En sådan dag idag

Kan inte sluta tänka på dig, vill inte vara utan dig, vill bara vara nära dig, jag är så kär, gråtfärdig varje sekund, lyckan att få vara din, känslan som uppstår när du kysser mig. Det är en sådan dag idag. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara hem, hem till din varma famn, få kolla in i världens vackraste ögon, känna det starka bandet av kärlek, vill glömma allt runtomkring, bara vara med dig. Det är en sådan dag idag. Min fokus hamnar på dig, det är bara dig i mina tankar, det är okontrollerbart, jag vill känna din kropp mot min, höra din röst, höra dig säga jag älskar dig, vill att du ska hålla om mig på sättet som bara du kan och aldrig släppa taget, känslan att jag spricker av kärlek till dig, pirret i magen då jag ser dig. Det är en sådan dag idag.


Farligt god kladdkaka

I fredags testade vi på att baka kladdkaka med fudge och den blev ju farligt god! Perfekt för den som älskar kladdiga och söta saker som jag. ;) Har mumsat på den hela helgen och kan tillägga att den ska ätas riktigt kall!


Välbehövliga fredag

Hej på er alla! Sitter i skolan just nu och ska ta och äta lite mellis snart. Har varit slö mest hela veckan så jag näst intill hoppar av glädje att det äntligen är fredag!! Efter skolan åker jag direkt ner till stan för ett härligt skivstångspass! Sedan väntas fredagsmys :) Hoppas ni får en mysig helg!


Årets första semla

Igår bjöds det på årets första semla och den var mer än utsökt! Har varken smakat eller bakat hemmagjorda semlor förut så därför satte jag och älsklingen igång och fixa iordning det direkt efter skolan igår och det blev ju en succé! :D


Sträckning i ljumsken

Aj aj aj! Min vecka som började så bra med humöret på topp! Desvärre sjönk det humöret i går när jag i skolan märkte att jag knappt kunde gå, lyfta på benet när jag satt på stolen eller lyfta det in i bilen när jag skulle hem, haha! Åh, vad det här är tråååkigt, jag blir så ledsen, så nu blir det lugnt ifrån träningen några dagar :( Men kanske lika bra det så jag får lite skolarbeten gjorda!

Därför laddade jag upp med en rejäl frukost med havregrynsgröt, keso, banan, macka, ägg och lite annat gott imorse :) Älska frukost, det bästa på hela daagen!


Jag är helt såld

Åh vet ni, jag har haft en sån himla bra dag, hela dagen! Allt har bara flytit på. Visst är det väl underbart när man känner så :) Har även kört ett härligt spinningpass ikväll och jag är helt såld på spinning nu för tiden! Antar att jag kommit in i en spinning-period. Älskar det! Så nu ska jag nöjt krypa ner i sängen med min andra hälft och bara njuuuta :)  


Morgonpromenad

Godmorgon alla glada! Var ovanligt pigg imorse när klockan ringde 06.00, så drog på mig lite kläder och gav mig ut på en PW?! Var inte så speciellt kallt men tråkigt nog började det snöa, så då vände jag fort hemåt igen. Så nu ska jag äta min goda havregrynsgröt och sedan åka iväg och handla massa godsaker inför veckan. Har nästan börjat gilla måndagar nu då man vet att det är nya vecka, nya tag, med härliga dagar! Känns så himla bra just nu, åh är så glad :)

Nu jäklar laddar vi upp inför en ny härlig vecka :) 


Det kallas oslagbart

Jag har haft en kanonbra helg, det går inte att beskriva med ord hur bra den varit! Har njutit fullt ut, ätit gott och det jag känt för, skrattat mycket, umgåtts med dem jag älskar, haft det så mysigt man bara kan ha och bara varit hela helgen lång. Exakt så! Så avslutade min helg på bästa vis tillsammans med min kärlek, Pia och en himlans god pizza!


Sån grym känsla

Efter att ha legat i soffan hela dagen efter skolan röck jag upp mig och traskade ner mot gymmet för att köra ett härligt spinningpass. DET GICK SÅ BRA, HADE SÅDAN ENERGI! Jag bara körde, och ville inte sluta, det kändes så himla bra! :D Så nu har jag ätit massa gott och ska nu hoppa ner i sängen för att ladda inför en dag på praktiken imorgon.


Att promenera mera

Tänkte på det här under tiden jag var ute och promenrade imorse. I somras cyklade jag till och från skolan varje dag och saknar nu det! Därför har jag nu bestämt mig för att börja promenera till och från skolan vissa dagar för att få den vardagliga motionen som är bra, som jag annars inte får. Genom att få den friska luften kanske gör att jag blir piggare, gladare och får mer energi! Sen så slipper jag alla förseningar med buss och liknande plus att det inte alls är långt. Ska ge det ett försök iaf :D


Ta vara på dagen

Klockan ringde 06.30 imorse och jag ville bara ligga kvar och burra ner mig i täcket igen.  Men.. jag har massor som jag ska hinna med att göra innan skolan börjar vid 12.30. så det var bara att kliva upp. Så har precis ätit en super god frukost och druckit en stor kopp te och nu ska jag faktiskt ut på en promenad och se om jag blir piggare :) Ska bli skönt! 


