Tacopaj

Att jag ställer mig i köket och drar igång med storkok händer inte ofta. Eller ja, lagade åtminstone en av de godaste tacopajerna jag ätit med tanke på att jag kunde göra den exakt så som jag ville ihih. Sen att den även går hem hos älsklingen gör det bara ännu bättre. Så detta var vad som bjöds till middag igår, och det mättade magen perfekt! 


Helgen som var

Min helg var nå otroligt mysig och jag njöt till fullo av den. Solen lyste klart och värmen hettade och medförde en massa nya fräknar på min näsa och mina kinder. Helgen hade helt enkelt många fina stunder att bjuda på. Därför låter jag bilderna tala lite för sig själva.


Välkommen fredag

Vilken toppendag! Började med finväder och skola, mötte sedan upp saknade Anna för planering inför studenten och mys ute i solen en stund. Lite bränna lyckades jag få,ihih! Underbar kvalitétstid. Efter det bar det hemmåt där det bjöds på tacosmys med min älskling innan han for vidare. Åh, längtar så tills studenten nu och kommande vecka ser verkligen lovande ut! Ett besök till Bollnäs, bokad nageltid samt massa annat fix inför studenten står på schemat!

Lämnar jag in sista skoluppgiften nu i helgen är jag ledig i stort sett hela nästa vecka! Skulle vara så perfekt! Därför ställer jag klockan tidigt och lägger mig och sover prick nu. Godnatt på er!


Studentlunch & Mösspåtagning

Med tanke på att det igår vankades studentlunch samt mösspåtagning för alla blivande studenter på min skola började känslorna om att det snart är dags verkligen krypa sig på! Det händer verkligen på riktigt och jag kan knappt förstå det själv, men oj som jag samtidigt längtar efter att få stå där inför alla nära och kära och bara skrika "för jag har tagit studenten!".



1,5 år fyllt med kärlek

I måndags var en speciell dag för mig och mitt hjärta, vi hade nämligen varit tillsammans i hela 1,5 år då. Helt underbart men samtidigt så ofattbart! Att kärleken till en speciell person kan vara så stark och bara växa mer och mer från dag till dag. Att man kan älska en person så pass mycket är otroligt. Det finns ingen jag hellre vill spendera varje ögonblick, sekund och minut tillsammans med än denna kille. Han gör mig till den lyckligaste. Åh jag blir bara mer kär för varje dag som går! Det blev även ett mysigt restaurangbesök under kvällen, bilderna är ifrån då. ♥


Första mjukglassen

Efter en hel del pluggande på morgnkvisten for jag och min älskling ut på äventyr. Visste inte riktigt vart vi skulle vilket var det härliga. Första stoppet blev valbo där vi sprang runt en snabbis, sedan lämnade vi bilen hemma för att promenera ner mot stan i det sköna för att köpa första mjukglassen. Om den va god? Helt makalöst! Så nu sitter jag nöjd hemma i sängen, mitt hjärta åker snart iväg och jag laddar upp med massa godis, choklad och film som avslut denna lördag!


Smaklökarna jublar

Mums, gårdagens middag fick även bli dagens frukost med tanke på att jag hade lång sovmorgon. Ser fram emot att få ta helg redan om någon timme! Ska se till att inviga och fylla min torsdag med massa glädje och godsaker. Fast godsakerna inviger jag nog redan ikväll skulle jag tro!


Sommarlängtan

Nu börjar jag ledsna på de grå molnen på himlen. Sitter i skolan och fantiserar om sol, värme, bara ben, ett glatt humör och glass i massor. Det är en kämpig period nu, men jag gör allt för att det ska bli så bra som möjligt. Jag vill kunna njuta den här sista tiden med studenten och allt, eller nej, jag ska njuta! Därför ska jag fokusera på det viktiga i mitt liv nu som består av att få in allt skolarbete, må bra med mig själv och omringa mig med personer jag tycker om. Men bara för några minuter känner jag att jag kan få sjunka in i dessa underbara sommartankar och bara ha det bra. 


Dagen hittills

Det blev inte många timmars sömn inatt, tror jag skramlade ihop 4 timmar åtminstone. Har precis fått i mig lite mellis och ska nog försöka sova någon timme innan skolan börjar nu. Annars är planen för idag att plugga, för nu ska här lämnas in de sista jobbiga uppgifterna som är kvar, vad skönt det skulle vara. Det är i princip så min vecka kommer se ut i helhet med. Fylld med långa pluggkvällar. Åh, vill få det här överstökat nu!


