10 dagar

Magen vände sig nästan upp och ner för ett tag sedan när jag fick ett sms av min vän Malin där hon skrev att det bara va 10 dagar kvart tills flyget bär av mot magaluf. Kan knappt bärga mig, är hur nervös som helst för flygningen. Har ju bara varit utomlands 1 gång förut så det ska bli galet kul att komma iväg med brudarna nu! Längtar så! 

Nu ska jag ge mig ut på en promenad innan älskling kommer hem!

Öronljus

Åkte ner och köpte öronljus till älskling igår för att få ur allt öronvax ur öronen på honom och känner nu att jag även måste ta och köpa ett par och få ut allt öronvax ur mina öron med, så kanske jag hör lite bättre, haha. Var riktigt längesen jag gjorde det här nu så är väl dags. Hur enkelt som helst att göra! Så testa om ni inte gjort det!




Grattis min älskade!

Finaste födelsedagsbarnet fyllde år igår och självklart firades det med frukost på sängen! Klev upp tidigt och bakade scones och fixade iordning en massa till honom. Senare åt vi god mat, och älsklings egna hemmagjorda tårta som var riktigt god ;) På kvällen spelade vi "med andra ord" och som jag skrattade den kvällen. Hoppas att han hade en riktigt bra födelsedag! Massa grattis pussar på dig älskling!


Massa mys

Haha, allt detta på bilden nedan var det som fanns på bordet till filmerna då jag och älskling skulle mysa efter allt gående i ullared. Måste tillägga att jag har världens mysigaste pojkvän! Puss på de!


Hemma från ullared

Vilken helg! Hade det underbart mysigt förra helgen då vi var i ullared och shoppade. Fick med mig en hel del saker hem, dock minst av alla som var med haha! Men hade det toppenbra där nere. På vägen hem svängde även jag och älskling in i Gränna som är kända för sina polkagrisar och det följde med en massa gotta hem, mums!


Ullared

Äntligen! Idag åker jag, Eric, Pia och Marie mot ullared! Åker till stockholm först och sover där och imorgonbitti bär det av, och kul ska det bli! Tråkigt med vädret bara, så hoppas på att det inte regnar imorgon när vi ska dit, och hoppas att det INTE är någon lång kö! Men nu ska jag ta något att äta efter gårdagens festligheter! Kram så länge!


21 juli

Snyft.. älskling ringde nyss och sa att han skulle jobba sent idag så då var det bara att ändra planerna inför kvällen. Pia har iaf nyss kommit hem så vi ska ta och fixa iordning lite middag om ett tag och tills dess ska jag kika igenom nya höstkatalogen från H&M, sen kanske det blir det en kvällspromenad :)


"The hills"

Ställde klockan redan på kl 08.00 imorse för att ringa ett viktigt samtal, kunde självklart inte somna om.. Så klev upp och satte mig framför teven. Eftersom löprundan gick galant igår, planerade jag in en idag med, men tusan vilken träningsvärk jag hade när jag klev upp :D Har det än, kan ju knappt gå! Därför blev soffan min käraste idag och förmodligen resten av kvällen!

Eftersom jag är en riktig serie-nörd, tänkte ge mig på serien "the hills", eftersom jag ändå inte har så mycket annat att göra under dagarna, sen är det ett plus att älskling har lite chips här hemma som jag kan mumsa på till. Så nu ska jag mysa ner mig under filten tills älskling kommer hem från jobbet så jag får pussa på honom!

Löprunda avklarad!

Jag trodde inte alls att jag skulle klara det men nu sitter jag här med ett leende på läpparna och njuter efter 1 timmes lång löprunda. Är hur glad som helst och det känns ju så jäkla underbart nu efteråt! Nu ska jag se till att få i mig lite mat medan jag fortsätter att plugga på teorin.. Ikväll väntas nämligen ännu ett träningspass med Pia! Det är så skönt att träna!!

Nuu jääklar!

Godmorgon på er alla!

Jag är på väldigt bra humör idag faktiskt! Trots det tråkiga vädret.. Eftersom löprundan uteblev igår med tanke på att jag gick på fotboll med syster och hennes kille, som faktiskt var riktigt roligt! Så tänkte jag ge ett nytt försök och ge mig ut idag! Men innan de ska jag sätta med ner i några timmar och nöta, nöta, nöta teori! Efter det ska jag ge mig ut, känner mig faktiskt rätt så duktig nu, om allt blir av så att säga..


Harry Potter

Igår var jag med min bästa hela dagen lång. Vi åt först god mat hade det mysigt, sedan hade jag bokat biljetter till sista filmen av Harry Potter. Den var riktigt bra! Hade en riktigt underbar dag med älskling.

Nu ska jag ge mig ut på en löprunda/promenad!!


