och ta en dusch, sen plugga och sova.
hörs sen!

relief

Fick höra för några minuter sedan att allt gått bra under operationen som syster gjorde. Så nu kan man andas ut och ta det lugnt igen :) Får nog träffa henne om någon dag, hon måste troligen vara kvar där i 2 dygn innan hon får åka hem.
again an operation finished, now is the new life for my sister here.


jobbigt!

Har nu svenska, men mina tankar svävar mest bort och funderar på hur det går för min syster som opereras här i gävle.. uscha, det är inte roligt att veta, att hon möjligtvis kan bli dålig efter att hon genomfört operationen men vi håller tummarna på att hon kommer att bli bra, och som hon själv säger att hon kommer få ett nytt och härligt liv! Får nog snart höra hur det gått, som tur är så ska hon ringa så fort hon fått orken tillbaka och får ringa.

Träffade min andra syster (ellinor) igår efter skolan och gick in på waynes och tog oss en fika, med mycket prat om allt möjligt. Efter det hämtade emelie, mamma och Carola (syster) mig för att åka till sjukhuset där vi skulle släppa av syster. Det var tungt att lämna henne där, och se hur både mor och dotter grät i varandras famn. uscha..
Men som tur var blev det bättre när vi kom hem. Då tog vi och laga lite mat och sen hoppade jag och Emelie ner i ett varmt bad. Det behövdes, efter en lång dag i skolan och en hård eftermiddag.



monday today..

godmorgon!

Sitter äntligen i skolan efter en ganska lång busstur. Tåget blev inställt imorse så det blev buss istället, men det gick!
Men är så grymt trött från gårdagen, satt vill bara hem och sova igen.
Har nu fått en uppgift som vi ska göra i idrotten. Vi ska utföra ett personligt träningspass för inomhusbruk, utan tillgång till gymutrustning. Låter faktiskt ganska roligt enligt mig, så får be malin knäppa lite kort satt jag kan lägga in och redovisa på det sättet. Efter vi arbetat med det halva lektionen, blir det gym.

Efter lunch blir det då matteprov, men de flesta säger att det är lätt så får hoppas på det!
Men nu blir det att fortsätta med mitt personliga träningspass, så kom gärna med ideér som jag kan ha i mitt träningspass!
kram på er/v.

helgen

Fredag
Spenderade hela kvällen och däremot natten med Elin.
Träffade henne efter skolan. På vägen hem kilade vi in på MM och köpte lite frukt och chocklad för att göra ckockladfondue! Blev inte som vi hade hoppats på men det gick i iallafall. och gott var det kan jag lova! :)

Lördag
Idag bar det av ner på stan för en härlig dansuppvisning nere på torget!
Gick jättebra, och kul att det kom så otroligt mycket folk! :)
Senare vid ungefär 16.00 blev det "skattjakts letande" för mig, Therese och hennes två bröder. Haha, det var en lite annorlunda skattjakt med roligt och lite klurigt var det. Efter vi var klara åkte vi hem till Tess och åt god mat, och sen bar det av ner på stan för att kolla på bio: flickan som lekte med elden. Den var faktiskt ganska bra, men ändå lite svår att förstå men väntar nu på att den tredje filmen ska komma!



Melinda, jag och malin.

Söndag
Skönt att man fick ta god tid på sig att sova idag. Men hade hoppats på att syster skulle komma vilket hon inte kunde. Hade planerat att först gå på spinning, och sen ut och äta men får ta det en annan gång istället!
Så åkte iväg på spinningen själv vilket jag är glad över att jag gjorde för gud vilket härligt pass det var! Det tycker jag ni alla borde pröva på någongång.
Sen har jag bara pluggat inför provet vi ska ha i matte imorn. usch, orkar inte med det, men får hoppas på att det kommer gå lite bra iallafall.

nu blir det film, sen sova inför imorn!
godnatt. puss/v.


lovely lovely

sitter nu här i min varma säng, efter att ha tagit en lång och skön springtur, plus ett otroligt skönt bad med avslappnande ljus och en skvallertidning till det!
Så känner mig lite extra fräsch nu för att ta och sova så att jag orka kliva upp till skolan imorgon. Men är dock skönt att det är fredag igen, tycker veckorna bara rusar iväg just nu vilket är härligt.

Blev ingen träning för mig idag pga att tränaren var sjuk men kändes skönt att få vara ledig en hel dag och kunna göra lite annat. Så det blev att äta gott med mamma och senare bara ta det lugnt.
Hittade även något jobb till mig idag som syster sa åt mig att söka till, inte något stort jobb precis. Bara något litet jag hinner med men tjärnar väl lite extra i månaden iaf!
Antar att jag är illa tvungen att gå och lägg mig satt jag orkar vara i skogen i 3 h imorrn på naturkunskapen..
godnatt på er.
puss/v.

one tree hill

Om jag inte är helt ute och cyklar så har jag hört att peyton och lucas inte ska vara med i säsong 7, eftersom de bara skrivit under för 6 säsonger? .. hade verkligen sett fram emot att dom skulle vara med, men det kommer säkert bli bra utan dem med. Har sett att det även kommer att finnas några nya ansikten med i serien nu.

Så får hoppas på en kanon bra säsong, 7an !


Man är ju vara tvungen att älska lilla Jamie,
är ju sånt lite charmtroll :)


träning strax.

ska strax iväg på träning, blir dans idag.
Har fått en rejäl omgång av träningsvärk med, vilket jag tycker är mycket skönt!
Har spenderat min dag med syster, hemma hos vår far. Har faktiskt varit en helt okej dag som jag trodde skulle var hur seg som helst. Var härligt att få träffa henne, men tråkigt att det kan bli en hel del långa mellanrum innan vi träffas, och oftast träffas vi korta stunder, men får troligen träffas på söndag igen.
träning nu!

seg söndag.

Helgen var faktiskt ganska bra, fick träffa mycket folk som jag inte träffat på länge, ett plus på det!

Just nu sitter jag och funderar på vad man kan göra en seg söndag som denna. Antingen blir det att kika på någon film och bara mysa i soffan, söndagar är alltid bra för det. Annars kanske jag ska vara lite nyttig och kila iväg till gymmet och köra lite där? Men har även plugg att göra, ligger efter som tusan i matten så läre komma igång med den eftersom vi snart ska ha prov!

Funderar även på att färga håret brunt? Men vill även ha kvar mitt blonda, men skulle kännas skönt med en färändring...Har just precis fräschat upp håret med en klippning av toppar och så, vilket blev helt ok. Så kanske blir en färgning snart då? :) Det är ju så otroligt fint med brunt nu till vintern, och det skulle inte slita så mycket på mitt hår då heller, för då skulle jag kunna börja vårda det bättre...men de e svårt!

anyway, blir nog gym för mig nu, sen får jag se om jag hittar på något med Elin efter det.
puss/v.

RSS 2.0