Att kämpa lönar sig

Helgen börjar gå mot sitt slut och den har rusat iväg fortare än någonsin. Har näst intill enbart fokuserat på skolarbeten och jag har fått en hel del gjort! Jag är så otroligt nöjd! Därför tänker jag spendera min söndags kväll med en kort promenad i solen, därefter god mat, en lång varm dusch och sedan ska jag gosa ned mig med min andra hälft i soffan framför en film och lite gotta som ett härligt avslut innan det är dags för sängen och invänta en ny vecka. Åh jag mår så bra nu!


Sweet saturday

Att dra ut på lördagsmorgonen några timmar extra bara för att få ligga och mysa med den man tycker om är underbart. Det var precis så det gick till. Efter att senare lyxa till lördagen lite extra begav vi oss ned på stan för en lång härlig fika innan kvällsaktiviteterna drog igång. Min lördag var fin!


En regnig dag

Vaknade upp till regn imorse, kliande ögon och snorig näsa. Tycker det är så jobbigt att jag blivit känslig mot pollen den här våren då jag inte alls var det förra året. Detta gör mig trött, slö och allmänt hängig vilket resulterat i att min koncentrationsförmåga är som bortblåst i skolan idag. Vill bara krypa ner under täcket och stanna där resten av dagen. Men nu ska jag ladda upp med lunch och hoppas att jag blir piggare!


Fräknar

Det fick bli en skön sovmorgon idag innan jag for ut på balkongen för att njuta av den underbara solen som tisdagsförmiddagen bjöd på. Tiden bara sprang iväg och det var dags att åka mot skolan. Märkte även att mina fräknar börjar smyga sig fram, härliga vår! Är precis hemkommen ifrån skolan nu, ska ta och lämna in lite arbeten och sedan bege mig ner mot stan för att gå på bio med mitt hjärta nu när molnen börjar titta fram. Hoppas ni har en bra tisdag!


Blandar med det goda

Efter en omfattande dag i skolan valde jag och Elina att promenera ner på stan för att ta en fika, snacka lite skit, plugga lite smått och bara avsluta måndagen på ett fantastiskt vis. Sitter fortfarande kvar och blir nog här en stund till då det är så avslappnande skönt innan jag traskar hemåt för lite mat och kvällsfika och ännu mer mys med min fina som väntar där hemma. Det goda bara fortsätter!


Godmorgon solsken

Åh, veckans första dag bjuder på solsken och jag kan inget annat än hurra! Humöret stiger till topp! Min otroligt goda frukost ligger nu i magen och jag ska snart bege mig till skolan för att få undan lite plugg. Har så otroligt mycket som ska göras nu och känner att stressen ligger högt över huvudet vilket inte alls är bra. Mycket tid denna vecka kommer därför spenderas på att få ordning på det, men nu måste jag visst kila! Puss och kram!


En fantastisk känsla

Gårdagen bjöd på härliga stunder. Var uppe redan vid 06.00 för att dona innan jag for ner i tvättstugan för att tvätta, vilket blev hela 6 maskiner..?! Efter det var det storstädning av rummet som stod på listan så nu är det rent och fint. Lite senare åkte jag iväg för att handla inför veckan och väl hemma kunde jag inte motstå att kila ut på andra löprundan för i år. Den var fantastisk och benen bara svepte mig fram medan solen brände mot ansiktet! Svettig och slut så hade min underbara och älskade lagat mat till mig när jag kom innanför dörren som jag njöt av till fullo innan det var dags för att mysa ner sängen. Kanonbra avslut på en bra helg!


Lördagen

Tog en välbehövlig sovmorgon ända fram till halv 12 idag då jag vaknade upp bredvid en otroligt mysig pojkvän, åh vad en person kan göra så mycket! Lycka! Väl pigga och klara åkte vi iväg för att kika på lite fotboll innan vi åkte iväg ut till köpis en sväng för att handla lite. Fick med mig lite förvaringslåder hem som jag ska knåpa ihop imorgon. Så just nu sitter jag och mumsar på lite godsaker och har det mysigt och bra för mig själv här hemma medan de andra 2 är ute på andra äventyr. Ska strax ta och lägga mig och ladda upp inför en fullbokad dag som börjar redan 06.00! Lugn och skön lördag. 


Sista dagen på praktiken

Sitter och mumsar på min lunch nu såhär sista dagen på praktiken. Tiden har gått så fort! Känns tråkigt att inte få komma tillbaka hit till Gina Tricot men samtidigt skönt. Studenten närmar sig med stormsteg! Med tanke på att de är sista dagen köpte självklart jag och Therese med oss lite smått och gott att bjuda på! Mums! Men så fort jag slutat ska jag möta upp Anna och Maja för en mysfika på stan innan jag kilar hem för att plugga hela kvällen..


RSS 2.0