Äntligen hemma

Min underbara pojkvän är nu hemma hos mig! Efter en veckas arbete borta är han sliten och trött så nu ligger han och sover så sött här på soffan bredvid mig, han är så söt när han sover! Därför fick det bli jag som lagade maten idag så ska springa och fixa iordning det nu och väcka sötnosen. Ikväll blir det utgånd med saknade Maja :)


Nu till detta

Lägger mig framför teven och myser!


Saknar...

Halva veckan har nu gått och gud vad jag saknar min pojkvän! Vill så gärna ha han här i sängen nu när jag ska sova, känner att det var allt för längesen jag fick pussa eller bara mysa med honom nu. Känns så tomt utan honom.. Saknar så, att bara få ligga och mysa i hans varma famn och bara ha det underbart och vara lyckligast. Vill så gärna att han ska komma hem till mig nu! Som tur är kommer min älskling hem på fredag kväll och hela lördagen är han min, ååååh vad jag längtar tills dess! ♥


Emite Make Up

Jag som är så dålig på att använda hudvårdsprodukter ska nu ge mig in på denna serie. Får se om den passar mig eller inte, men alltid värt att testa! Känner att jag måste bli bättre på att vårda mitt yttre sådär!


Cykeltur med mor och syster

Känns som om jag suttit på cykelsadeln nästan hela dagen.. men gud så underbart det känns efteråt när man väl vet att man tränat lite grann! Haha sen fick vi ju med oss mamma på cykelturen också, och fy så jobbigt hon tyckte det var, stackarn haha! Därför blir det fika för hela slanten just nu. Så mysigt vi har det :)


Dagens


Godsaker

Hejsan! Solen skiner och dagarna rullar på. Dock känns de tomt utan min andra halva, speciellt när man tänker på honom hela tiden. Blev bjuden på fika hemma hos syster tidigare idag och ska nu ta och cykla hem till pappa som fyller år. Det blir grillning och mys :)


Mys på stranden

Är nyligen hemkommen från stranden med älskling och Pia, riktigt skönt var det! :) Får se vad som väntas ikväll, blir nog mys framför en massa filmer för min del för att invänta morgondagen då jag ska pussa så mycket jag bara kan på älskling innan han åker iväg på jobb hela veckan lång.. Som jag kommer saknar honom! :( Hoppas veckan går fort..

Bikini

Denna är nyinköpt från H&M. Älskar färgen på den! Helt perfekt i sommar.


Med Therese

I tisdags gick jag och Therese på bio, "Bad teacher" och den var helt okej, kunde varit bättre faktiskt! Utöver det hade vi en toppenbra dag!

Åt en "Favoritensallad" på wayne's!

Sömnproblem?

Godmorgon! Har konstigt nog haft riktigt svårt att sova om nätterna på sistone.. Vet inte varför? Vaknade kl 4 inatt och har inte kunnat sova sen dess, så har legat i soffan och kikat på tv hela morgonen. Nu är det i alla fall dags för lunch och det får bli soppa med ägg i, så otroligt gott!

Eftermiddagen kommer att spenderas med min underbara Therese. Det blir till att gå och äta o sedan blir det bio dags! Sedan far vi mot Bollnäs. Så nu ska jag äta upp soppan och sedan ta och fixa mig och gå mot station! :)


Början på ny veckan

Då har det återigen gått en dag på sommarlovet då jag inte gjort någonting mer än sovit och ätit.. måste se till att rycka upp mig och göra någonting om dagarna! Annar kommer jag ju få nå fel.. Därför ska jag se till att göra lite mat nu och sedan åka iväg och träna med Pia! Ska bli så skönt! Kram kram


Söndag, jag trivs

Idag blev det en sväng fram och tillbaka till Ockelbo-marknad med älskling. Lite trist med vädret men med oss hem fick vi lite smått och gott. Så söndagskvällen spenderas med bästa! ♥


En somrig dag

Åh, för någon dag sedan skulle det åkas vattenskidor med saknade Therese och Pernilla, men för min del blev det inte av. Istället blev det en massa sol, bad, fika och glada skratt och jag brände mig självklart, hem kom jag röd som en kräfta. haha! Tur nog har rödheten lagt sig nu och jag har blivit lite brun. Men vilket väder det var! Hur fantastiskt som helst! Tack för dagnen, puss!

Jag om någon är verklligen rädd för vatten, speciellt mörkt, när de är djupt o jag inte vet vad som är på botten och en massa sjögräs! ;D


Friskis&Svettis

Träna sommarjympa gratis i Boulognern med F&S i sommar, det ska åtminstone jag göra! Följde med Pia på ett bas-pass igår och det var riktigt roligt och det var många som deltog! Nästa gång, dvs på måndag ska jag testa på medel-passet som är direkt efter bas-passet. Testa du också! Glöm inte bort att fylla på med vatten bara!


RSS 2.0