Perfekt avslut på dagen

Har varit på dåligt humör mest hela dagen, bara trött, slö och allmänt nere. Valde även att avboka träningspasset idag för att orken var helt bortblåst. Dagen gick i alla fall relativt snabbt i skolan och jag fick äntligen komma hem. Sen måste jag säga att jag har världens mest underbaraste och bästa pojkvän som alltid får mig på bra humör, så vi lagade hemmagjord pizza och myste ner oss i soffan. Perfekt avslut på en jobbig dag ♥


Smoothie

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan och slängde ihop en riktigt god smoothie på kiwi. Så nu har jag försökt att plugga lite inför samhällsprovet vi ska ha om ungefär 1 timme. Kännns inte alls bra eftersom jag somnade direkt när jag kom hem igår och hann inte plugga någonting. Efter det åker jag hem till Bollnäs en sväng för att klippa av några centimeter av mitt slitna hår, ska bli skönt!


Jag lagar mat

I lördags var det dags för mig att laga mat till min fina! Jag om någon är inte alls så duktig på att laga mat även fast jag tycker det är hur kul som helst. Trodde det skulle gå åt skogen med soppan men det underbart roliga var att han tyckte jättemycket om maten och om jag vart glad, oja! Nöjd tjej efter det!

Det bjöds på köttfärspiroger samt en soppa av köttfärs, morötter och potatis.


Nyår 2011/2012

Här kommer lite bilder ifrån min nyårskväll. Det hela började med god mat, skratt, prat och fix hemma hos Maja med brudarna innan resten av folket kom. Då blev det fullfart innan det var dags att springa ut och skjuta raketer och tid för nyårskyssen. Självklart gav/fick jag min nyårskyss av världens bästa pojkvän! Och i helhet kvar kvällen så himla bra, jag hade en otroligt bra nyårsafton som jag spenderade med dem bästa!  


Klarvaken om nätterna

Godmorgon! sitter och mumsar på min underbart goda frukost just nu och kan säga, som jag älskar frukost!

Konstigt nog kunde jag inte alls sova igår kväll, låg vaken till 3 ungefär, om inte senare och förstår inte varför. Har varit så flera nätter i rad nu. Så ser faktiskt inte fram emot en heldag i skolan idag plus träning på det, men det ska nog gå! Så nu ska jag springa och fixa iordning det sista innan jag väcker min söta och åker iväg till skolan.

8 veckors kickstart!

9 Januari - 27 Februari. Jajamän, nu är det 8 härliga veckor som står på listan för mig! Fyllda med grymma träningspass och kostutmaningar. Taggad till tusen! För nu ska jag må så bra som jag bara kan! Så nu ska jag INTE avboka alla pass jag bokar, som jag tidigare gjorde haha! 

Känner på mig att det här kommer bli så bra! Grymt! Sen så känns det ju hur bra som helst att när dessa veckor väl är slut kan jag härligt avnjuta en grym studentkryssning dagen efter ;)

Men nu ska jag krypa ned i sängen bredvid min favorit kille och kika på det senaste avsnittet av vampire diaries!



3 timmars spinningpass!

... har jag nyligen kommit hem ifrån. Jäklar vad härligt det var! Trodde verkligen inte jag skulle klara det men jodå, och åååååh, jäklar vad nöjd är jag nu! Men kan knappt gå dock, känns i benen vill jag lova ;) Nu ska jag faktiskt göra ett försök i att gå hem till min fina vän anna där jag får se vad kvällen har att erbjuda!


Mysmiddag med favoriten

Hade en sån himla mysig dag igår som spenderades med min älskade hela dagen lång! Blev bjuden på finmiddag som var hur gott som helst och sedan var det mys som stod på listan hela kvällen, åh så himla bra!


3 Januari

Med tanke på att jag äntligen, äntligen införskaffat mig ett eget stativ tänkte jag att det var dags att inviga det! Så här kommer ett smakprov. Men nu ska jag faktiskt ta och krypa ner under täcket bredvid min andra hälft och bara ha det bäst! 


Mysig dag med fina personer

Känns som om jag sprungit omkring på stan hela dagen! Efter ett besök på gymmet imorse gick jag hem för att snabbt duscha innan jag skulle möta upp syster och Emelie på stan vid 10. Sprang ut och in i affärer i timmar och fick med mig en hel del smått och gott hem faktiskt, samt mätt och belåten efter en underbar "favoriten-sallad" och gudomligt god smoothie i magen! 


Nyårs klädseln

Det här sjukt snygga fodralet bar jag på nyår. Fick i sista minut låna det av min kära syster som är guld värld eftersom min klänning som jag beställde från nelly inte kom.. Men mer bilder ifrån kvällen dyker upp senare så fort jag fått alla bilder :)


RSS 2.0